Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Zaraz, moment - następny weekend mamy u Rasi .

Więc za 2 tygodnie Eleonorka :)

Eleonorkę możemy obejrzeć i zmacać w dowolnym terminie, bo "gadzina" się nigdzie nie wybiera ;) :roll:

No i bardzo dobrze - nich sobie stoi tam gdzie teraz :)

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zaraz, moment - następny weekend mamy u Rasi .

Więc za 2 tygodnie Eleonorka :)

Eleonorkę możemy obejrzeć i zmacać w dowolnym terminie, bo "gadzina" się nigdzie nie wybiera ;) :roll:

No i bardzo dobrze - nich sobie stoi tam gdzie teraz :)

a może wiosna przyjdzie i będziemy się opalać ? ;) :lol:

a chłopaczki to co napis na dropsach :wink: :D

kamyczku jak dobrze pamiętam ;), a i mysia świadkiem i dyktafonem ;), że macałam Cię po ... kurteczce ;)

Nooo Mysza to chyba nawet podsłuchiwałam i podglądała :)

Mysza stała obok i patrzała ;) ... ale nie dotknęła :lol: ;)

zaraz mi z tego wyidzie że towar macany należy do macanta :wink: :D :D :D

a chłopaczki to co napis na dropsach :wink: :D

kamyczku jak dobrze pamiętam ;), a i mysia świadkiem i dyktafonem ;), że macałam Cię po ... kurteczce ;)

Nooo Mysza to chyba nawet podsłuchiwałam i podglądała :)

Mysza stała obok i patrzała ;) ... ale nie dotknęła :lol: ;)

zaraz mi z tego wyidzie że towar macany należy do macanta :wink: :D :D :D

hmmm ? znaczy się ja macałam Cię po kurteczce, a Ty mnie po sweterku ;) ... pytanie kto macant, a kto macany? ;) :lol: :roll:

Dobrosia dzieki już mam ukradzione :lol: tylko mam jedno pytanie jak robić kulki z tej stwardniałej czekolady :o :roll:

Jak wyciągniesz tę zmrożoną masę z zamrażalnika , przejedź sobie po niej w poprzek nożem , porób takie paski.A potem mała łyżeczka w dłoń i zgarniasz nią kawałek masy i formujesz w rękach kulkę.Ona szybko się ociepli , tylko z pierwszą jest trudniej.Pierwszą weź i palcami uformuj na coś kulkopodobnego , a potem utocz , jak kulkę z plasteliny :D Uprzedzam, że w trakcie robienia kulek ma się całe łapki upaprane czekoladą :wink:

Dobrosia - zażeram Twoje bajeczne trufle - kurde, no wszystkie zjem - a to wiesz - pół michy :) BAJKA :) Przepis poprosze raz :)

Jesooo jak Ci teraz zazdraszczam tych trufli. Czegoz ja zjadławszy tylko jedną ;( stupido

Dzieki Neferko za gościne, a wszystkim kolezankom i kolegom za przemiłe spotkanie. Dobrosi dziekuje szczególnie, bo pol Polski zesmy jeszcze zwiedziły w tak zwanej "drodze do domu"

Dobrosia - zażeram Twoje bajeczne trufle - kurde, no wszystkie zjem - a to wiesz - pół michy :) BAJKA :) Przepis poprosze raz :)

Jesooo jak Ci teraz zazdraszczam tych trufli. Czegoz ja zjadławszy tylko jedną ;( stupido

Dzieki Neferko za gościne, a wszystkim kolezankom i kolegom za przemiłe spotkanie. Dobrosi dziekuje szczególnie, bo pol Polski zesmy jeszcze zwiedziły w tak zwanej "drodze do domu"

To ja dziękuję za energetyczne odwiedziny :)

Dobrosi dziekuje szczególnie, bo pol Polski zesmy jeszcze zwiedziły w tak zwanej "drodze do domu"

To ja powiem tak : dla Mychy order podwójny - raz , że przeżyła moje wertepy dojazdowe do działki ,

dwa , że mnie spod swojego domu ekspresowo wykierowała na drogę powrotną do mojego domciu

Myszka tak mnie zakręciłaś tymi silikatami , zreferowałam wszystko Maćkowi z wypiekami na twarzy , siedzimy teraz oboje w necie i grzebiemy się w tym.Zobaczymy co z tego wyniknie , na razie M.nie mowi nie... :wink:

Dobrosi dziekuje szczególnie, bo pol Polski zesmy jeszcze zwiedziły w tak zwanej "drodze do domu"

To ja powiem tak : dla Mychy order podwójny - raz , że przeżyła moje wertepy dojazdowe do działki ,

dwa , że mnie spod swojego domu ekspresowo wykierowała na drogę powrotną do mojego domciu

Myszka tak mnie zakręciłaś tymi silikatami , zreferowałam wszystko Maćkowi z wypiekami na twarzy , siedzimy teraz oboje w necie i grzebiemy się w tym.Zobaczymy co z tego wyniknie , na razie M.nie mowi nie... :wink:

spoko, przespijcie sie z tym tematem. Tak naprawde to teraz wydaje mi sie ze na budowie są o wiele trudniejsze wybory niz z czego budowac. Nie wazne z czego, tylko ocieplic dobrze trza. No i orderów mi nie przypinac, bo zasług zadnych wielkich nie mam. :oops:

A, jak dobrze pojdzie, to po odwiedzinach u Rasi i Krueli to i u mnie bedzie co oglądac. No moze jeszcze jedna osobka sie wcisnie ;). Znow dzis kurka nie zasne :roll:

Dobry Wieczorek :p

ja również chciała baaaaaardzo podziękować za miłe spotkanko szkoda, że tak krótko byłam :cry: ale Zu zmęczona i w samochodzie zaraz zasnęła :roll:

buziole dla wszystkich :D :D

Dobrze, że Niunia pospała :) Dzięki serdeczne - mam nadzieję, że nie ostatnie :)