Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie dotarłam do domku! :lol:

Ale miałam dzionek!!! Najpierw CUDO z WAMI spotkanie i macanie... smakowanie... całowanie... :wink: :D :D

Dzięki Nefciu, Dziewczynki i Chłopcy!!!

... a potem bal... tańce, hulanki, swawole... Kora śpiewała, a wróżka wywróżyła mi wyjazd, kasę i... PRZEPROWADZKĘ!!! :lol: :lol: :lol:

Ps. Już się nie mogę doczekać, co Dobrosia wymyśli w przyszłą sobotę. 8) :roll: 8)

jestem....

kobietki było wspaniale... wielkie dzięki.... juuuuuż dawno nie zaliczyłam takiej dawki śmiechu :p

jak wróciłam do domu mój Szanowny patrzy na mnie i pyta: moja żona wraca "z terenu" strasznie zadowolona... czy powinienem być zaniepokojony ? :lol:

Nefcia uprzedź sąsiadów by się przyzwyczajali.... :)

Mycha nie mam zamiaru próbować :lol: na który bedziesz kleić :wink:

Ty wez mnie nie męcz Wusia. Ja juz i tak ledwo zywa. Nie wiem gdzie bede miec sciany w domu.

Nie mam pojecia jeszcze na jaki klej. Moj szefuncio bedzie wybierac. Ma byc dobrze, znaczy sie cienko, znaczy na cienką zaprawe klejową.o. Powiem Ci jak sie dowiem. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tez moge Wam pomoc, sasiedzi to moja specjalnosc... :roll: :wink:

Damy radę :) Też lubię :)

Właśnie sobie obejrzałam program o nieruchomościach na TVN24. Pokazywali mieszkanie w W-wie na Bemowie 81 mkw za 850.000. Jeszcze tyle w domek nie włożyłam , więc nadal uważam, że budowanie to była dobra decyzja :)

A ja wczoraj bylam z kolezankami na piwie i jedna musiala wracac do domu, bo ja okradli, drugi raz w tym roku. :evil: :evil: :evil: Jej dom nie jest wcale na pustkowiu, widocznie sasiedzi maja lepsze zabezpieczenia. :roll:

Jeeesssoooo ... oszaleć można. Co za kraj..

A ja wczoraj bylam z kolezankami na piwie i jedna musiala wracac do domu, bo ja okradli, drugi raz w tym roku. :evil: :evil: :evil: Jej dom nie jest wcale na pustkowiu, widocznie sasiedzi maja lepsze zabezpieczenia. :roll:

Jeeesssoooo ... oszaleć można. Co za kraj..

Nooooo... Nastawilysmy sie na cala noc szalenstw, juz sobie przygotowala karteczke z adresem w razie, gdyby nie mogla sie skomunikowac z taksowkarzem, a tu taka lipa. :evil:

To bardzo przykre. Pal sześć co ukradli. Najgorzej, że jakiś palant łaził brudnymi buciorami po jej strefie. Koszmar.

Ukradli 3 laptopy, w tym jeden kupiony za jakies 900 zl, czyli same starocie jakies. Pol nocy policja zdejmuje odciski palcow, bez sensu zupelnie... :-? Monitoring to podstawa, tez o tym mysle.

To bardzo przykre. Pal sześć co ukradli. Najgorzej, że jakiś palant łaził brudnymi buciorami po jej strefie. Koszmar.

Ukradli 3 laptopy, w tym jeden kupiony za jakies 900 zl, czyli same starocie jakies. Pol nocy policja zdejmuje odciski palcow, bez sensu zupelnie... :-? Monitoring to podstawa, tez o tym mysle.

No pewnie. Nie wyobrażam sobie bez porządnego alarmu i monitoringu.

No pewnie. Nie wyobrażam sobie bez porządnego alarmu i monitoringu.

Podejrzewam, ze oni sami daja cynk, kto nie ma monitoringu i te domy okradaja jacys ich kolesie... :-?

Podejrzewam, ze oni sami daja cynk, kto nie ma monitoringu i te domy okradaja jacys ich kolesie... :-?

Nieco sposkowa ta teoria, ale poparta doświadczeniem życiowym. Ale znam historię dotyczącą działek rekreacyjnych i monitoringu. Niemniej w każdej firmie pracują tylko ludzie ..