Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na razie zaczelam czyscic fotosika i takie glupoty tam znalazlam, ze co chwila parskam smiechem. Wlasnie natknelam sie na narzedzia tortur dla depesi Nitu... :lol: :lol: :lol:

oooooooo pamietam... pamiętam :) ale fajne były :p - bardzo daleko ich nie wyrzycaj... bo kto wie co od wtorku będzie, nie tam sobie spokojnie leżą... a nuż ....

kochne u mnie tak żebrali na ubiegłych wakacjach... spokojnie.... nic się nie dzieje i do tej pory nie zapłaciłam ani złotówki :)

Na razie zaczelam czyscic fotosika i takie glupoty tam znalazlam, ze co chwila parskam smiechem. Wlasnie natknelam sie na narzedzia tortur dla depesi Nitu... :lol: :lol: :lol:

oooooooo pamietam... pamiętam :)

kochne u mnie tak żebrali na ubiegłych wakacjach... spokojnie.... nic się nie dzieje i do tej pory nie zapłaciłam ani złotówki :)

Ja sobie powysylalam co wazniejsze rzeczy na Photobucket, ale sie cos zbiesilo w nocy i chwilowo mi sie odechcialo. Pousuwalam rozne badziewia z fotosika (narzedzia tortur tez, sorry). Nie mam zamiaru im placic. :p

Witanko

Safalony pracom jezdem..ktoś tu po mojemu pise wiec spokojny o narzecze duchowy być moge senkju7jem..malgos heheh..

nefcia..co tam spodlogami??

A kiedy Ty fkoncu do mnie trafis, co? :lol: :lol: :lol:

jo to w przyszłym tyg se chyba jakiego aeroplana se kupiem wis..łostatnio jak bylem to nawet z nefciom ani skamyckiem w wawce nie miolek timu pogadac..do krakau i breslau und katowitz musem jecha w przyszłym tyg..wiec moshe moshe..nefcia nwet tel nie odbiro moze siem łobraziłak czy cio :o :o :wink:

dzień dobry

Kobiety Wy to nie macie co robić po nocach czy jak :lol: :wink:

No ja akurat nie mam, a Nefcia to nie wiem... :roll:

Duchu, ja Cie nie zmuszam i nie o to chodzi, zebysmy sie zobaczyli na 15 minut, podczas ktorych odbierzesz 16 telefonow, tylko zebys mial troche czasu na piffko... :roll: Jezd jakas szansa? :roll: :roll: :roll:

ja wim czy wieksza 110 m/kw. na florianskiej heaven pub..tus kole bramy lod srody do piatku skonczone ma byc hłe hłe ani to fachowo ani technologicznie ale co mi tam naciskajom to majom..we czwortek mozem siem tam wybiorem

Coffee heaven widzialam, ze robia obok McDonalda. W czwartek to ja po poludniu - tak kolo 6 moge sie upic, a wczesniej to najwyzej 2 paulanery, gdyz pracuje 4-5:30... :roll:

KURDE ALE BYŁ ZLOT :):)

Obecność :

Lidszu z mężem i Ingą (która mnie rozwaliła :))

Kamyk

Kruelcia

Rasia

Dobrosia

Mycha

Pasie (z piękną, malutką Księżniczką)

Maluszek,

NItubaga

Dorcia z małżem tez wpadła na chwilę

Dobrosia przywiozła BAJECZNE trufle czekoladowe (especially for me :):)) i tartę cytrynową, ktora na prawdę była cytrynowa (nie mam pojęcia jakim cudem :o ) Dostałam kwiaty,wino, herbatki, czekoladki, no kuuuurde mówie Wam - czad :):)

Mam za mały salon - dobrze, że jest taras i była dziś piękan wiosna :)

Strasznie było fajnie. Jak się już wszyscy zebraliśmy to jeszcze przed chałupą stałyśmy i tak sie śmiałyśmy, że sąsiedzi zasłonili rolety :o

Niech spadają. Było CUDOWNIE- serdecznie dziękuję wszystkim gościom :)

P.S. Pozdrowiłam wszystkich od Ducha i wszyscy wzajemnie pozdrawiają :)

A wlasnie mialam pytac jak bylo .

Pogoda faktycznie piekna dzisiaj .

Super jak sie spotyka milych ludzi :p

Dają dużo siły takie spotkania :)

prawda :)

wróciłam silniejsza z ferii, silna grupa pod wezwaniem była :D

To podstawa :)

Dziewczynki , fantastycznie sie dzis bawiłam :D :D Aż zachrypłam z tego chichrania :lol:

Myszka odwieziona cało i zdrowo , jeszcze sobie nawzajem pokazałysmy swoje działki.

Nadrobiłam wszystkie zaległości na Neferkowych włościach i co ja Wam bede godoć - jest bossssssssssskooooo.I trawertyn cud mniód i ta czerwono czarna łazienka - zajeboza po prostu - chyba każdą płytke w niej macnęłam.

Do następnego zlotu 8)