wu 06.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia to nie pitol miałaś kupę czasu na trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia... Po ktorych dzieciach? Bo ja mam dwóch synów, wiesz ? A starszy kończy w tym roku 18 lat No wiem, wiem, ale oni mi na dzieci nie wygladaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia to nie pitol miałaś kupę czasu na trening Ale to sie w śrdoku popsuło :) I nie chce pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia... Po ktorych dzieciach? Bo ja mam dwóch synów, wiesz ? A starszy kończy w tym roku 18 lat No wiem, wiem, ale oni mi na dzieci nie wygladaja... Nooooooo jak nie - to maluszki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 06.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia nie wiem, czy Ci zazdrościć czy nie ,mam latek tyle co Ty-1, a dziecię lat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia... Po ktorych dzieciach? Bo ja mam dwóch synów, wiesz ? A starszy kończy w tym roku 18 lat No wiem, wiem, ale oni mi na dzieci nie wygladaja... Nooooooo jak nie - to maluszki są No to moze jak starszy juz pelnoletni bedzie, to mamusie na jakis kurs zapisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia... Po ktorych dzieciach? Bo ja mam dwóch synów, wiesz ? A starszy kończy w tym roku 18 lat matko toż Ty dzieckiem bylas jak on na swiat przyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia nie wiem, czy Ci zazdrościć czy nie ,mam latek tyle co Ty-1, a dziecię lat 4 Zazdrościć -ja mogę je zostawić samopas w domu i isć na imprę Ale jak ja z nimi siedziałam to Ty sie bawiłaś Tak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia... Po ktorych dzieciach? Bo ja mam dwóch synów, wiesz ? A starszy kończy w tym roku 18 lat matko toż Ty dzieckiem bylas jak on na swiat przyszedl Jaaaasne :) MIałam 22 lata - to już stara duupa byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia no tak jak środek sie popsuł to masakra ale może to minie jak się młodszy upełnoletni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 No to moze jak starszy juz pelnoletni bedzie, to mamusie na jakis kurs zapisze? Spadochronowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Nefcia nie wiem, czy Ci zazdrościć czy nie ,mam latek tyle co Ty-1, a dziecię lat 4 Zazdrościć -ja mogę je zostawić samopas w domu i isć na imprę Ale jak ja z nimi siedziałam to Ty sie bawiłaś Tak to jest Z tym samopasem to roznie bywa. 4-latek polowy dzielnicy do domu nie sprowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Z tym samopasem to roznie bywa. 4-latek polowy dzielnicy do domu nie sprowadzi. Ale 4 latek też nie odpracuje takiej imprezy A niech sie dzieci bawią - póki mają siłę i są młode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Z tym samopasem to roznie bywa. 4-latek polowy dzielnicy do domu nie sprowadzi. Ale 4 latek też nie odpracuje takiej imprezy A niech sie dzieci bawią - póki mają siłę i są młode No tak, bo za chwile swoje 4-latki moga miec... I im sie moze w srodku zepsuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Z tym samopasem to roznie bywa. 4-latek polowy dzielnicy do domu nie sprowadzi. Ale 4 latek też nie odpracuje takiej imprezy A niech sie dzieci bawią - póki mają siłę i są młode No tak, bo za chwile swoje 4-latki moga miec... I im sie moze w srodku zepsuc. Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Chcesz byc babcia Nefer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Chcesz byc babcia Nefer? Baaardzo Już się nie mogę doczekać Nienormalna jestem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Chcesz byc babcia Nefer? Baaardzo Już się nie mogę doczekać Nienormalna jestem ? Od takich diagnoz to jest Gwozdzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 06.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 4-latek w kaszę sobie nie da dmuchać,niedawno uslyszałam od mej pociechy;NOOO WIESZ JESTEŚ NIEUPRZEJMA,prawie mnie z wrotek wywaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Chcesz byc babcia Nefer? Baaardzo Już się nie mogę doczekać Nienormalna jestem ? alez nieeee... ale wiesz, że bycie babcią oznacza tez bycie teściową, coooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts