Nefer 06.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 4-latek w kaszę sobie nie da dmuchać,niedawno uslyszałam od mej pociechy;NOOO WIESZ JESTEŚ NIEUPRZEJMA,prawie mnie z wrotek wywaliło Mnie taki troszkę większy (6 lat) żegnał w drzwiach tekstem : "I proszę pozdrowić męża" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 4-latek w kaszę sobie nie da dmuchać,niedawno uslyszałam od mej pociechy;NOOO WIESZ JESTEŚ NIEUPRZEJMA,prawie mnie z wrotek wywaliło Mnie taki troszkę większy (6 lat) żegnał w drzwiach tekstem : "I proszę pozdrowić męża" No i co? Pozdrowilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 4-latek w kaszę sobie nie da dmuchać,niedawno uslyszałam od mej pociechy;NOOO WIESZ JESTEŚ NIEUPRZEJMA,prawie mnie z wrotek wywaliło Mnie taki troszkę większy (6 lat) żegnał w drzwiach tekstem : "I proszę pozdrowić męża" No i co? Pozdrowilas? Jaaasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Szkoda, ze juz nie moge zostac Twoja synowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Szkoda, ze juz nie moge zostac Twoja synowa. Nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Szkoda, ze juz nie moge zostac Twoja synowa. Nooo Ale nastepnym razem upijemy sie chociaz troszke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Szkoda, ze juz nie moge zostac Twoja synowa. Nooo Ale nastepnym razem upijemy sie chociaz troszke? Nawet więcej niż troszkę - ja chce opijać Twój kamień w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Szkoda, ze juz nie moge zostac Twoja synowa. Nooo Ale nastepnym razem upijemy sie chociaz troszke? Nawet więcej niż troszkę - ja chce opijać Twój kamień w łazience Tak dlugo chcesz czekac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Tak dlugo chcesz czekac? Jakie "długo" - myk myk i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Tak dlugo chcesz czekac? Jakie "długo" - myk myk i już Oj, zarobic musze, wis? Tak po duchowemu mi sie powiedzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oj, zarobic musze, wis? Tak po duchowemu mi sie powiedzialo. Mnie kaske przynosi sroczka co rano - na parapet - myk i jus wis ? :) Nie rób scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.02.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oj, zarobic musze, wis? Tak po duchowemu mi sie powiedzialo. Mnie kaske przynosi sroczka co rano - na parapet - myk i jus wis ? :) Nie rób scen Nie no, na razie pelne spoko, na razie mam jeden debet jeszcze w pelni nienaruszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.02.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Oj, zarobic musze, wis? Tak po duchowemu mi sie powiedzialo. Mnie kaske przynosi sroczka co rano - na parapet - myk i jus wis ? :) Nie rób scen Nie no, na razie pelne spoko, na razie mam jeden debet jeszcze w pelni nienaruszony. To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A propos debetow - tez Ci fotosik zebra o kase? Szukam innego miejsca na zdjecia i zadne mi sie w pelni nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A propos debetow - tez Ci fotosik zebra o kase? Szukam innego miejsca na zdjecia i zadne mi sie w pelni nie podoba... Też mi marudzi. Dałam im szansę na 1 miesiąc. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 A propos debetow - tez Ci fotosik zebra o kase? Szukam innego miejsca na zdjecia i zadne mi sie w pelni nie podoba... Też mi marudzi. Dałam im szansę na 1 miesiąc. Zobaczymy. Probuje chyba juz z 5 miejsce, krew by zalala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Testuje Photobucket i oprocz tego, ze straaaaasznie wolno reaguje to chyba najlepszy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Testuje Photobucket i oprocz tego, ze straaaaasznie wolno reaguje to chyba najlepszy jest. Może na Muratorze ? Tylko miejsca mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.02.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Na razie zaczelam czyscic fotosika i takie glupoty tam znalazlam, ze co chwila parskam smiechem. Wlasnie natknelam sie na narzedzia tortur dla depesi Nitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Na razie zaczelam czyscic fotosika i takie glupoty tam znalazlam, ze co chwila parskam smiechem. Wlasnie natknelam sie na narzedzia tortur dla depesi Nitu... Mnie sie też imają takie rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts