dobroszka 09.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dorcia trufle leżały i czekały , żeby ktoś je zjadł Ale spoko , jeszcze kiedyś się upapram czekoladą i zrobię - wtedy Cię zaciągnę za uszy i chcesz czy nie , będziesz musiała zjeść mnie tez przymusisz? mnie też.... plissss Nitusia , możesz na mnie liczyć Będziecie stać gęsiego , a ja Wam mogę zapodawać dodziobowo łyżeczką I kto skusi pierwszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Dorcia trufle leżały i czekały , żeby ktoś je zjadł Ale spoko , jeszcze kiedyś się upapram czekoladą i zrobię - wtedy Cię zaciągnę za uszy i chcesz czy nie , będziesz musiała zjeść mnie tez przymusisz? mnie też.... plissss Nitusia , możesz na mnie liczyć Będziecie stać gęsiego , a ja Wam mogę zapodawać dodziobowo łyżeczką I kto skusi pierwszy..... O dżizas to musimy się wbić na tę okoliczność w bikini, coby był z prawdziwego zdarzenia boks kobiecy w... czekoladzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 [ Nie mam pięcia co MM by powiedziała jakbym taki ocałowany z terenu wrócił jeszcze kazałaby siem przeprowadzać a to byłby problem problem nie problem ale lepiej dmuchać na ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja przepraszam, ale ja od zawsze mówię "skątowni" jak nie wiem skąd :) Ale może i w jakiej reklamie było - nie kojarzę. Niemniej odpowiadam : Lidszu - mam nadzieję, że jeszcze nie raz się spotkamy. Maluszek - oszalałaś z tym oświetleniem ? Do oświetlenia to jeszcze hohohoho :) Ja tam się już soboty doczekac nie mogę Kasia - Tomek ma dla Ciebie oliwę. Teraz ruszył do Gdańska/Wrocka/Poznania i potem zajeżdża do Katowic - dam CI znać jak się pojawi w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja przepraszam, ale ja od zawsze mówię "skątowni" jak nie wiem skąd :) Ale może i w jakiej reklamie było - nie kojarzę.była taka reklama o kontach i bliźniaczkach Kasia - Tomek ma dla Ciebie oliwę. Teraz ruszył do Gdańska/Wrocka/Poznania i potem zajeżdża do Katowic - dam CI znać jak się pojawi w okolicy oki, czekam na znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Łomasz - nie widziałam Musze pogmerać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nefcia skatofnia to taka miescofosc kole gdziekowic ..proofffda h le hłe witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nefcia skatofnia to taka miescofosc kole gdziekowic ..proofffda h le hłe witanko Aha, a pociąg tam odjeżdża o szebanastej fefnaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 fafnosta szebastnascie..możysz to łatfo spraffdzic..wciskajonc..alt+ctrl + f13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nefcia skatofnia to taka miescofosc kole gdziekowic ..proofffda h le hłe witanko Tak jest !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 łodymnie to bydzie jakieis stondt..do gliwitz i w pi..z..u dalyj... papatki jutro bydem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kamyk - a Ty coś tak cichcem się wymknął co Bo termin spotkania kolidował troszkę z terminem spotkania MM z frycem ale było się chociaż pożegnać - Ty wiesz jakbyśmy Cię wycałowały na pożegnanie. Żałuj Cześć powiedziałem !!! Nie mam pięcia co MM by powiedziała jakbym taki ocałowany z terenu wrócił jeszcze kazałaby siem przeprowadzać a jak myslisz co by potraktowała łagodniej obcałowanie czy obmacanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysza zapytam i Ci powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysza zapytam i Ci powiem nie zebym sie garneła, ale zastanawiam sie co by Kruelci mogło a co by nie mogło ujsc na sucho . Radze Ci - lepiej nie pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.02.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysza zapytam i Ci powiem nooo to ja Cię chce koniecznie w sobote widzieć jak Ty zadasz takie pytanie swojej Szanownej.... już widzę ten fiolet pod łokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysza zapytam i Ci powiem nooo to ja Cię chce koniecznie w sobote widzieć jak Ty zadasz takie pytanie swojej Szanownej.... już widzę ten fiolet pod łokiem no co Ty nie strasz mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no a jak ty myslales. Takie pytania z ust mężczyzn nigdy nie są hipotetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no a jak ty myslales. Takie pytania z ust mężczyzn nigdy nie są hipotetyczne więcej tolerancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no a jak ty myslales. Takie pytania z ust mężczyzn nigdy nie są hipotetyczne Dooooooooooobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no a jak ty myslales. Takie pytania z ust mężczyzn nigdy nie są hipotetyczne więcej tolerancji przepraszam, ale o jaką tolerancje chodzi i wzgledem czego? Sa takie sprawy, w ktorych zapominam co to jest ta tolerancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts