kamyk68 07.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a chłopaczki to co napis na dropsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ale musiało być zarąbiście tyle fajnych ludziów w jednym miejscu Nefcia dzisiaj byłam w Liroju i zobaczyłam cudną czerwona umywalkę z czerwona bateria szczęka mi opadła bo od razu stanęła mi przed oczami Twoja łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Chłopaczku , rodzyneczku miły , sorki za uogólnienie.Za dużo siedziałeś na tarasie , zamiast się z nami pointegrować MIałam niedosyt męskiego towarzystwa przez to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosia - zażeram Twoje bajeczne trufle - kurde, no wszystkie zjem - a to wiesz - pół michy BAJKA Przepis poprosze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 ale musiało być zarąbiście tyle fajnych ludziów w jednym miejscu Nefcia dzisiaj byłam w Liroju i zobaczyłam cudną czerwona umywalkę z czerwona bateria szczęka mi opadła bo od razu stanęła mi przed oczami Twoja łazienka Aaaa ja doszłam do wniosku, że ceramika biała, bo zadużo tego dobrego Umywaleczki Punto Koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zaraz wklepię do babskiej grupy na obie rzeczy Cięszę się,że sie niespodzianka czekoladowa udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Aaaale za tydzień będzie ...hmmm.... dokładka u Rasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii z wineczkiem albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Neferka no ja tylko mówię że ona była niemal identyczna jak czerwone płytki może ciutkę ciemniejsza ale białe też powinno nieźle wygądać Dobroszka gdzie do babskiej bo ja też kcę przepisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tak se myślę , co tu do Raśki upichcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zaraz wklepię do babskiej grupy na obie rzeczy Cięszę się,że sie niespodzianka czekoladowa udała Najlepsze trufle jakie jadłam w życiu. A na czym jak na czym, ale na truflach sie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobroszka gdzie do babskiej bo ja też kcę przepisa o tutaj Wusia- http://forum.muratordom.pl/post3073745.htm#3073745 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Tak se myślę , co tu do Raśki upichcić a może ja poproszę moje dziecię, aby sushi nam pyszne zrobiło? ... lubicie, jadacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a chłopaczki to co napis na dropsach kamyczku jak dobrze pamiętam , a i mysia świadkiem i dyktafonem , że macałam Cię po ... kurteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobroszka gdzie do babskiej bo ja też kcę przepisa o tutaj Wusia- http://forum.muratordom.pl/post3073745.htm#3073745 Już skopiowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a chłopaczki to co napis na dropsach kamyczku jak dobrze pamiętam , a i mysia świadkiem i dyktafonem , że macałam Cię po ... kurteczce Nooo Mysza to chyba nawet podsłuchiwałam i podglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dziewczynki , fantastycznie sie dzis bawiłam Aż zachrypłam z tego chichrania Myszka odwieziona cało i zdrowo , jeszcze sobie nawzajem pokazałysmy swoje działki. Nadrobiłam wszystkie zaległości na Neferkowych włościach i co ja Wam bede godoć - jest bossssssssssskooooo.I trawertyn cud mniód i ta czerwono czarna łazienka - zajeboza po prostu - chyba każdą płytke w niej macnęłam. Do następnego zlotu dobrosiu siostrzyczko miło było na własne oczy zobaczyć czarownice przesympatyczne, do tej pory nie widziane ... zapraszam na oglądanie Eleonorki, bo na macanie jest jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zaraz, moment - następny weekend mamy u Rasi . Więc za 2 tygodnie Eleonorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosia dzieki już mam ukradzione tylko mam jedno pytanie jak robić kulki z tej stwardniałej czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a chłopaczki to co napis na dropsach kamyczku jak dobrze pamiętam , a i mysia świadkiem i dyktafonem , że macałam Cię po ... kurteczce Nooo Mysza to chyba nawet podsłuchiwałam i podglądała Mysza stała obok i patrzała ... ale nie dotknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zaraz, moment - następny weekend mamy u Rasi . Więc za 2 tygodnie Eleonorka Eleonorkę możemy obejrzeć i zmacać w dowolnym terminie, bo "gadzina" się nigdzie nie wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts