Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobrosia - zażeram Twoje bajeczne trufle - kurde, no wszystkie zjem - a to wiesz - pół michy :) BAJKA :) Przepis poprosze raz :)

Jesooo jak Ci teraz zazdraszczam tych trufli. Czegoz ja zjadławszy tylko jedną ;( stupido"

Też się nimi zażerałam jeszcze w domku :D Dobroszko - cuda potrawisz czynić :D (przepis skopiowany :D)

Witam,

cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda :roll: ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić :roll: )

jeszcze będzie nie jedna okazja, nie martw się :D . Wiosna się zbliża, więc łatwiej będzie ruszyć tyłeczki, aby się wzajemnie odwiedzać :wink: :lol:

Bardzo na to liczę.

Będziesz miała okazję w najbliższą sobotę!!! Zlot Pomidorowy o 14.00 14. lutego! :D

O, to może się wproszę :roll:

Mam nadzieję, że mnie mąż puści w Walentynki.

A mogę prosić o namiary adresowe?

Kamyk - a Ty coś tak cichcem się wymknął co :o

Bo termin spotkania kolidował troszkę z terminem spotkania MM z frycem :wink: :D

ale było się chociaż pożegnać - Ty wiesz jakbyśmy Cię wycałowały na pożegnanie. Żałuj

Cześć powiedziałem !!! :D

Nie mam pięcia co MM by powiedziała jakbym taki ocałowany z terenu wrócił jeszcze kazałaby siem przeprowadzać :wink: :D

Dorcia trufle leżały i czekały , żeby ktoś je zjadł :wink: Ale spoko , jeszcze kiedyś się upapram czekoladą i zrobię - wtedy Cię zaciągnę za uszy i chcesz czy nie , będziesz musiała zjeść :wink: :lol:

mnie tez przymusisz? mnie też.... plissss :lol:

[

Nie mam pięcia co MM by powiedziała jakbym taki ocałowany z terenu wrócił jeszcze kazałaby siem przeprowadzać :wink: :D

a to byłby problem :wink:

no ja akurat Kamyka rozumiem....

jak wróciłam mój Szanowny dziwnie mnie się przyjrzał, bo jak żoncia wraca z terenu zadowolona to podejrzane jest :lol: