Nefer 07.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 zapomniawszy jeszcze dodac, ze jak sie w koncu nie zdecyduje na jakąkolwiek koncepcje to bedzie to najgorszy koszmarek jaki widziałyscie w zyciu . O Boziu to juz pojutrze! aaaaaaaaaaaaa Ach, ta adrenalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mycha nie mam zamiaru próbować na który bedziesz kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Miałam zamiar powiedzieć coś mądrego, ale zaczęłam się szkolić, więc tylko zaznaczam swoją obecność!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.02.2009 02:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Właśnie dotarłam do domku! Ale miałam dzionek!!! Najpierw CUDO z WAMI spotkanie i macanie... smakowanie... całowanie... Dzięki Nefciu, Dziewczynki i Chłopcy!!! ... a potem bal... tańce, hulanki, swawole... Kora śpiewała, a wróżka wywróżyła mi wyjazd, kasę i... PRZEPROWADZKĘ!!! Ps. Już się nie mogę doczekać, co Dobrosia wymyśli w przyszłą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.02.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 jestem.... kobietki było wspaniale... wielkie dzięki.... juuuuuż dawno nie zaliczyłam takiej dawki śmiechu jak wróciłam do domu mój Szanowny patrzy na mnie i pyta: moja żona wraca "z terenu" strasznie zadowolona... czy powinienem być zaniepokojony ? Nefcia uprzedź sąsiadów by się przyzwyczajali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witanko Jestem prawie przeszkolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mycha nie mam zamiaru próbować na który bedziesz kleić Ty wez mnie nie męcz Wusia. Ja juz i tak ledwo zywa. Nie wiem gdzie bede miec sciany w domu. Nie mam pojecia jeszcze na jaki klej. Moj szefuncio bedzie wybierac. Ma byc dobrze, znaczy sie cienko, znaczy na cienką zaprawe klejową.o. Powiem Ci jak sie dowiem. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nefcia uprzedź sąsiadów by się przyzwyczajali.... Już ja ich przyzwyczaję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 08.02.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nefcia uprzedź sąsiadów by się przyzwyczajali.... Już ja ich przyzwyczaję :) Zawsze mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nefcia uprzedź sąsiadów by się przyzwyczajali.... Już ja ich przyzwyczaję :) Zawsze mogę pomóc Noooo ja mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Tez moge Wam pomoc, sasiedzi to moja specjalnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Tez moge Wam pomoc, sasiedzi to moja specjalnosc... Damy radę Też lubię Właśnie sobie obejrzałam program o nieruchomościach na TVN24. Pokazywali mieszkanie w W-wie na Bemowie 81 mkw za 850.000. Jeszcze tyle w domek nie włożyłam , więc nadal uważam, że budowanie to była dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A ja wczoraj bylam z kolezankami na piwie i jedna musiala wracac do domu, bo ja okradli, drugi raz w tym roku. Jej dom nie jest wcale na pustkowiu, widocznie sasiedzi maja lepsze zabezpieczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A ja wczoraj bylam z kolezankami na piwie i jedna musiala wracac do domu, bo ja okradli, drugi raz w tym roku. Jej dom nie jest wcale na pustkowiu, widocznie sasiedzi maja lepsze zabezpieczenia. Jeeesssoooo ... oszaleć można. Co za kraj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A ja wczoraj bylam z kolezankami na piwie i jedna musiala wracac do domu, bo ja okradli, drugi raz w tym roku. Jej dom nie jest wcale na pustkowiu, widocznie sasiedzi maja lepsze zabezpieczenia. Jeeesssoooo ... oszaleć można. Co za kraj.. Nooooo... Nastawilysmy sie na cala noc szalenstw, juz sobie przygotowala karteczke z adresem w razie, gdyby nie mogla sie skomunikowac z taksowkarzem, a tu taka lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To bardzo przykre. Pal sześć co ukradli. Najgorzej, że jakiś palant łaził brudnymi buciorami po jej strefie. Koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To bardzo przykre. Pal sześć co ukradli. Najgorzej, że jakiś palant łaził brudnymi buciorami po jej strefie. Koszmar. Ukradli 3 laptopy, w tym jeden kupiony za jakies 900 zl, czyli same starocie jakies. Pol nocy policja zdejmuje odciski palcow, bez sensu zupelnie... Monitoring to podstawa, tez o tym mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To bardzo przykre. Pal sześć co ukradli. Najgorzej, że jakiś palant łaził brudnymi buciorami po jej strefie. Koszmar. Ukradli 3 laptopy, w tym jeden kupiony za jakies 900 zl, czyli same starocie jakies. Pol nocy policja zdejmuje odciski palcow, bez sensu zupelnie... Monitoring to podstawa, tez o tym mysle. No pewnie. Nie wyobrażam sobie bez porządnego alarmu i monitoringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 To bardzo przykre. Pal sześć co ukradli. Najgorzej, że jakiś palant łaził brudnymi buciorami po jej strefie. Koszmar. Ukradli 3 laptopy, w tym jeden kupiony za jakies 900 zl, czyli same starocie jakies. Pol nocy policja zdejmuje odciski palcow, bez sensu zupelnie... Monitoring to podstawa, tez o tym mysle. No pewnie. Nie wyobrażam sobie bez porządnego alarmu i monitoringu. Podejrzewam, ze oni sami daja cynk, kto nie ma monitoringu i te domy okradaja jacys ich kolesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Podejrzewam, ze oni sami daja cynk, kto nie ma monitoringu i te domy okradaja jacys ich kolesie... Nieco sposkowa ta teoria, ale poparta doświadczeniem życiowym. Ale znam historię dotyczącą działek rekreacyjnych i monitoringu. Niemniej w każdej firmie pracują tylko ludzie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts