Nefer 09.02.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no a jak ty myslales. Takie pytania z ust mężczyzn nigdy nie są hipotetyczne więcej tolerancji Nie zauważyłam potępienia - ale poczekajmy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no a jak ty myslales. Takie pytania z ust mężczyzn nigdy nie są hipotetyczne więcej tolerancji Nie zauważyłam potępienia - ale poczekajmy ... ja nie potępiam, bo i po co, kazdy ma inny układ, ja mam swoj i sie go trzymam narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no a jak ty myslales. Takie pytania z ust mężczyzn nigdy nie są hipotetyczne więcej tolerancji przepraszam, ale o jaką tolerancje chodzi i wzgledem czego? Sa takie sprawy, w ktorych zapominam co to jest ta tolerancja a jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no a jak ty myslales. Takie pytania z ust mężczyzn nigdy nie są hipotetyczne więcej tolerancji przepraszam, ale o jaką tolerancje chodzi i wzgledem czego? Sa takie sprawy, w ktorych zapominam co to jest ta tolerancja a jakie no takie wlasnie sprawy dotyczące odnajmu całosci lub czesci ulubionego obiektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To Ty taki mały samolubik jezdeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To Ty taki mały samolubik jezdeś a co chcesz sie podzielic moim mężem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 To Ty taki mały samolubik jezdeś a co chcesz sie podzielic moim mężem? no cisza. Tak myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jak ja się mogę dzielić Twoim mezem ???? Ty widzę nie kcesz siem dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wyglada na to , ze macie sie ku sobie Kamyk kiedy mnie podrzucisz swoim autem dla burakow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wyglada na to , ze macie sie ku sobie Kamyk kiedy mnie podrzucisz swoim autem dla burakow ? Kiedy tylko kcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysza zapytam i Ci powiem nie zebym sie garneła, ale zastanawiam sie co by Kruelci mogło a co by nie mogło ujsc na sucho . Radze Ci - lepiej nie pytaj Halooo jestem i chciałam powiedzieć, że bardzo miękka jest Kamyczka ... kurteczka ... i takie macanko można wybaczyć ... zazdraszczają nam Kamyczku tych macanek ubranek na ostatnim spotkaniu ... za dużo kobiet, za mało mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kiedy tylko kcesz No to ja chetna Kamyk , ja sie tak do Ciebie podlizuje , bo musze sluzbowo sie z Toba spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Wyglada na to , ze macie sie ku sobie Kamyk kiedy mnie podrzucisz swoim autem dla burakow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysza zapytam i Ci powiem nie zebym sie garneła, ale zastanawiam sie co by Kruelci mogło a co by nie mogło ujsc na sucho . Radze Ci - lepiej nie pytaj Halooo jestem i chciałam powiedzieć, że bardzo miękka jest Kamyczka ... kurteczka ... i takie macanko można wybaczyć ... zazdraszczają nam Kamyczku tych macanek ubranek na ostatnim spotkaniu ... za dużo kobiet, za mało mężczyzn No tak kamyczkowa kurteczka puchata była, on mial na sobie podkoszulek, a ona cieniuchny sweterek. trata rata, dom wariata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 09.02.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Mysza zapytam i Ci powiem nie zebym sie garneła, ale zastanawiam sie co by Kruelci mogło a co by nie mogło ujsc na sucho . Radze Ci - lepiej nie pytaj Halooo jestem i chciałam powiedzieć, że bardzo miękka jest Kamyczka ... kurteczka ... i takie macanko można wybaczyć ... zazdraszczają nam Kamyczku tych macanek ubranek na ostatnim spotkaniu ... za dużo kobiet, za mało mężczyzn No tak kamyczkowa kurteczka puchata była, on mial na sobie podkoszulek, a ona cieniuchny sweterek. trata rata, dom wariata Mycha lepiej wkop pierwszą łopatę, bo się nieznośna robisz ;) albo ... zazdrosna o te nasze niewinne macanka ubranka ;) ... trzymam kciuki, aby Ci ładna dziurkę wykopali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja też trzymam kciuki za ładną dziurkę. Kamyk na pewno też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja też trzymam kciuki za ładną dziurkę. Kamyk na pewno też Ooooooooo tak, ładne dziurki to poważna sprawa Mondrze gadam, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jak nie jak tak jesce ..jak kamyk łosobiscie wypełni ... bydzie sluzyc przez lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja też trzymam kciuki za ładną dziurkę. Kamyk na pewno też Ooooooooo tak, ładne dziurki to poważna sprawa Mondrze gadam, nie??? Bałdzo, bałdzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ja też trzymam kciuki za ładną dziurkę. Kamyk na pewno też Ooooooooo tak, ładne dziurki to poważna sprawa Mondrze gadam, nie??? Bałdzo, bałdzo nooo, w związku z tym, udaję się spać zmęczyła mnie ta mondrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts