Nefer 09.02.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiedziałam NI epytaj co to jest skątownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.02.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiedziałam NI epytaj co to jest skątownia Gdziez bym smiala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nefcia, dziwczynki i chłopczyki - dzięki za przemiłe spotkanie Jak zwykle cudownie się z Wami bawiałam :D Neficia - czy odpowiednie oświetlenie nabyłaś już drogą kupna Kamyk - a Ty coś tak cichcem się wymknął co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dobrosia - zażeram Twoje bajeczne trufle - kurde, no wszystkie zjem - a to wiesz - pół michy BAJKA Przepis poprosze raz Jesooo jak Ci teraz zazdraszczam tych trufli. Czegoz ja zjadławszy tylko jedną ;( stupido" Też się nimi zażerałam jeszcze w domku Dobroszko - cuda potrawisz czynić (przepis skopiowany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzień dobry ja w kwestii oliwy Wiem wiem, obudziałm się i było rano Nefcia, daj cynk gdzie ją mogę odebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiedziałam NI epytaj co to jest skątownia A cio to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiedziałam NI epytaj co to jest skątownia reklam dziołchy nie oglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wiedziałam NI epytaj co to jest skątownia reklam dziołchy nie oglądają ano nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.02.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzień dobry , cieszę się ,że trufle smakują Już mam wstępną koncepcję na raśkę A skątownia to co? bo ja tyż niereklamowa jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dzień dobry , cieszę się ,że trufle smakują Już mam wstępną koncepcję na raśkę się już nie mogę doczekać też jestem niereklamowa i proszę o wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kamyk - a Ty coś tak cichcem się wymknął co Bo termin spotkania kolidował troszkę z terminem spotkania MM z frycem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam, cieszę się, że się spotkanie udało. Bardzo żałuję że nie widziałam na żywo Twojego domu (może jeszcze kiedyś mi się uda ) i przede wszystkim, że nie miałam okazji Was poznać (tu też mam nadzieję, że uda się kiedyś nadrobić ) jeszcze będzie nie jedna okazja, nie martw się . Wiosna się zbliża, więc łatwiej będzie ruszyć tyłeczki, aby się wzajemnie odwiedzać Bardzo na to liczę. Będziesz miała okazję w najbliższą sobotę!!! Zlot Pomidorowy o 14.00 14. lutego! O, to może się wproszę Mam nadzieję, że mnie mąż puści w Walentynki. A mogę prosić o namiary adresowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kamyk - a Ty coś tak cichcem się wymknął co Bo termin spotkania kolidował troszkę z terminem spotkania MM z frycem ale było się chociaż pożegnać - Ty wiesz jakbyśmy Cię wycałowały na pożegnanie. Żałuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kamyk - a Ty coś tak cichcem się wymknął co Bo termin spotkania kolidował troszkę z terminem spotkania MM z frycem ale było się chociaż pożegnać - Ty wiesz jakbyśmy Cię wycałowały na pożegnanie. Żałuj Cześć powiedziałem !!! Nie mam pięcia co MM by powiedziała jakbym taki ocałowany z terenu wrócił jeszcze kazałaby siem przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja też nie teges w sprawie skątowni... A za spotkanko dziękuję i DLACZEGO NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ ŻEBY SPRÓBOWAĆ TRUFLI? No wiem, wiem dlaczego - myślałyście że pochłonę wszystkie jak tylko się dowiem, że to Przesławnej Dobrosi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dorcia trufle leżały i czekały , żeby ktoś je zjadł Ale spoko , jeszcze kiedyś się upapram czekoladą i zrobię - wtedy Cię zaciągnę za uszy i chcesz czy nie , będziesz musiała zjeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dorcia trufle leżały i czekały , żeby ktoś je zjadł Ale spoko , jeszcze kiedyś się upapram czekoladą i zrobię - wtedy Cię zaciągnę za uszy i chcesz czy nie , będziesz musiała zjeść mnie tez przymusisz? mnie też.... plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dorcia trufle leżały i czekały , żeby ktoś je zjadł no i zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.02.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 [ Nie mam pięcia co MM by powiedziała jakbym taki ocałowany z terenu wrócił jeszcze kazałaby siem przeprowadzać a to byłby problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 [ Nie mam pięcia co MM by powiedziała jakbym taki ocałowany z terenu wrócił jeszcze kazałaby siem przeprowadzać a to byłby problem no ja akurat Kamyka rozumiem.... jak wróciłam mój Szanowny dziwnie mnie się przyjrzał, bo jak żoncia wraca z terenu zadowolona to podejrzane jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts