Nefer 07.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zaraz, moment - następny weekend mamy u Rasi . Więc za 2 tygodnie Eleonorka Eleonorkę możemy obejrzeć i zmacać w dowolnym terminie, bo "gadzina" się nigdzie nie wybiera No i bardzo dobrze - nich sobie stoi tam gdzie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Zaraz, moment - następny weekend mamy u Rasi . Więc za 2 tygodnie Eleonorka Eleonorkę możemy obejrzeć i zmacać w dowolnym terminie, bo "gadzina" się nigdzie nie wybiera No i bardzo dobrze - nich sobie stoi tam gdzie teraz a może wiosna przyjdzie i będziemy się opalać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a chłopaczki to co napis na dropsach kamyczku jak dobrze pamiętam , a i mysia świadkiem i dyktafonem , że macałam Cię po ... kurteczce Nooo Mysza to chyba nawet podsłuchiwałam i podglądała Mysza stała obok i patrzała ... ale nie dotknęła zaraz mi z tego wyidzie że towar macany należy do macanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a może wiosna przyjdzie i będziemy się opalać ? W poniedziałek śnieg- ale nadzieje trzeba mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.02.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a chłopaczki to co napis na dropsach kamyczku jak dobrze pamiętam , a i mysia świadkiem i dyktafonem , że macałam Cię po ... kurteczce Nooo Mysza to chyba nawet podsłuchiwałam i podglądała Mysza stała obok i patrzała ... ale nie dotknęła zaraz mi z tego wyidzie że towar macany należy do macanta hmmm ? znaczy się ja macałam Cię po kurteczce, a Ty mnie po sweterku ... pytanie kto macant, a kto macany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a może wiosna przyjdzie i będziemy się opalać ? W poniedziałek śnieg- ale nadzieje trzeba mieć Neferciu to może pojedź do Zakopca i zabierz śnieg ze sobą ... plissss , niech chłopaki już skończą na mojej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Neferciu to może pojedź do Zakopca i zabierz śnieg ze sobą ... plissss , niech chłopaki już skończą na mojej budowie Chętnie, ale w przyszłym tygodniu zostaję z firmą na głowie - nie da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 07.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Neferciu to może pojedź do Zakopca i zabierz śnieg ze sobą ... plissss , niech chłopaki już skończą na mojej budowie Chętnie, ale w przyszłym tygodniu zostaję z firmą na głowie - nie da się to zabierz firmę i śnieg do Zakopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosia dzieki już mam ukradzione tylko mam jedno pytanie jak robić kulki z tej stwardniałej czekolady Jak wyciągniesz tę zmrożoną masę z zamrażalnika , przejedź sobie po niej w poprzek nożem , porób takie paski.A potem mała łyżeczka w dłoń i zgarniasz nią kawałek masy i formujesz w rękach kulkę.Ona szybko się ociepli , tylko z pierwszą jest trudniej.Pierwszą weź i palcami uformuj na coś kulkopodobnego , a potem utocz , jak kulkę z plasteliny Uprzedzam, że w trakcie robienia kulek ma się całe łapki upaprane czekoladą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosia - zażeram Twoje bajeczne trufle - kurde, no wszystkie zjem - a to wiesz - pół michy BAJKA Przepis poprosze raz Jesooo jak Ci teraz zazdraszczam tych trufli. Czegoz ja zjadławszy tylko jedną ;( stupido Dzieki Neferko za gościne, a wszystkim kolezankom i kolegom za przemiłe spotkanie. Dobrosi dziekuje szczególnie, bo pol Polski zesmy jeszcze zwiedziły w tak zwanej "drodze do domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosia - zażeram Twoje bajeczne trufle - kurde, no wszystkie zjem - a to wiesz - pół michy BAJKA Przepis poprosze raz Jesooo jak Ci teraz zazdraszczam tych trufli. Czegoz ja zjadławszy tylko jedną ;( stupido Dzieki Neferko za gościne, a wszystkim kolezankom i kolegom za przemiłe spotkanie. Dobrosi dziekuje szczególnie, bo pol Polski zesmy jeszcze zwiedziły w tak zwanej "drodze do domu" To ja dziękuję za energetyczne odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 a może wiosna przyjdzie i będziemy się opalać ? W poniedziałek śnieg- ale nadzieje trzeba mieć Jaki snieg! rety bron Boze! nie chcem sniegu widziec juz tej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobry Wieczorek ja również chciała baaaaaardzo podziękować za miłe spotkanko szkoda, że tak krótko byłam ale Zu zmęczona i w samochodzie zaraz zasnęła buziole dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosia dzięki przepis nie trudny i nie kosztowny a ile może być przyjemnosci z niego a że łapki w czekoladzie to albo umyć albo oblizywać cały wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosi dziekuje szczególnie, bo pol Polski zesmy jeszcze zwiedziły w tak zwanej "drodze do domu" To ja powiem tak : dla Mychy order podwójny - raz , że przeżyła moje wertepy dojazdowe do działki , dwa , że mnie spod swojego domu ekspresowo wykierowała na drogę powrotną do mojego domciu Myszka tak mnie zakręciłaś tymi silikatami , zreferowałam wszystko Maćkowi z wypiekami na twarzy , siedzimy teraz oboje w necie i grzebiemy się w tym.Zobaczymy co z tego wyniknie , na razie M.nie mowi nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosi dziekuje szczególnie, bo pol Polski zesmy jeszcze zwiedziły w tak zwanej "drodze do domu" To ja powiem tak : dla Mychy order podwójny - raz , że przeżyła moje wertepy dojazdowe do działki , dwa , że mnie spod swojego domu ekspresowo wykierowała na drogę powrotną do mojego domciu Myszka tak mnie zakręciłaś tymi silikatami , zreferowałam wszystko Maćkowi z wypiekami na twarzy , siedzimy teraz oboje w necie i grzebiemy się w tym.Zobaczymy co z tego wyniknie , na razie M.nie mowi nie... spoko, przespijcie sie z tym tematem. Tak naprawde to teraz wydaje mi sie ze na budowie są o wiele trudniejsze wybory niz z czego budowac. Nie wazne z czego, tylko ocieplic dobrze trza. No i orderów mi nie przypinac, bo zasług zadnych wielkich nie mam. A, jak dobrze pojdzie, to po odwiedzinach u Rasi i Krueli to i u mnie bedzie co oglądac. No moze jeszcze jedna osobka sie wcisnie . Znow dzis kurka nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosia silikaty są cacy ja mam już zamówione na cały domek Mycha na klej bedziesz budować czy na zaprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 zapomniawszy jeszcze dodac, ze jak sie w koncu nie zdecyduje na jakąkolwiek koncepcje to bedzie to najgorszy koszmarek jaki widziałyscie w zyciu . O Boziu to juz pojutrze! aaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobry Wieczorek ja również chciała baaaaaardzo podziękować za miłe spotkanko szkoda, że tak krótko byłam ale Zu zmęczona i w samochodzie zaraz zasnęła buziole dla wszystkich Dobrze, że Niunia pospała Dzięki serdeczne - mam nadzieję, że nie ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.02.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dobrosia silikaty są cacy ja mam już zamówione na cały domek Mycha na klej bedziesz budować czy na zaprawę na klej, a Ty tez nie próbuj na nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts