Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Dorcia trufle leżały i czekały , żeby ktoś je zjadł :wink: Ale spoko , jeszcze kiedyś się upapram czekoladą i zrobię - wtedy Cię zaciągnę za uszy i chcesz czy nie , będziesz musiała zjeść :wink: :lol:

mnie tez przymusisz? mnie też.... plissss :lol:

Nitusia , możesz na mnie liczyć :lol: Będziecie stać gęsiego , a ja Wam mogę zapodawać dodziobowo łyżeczką :wink: I kto skusi pierwszy..... :wink: :lol:

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorcia trufle leżały i czekały , żeby ktoś je zjadł :wink: Ale spoko , jeszcze kiedyś się upapram czekoladą i zrobię - wtedy Cię zaciągnę za uszy i chcesz czy nie , będziesz musiała zjeść :wink: :lol:

mnie tez przymusisz? mnie też.... plissss :lol:

Nitusia , możesz na mnie liczyć :lol: Będziecie stać gęsiego , a ja Wam mogę zapodawać dodziobowo łyżeczką :wink: I kto skusi pierwszy..... :wink: :lol:

O dżizas to musimy się wbić na tę okoliczność w bikini, coby był z prawdziwego zdarzenia boks kobiecy w... czekoladzie :D

Ja przepraszam, ale ja od zawsze mówię "skątowni" jak nie wiem skąd :):)

Ale może i w jakiej reklamie było :o - nie kojarzę.

Niemniej odpowiadam :

Lidszu - mam nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy.

Maluszek - oszalałaś z tym oświetleniem ? Do oświetlenia to jeszcze hohohoho :):):)

Ja tam się już soboty doczekac nie mogę :)

Kasia - Tomek ma dla Ciebie oliwę. Teraz ruszył do Gdańska/Wrocka/Poznania i potem zajeżdża do Katowic - dam CI znać jak się pojawi w okolicy :)

Ja przepraszam, ale ja od zawsze mówię "skątowni" jak nie wiem skąd :):)

Ale może i w jakiej reklamie było :o - nie kojarzę.

była taka reklama o kontach i bliźniaczkach :roll:

Kasia - Tomek ma dla Ciebie oliwę. Teraz ruszył do Gdańska/Wrocka/Poznania i potem zajeżdża do Katowic - dam CI znać jak się pojawi w okolicy :)
oki, czekam na znak :)

Kamyk - a Ty coś tak cichcem się wymknął co :o

Bo termin spotkania kolidował troszkę z terminem spotkania MM z frycem :wink: :D

ale było się chociaż pożegnać - Ty wiesz jakbyśmy Cię wycałowały na pożegnanie. Żałuj

Cześć powiedziałem !!! :D

Nie mam pięcia co MM by powiedziała jakbym taki ocałowany z terenu wrócił jeszcze kazałaby siem przeprowadzać :wink: :D

a jak myslisz co by potraktowała łagodniej obcałowanie czy obmacanie?