78mysz 08.02.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 aaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.02.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 co siem stało myska..? Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 co siem stało myska..? Witam jak to co. dramat z tymi zlodzijami- brudasy wkladają lapy tam gdzie nie trzeba. Jutro zaczynamy Duszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 powodzonka..i szczescia zyczem..kitajce łodpusciły..kupno czy jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Kuzwa, wlasnie mi napisala SMSa, ze jej wszystko wywalili z szafek, nawet w lazience... Co za s&^%&^yny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 powodzonka..i szczescia zyczem..kitajce łodpusciły..kupno czy jak?? nio, lokalizejszon im nie pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić ) Pozdrawiam, BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nefcia, chciałam bardzo serdecznie podziękować za piękną gościnę Było nam naparwadę bardzo miło i mam nadzieję, że to był pierwszy raz i będą następne wizyty Dziewczyny, było mi naprawdę niezmiernie miło was poznać realu .Tak miłego i radosnego spotkania już dawno nie miałam (przez kłopoty z teściową, ostatnio nie mieliśmy zbyt dużo okazji do śmiechu), więc na pewno piszę się na następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić ) jeszcze będzie nie jedna okazja, nie martw się . Wiosna się zbliża, więc łatwiej będzie ruszyć tyłeczki, aby się wzajemnie odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 dobry wieczór ludzie naprawdę są wredni jak sobie pomyślę że jakaś obca łapa grzebała mi w ubraniach że nie wspomnę o bardziej "bliskich ciału" częściach garderoby to mi niedobrze się robi Mysza nie panikuj ja popanikuję za Ciebie ja doczytałam że niby Alpol najlepsziejszy jest i wsie forumowe silikatowce co na klej robiły tylko o nim pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.02.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić ) jeszcze będzie nie jedna okazja, nie martw się . Wiosna się zbliża, więc łatwiej będzie ruszyć tyłeczki, aby się wzajemnie odwiedzać Bardzo na to liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2009 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 A Ty gdzie sie niby podzialas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Przyszłam sprawdzić, czy wszystko w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.02.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić ) jeszcze będzie nie jedna okazja, nie martw się . Wiosna się zbliża, więc łatwiej będzie ruszyć tyłeczki, aby się wzajemnie odwiedzać Bardzo na to liczę. Będziesz miała okazję w najbliższą sobotę!!! Zlot Pomidorowy o 14.00 14. lutego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić ) Pozdrawiam, BetaGreta Następną razą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić ) jeszcze będzie nie jedna okazja, nie martw się . Wiosna się zbliża, więc łatwiej będzie ruszyć tyłeczki, aby się wzajemnie odwiedzać Bardzo na to liczę. Będziesz miała okazję w najbliższą sobotę!!! Zlot Pomidorowy o 14.00 14. lutego! Pomidorowy ? A skąd ja Ci o tej porze roku pomidory wezmę, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 08.02.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić ) jeszcze będzie nie jedna okazja, nie martw się . Wiosna się zbliża, więc łatwiej będzie ruszyć tyłeczki, aby się wzajemnie odwiedzać Bardzo na to liczę. Będziesz miała okazję w najbliższą sobotę!!! Zlot Pomidorowy o 14.00 14. lutego! Pomidorowy ? A skąd ja Ci o tej porze roku pomidory wezmę, co ? z puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.02.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić ) jeszcze będzie nie jedna okazja, nie martw się . Wiosna się zbliża, więc łatwiej będzie ruszyć tyłeczki, aby się wzajemnie odwiedzać Bardzo na to liczę. Będziesz miała okazję w najbliższą sobotę!!! Zlot Pomidorowy o 14.00 14. lutego! Pomidorowy ? A skąd ja Ci o tej porze roku pomidory wezmę, co ? z puszki Z Tesco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 skątowni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 skątowni ? To nas zagielas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts