DorciaIQ 10.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ooo ja też chcę taki suwaczek poproś męża, może Ci pomoże Ale my przeważnie spodnie na guziki nosimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 To też się przywitam dzień dobrek Dorcia - gratulować czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ooo ja też chcę taki suwaczek poproś męża, może Ci pomoże Ale my przeważnie spodnie na guziki nosimy... No to teraz juz koniecznie musicie na suwaczek sobie zanabyc. Na spodnie na guziki i na sznureczki jeszcze czas, wszystko przed wami. A chcialabym doniesc ze moja dziurka ma sie dobrze i kopie się. Pan koparkowy rosly jak dąb stawil sie dzisiaj na mojej posesji by miec swój udzial w kopaniu norek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Zdjęcia :) !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Zdjęcia :) !!!!!!!!!!!!!!!!!! ni ma, wszystkie poszli w swiat. Nie moge komory podpiąc cos sie powaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nefcia czy Ty pamiętasz o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 buuuuuuuuuu to opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nefcia czy Ty pamiętasz o mnie Pamiętam , dziś jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ja to wiesz sobie czekam cierpliwie bo wiem że masz 1001 spraw na głowie ale mój małżon mnie dręczy kiedy i kiedy bo facet prąda bedzie chciał podłączyć a nie będzie do czego jęczydusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 buuuuuuuuuu to opowiadaj no wiec przyjechal rano pan MAriusz wziął mnie i Maje na budowe - rety na prawdziwą budowe!w dodatku moją wlasną prywatną i małżową. A wziął mnie bo moj Mariusz mąż byl rano tak zaaferowany ze zabrał ze sobą do pracy dwie pary kluczykow do auta, ktorym nie jechal (bo jechal kolejką) no i jechałam z Wykonawcą, czego zresztą nie załuje, bo bylo miło, a Maja nam spiewała piosenki po swojemu. Przyjechala zółta wspaniała koparka, przyswieciło tez słoneczko i pan Robert Koparkowy zabrał sie do zgarniania ziemi, za której rozgarniecie na dzialce -tak nota bene- zaplacilismy w maju kupe kasy . Pomarzlimy, pogadali, popatrzyli na jablonke i pojechali. ot i całe moje budowanie. Musze jeszcze tylko powiedziec, ze juz nie moge sie doczekac, az mąz wroci z pracy - to pojedziemy na ogledziny raz jeszcze, no i moze pomoze mi wydrzec narobione zdjecia z paszczy komórkowej zeby Wam pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dorcia - gratulować czy nie Odwagi w podejmowaniu decyzji? Owszem Skutków? Oooo to jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.02.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 jestem i potwierdzam, że DZIURKI są naważniejsze na świecie.... i powiem Wam, że to zdanie ma drugie dno... kto zgadnie jakie? A zgadnijcie jak mam na nazwisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 buuuuuuuuuu to opowiadaj no wiec przyjechal rano pan MAriusz wziął mnie i Maje na budowe - rety na prawdziwą budowe!w dodatku moją wlasną prywatną i małżową. A wziął mnie bo moj Mariusz mąż byl rano tak zaaferowany ze zabrał ze sobą do pracy dwie pary kluczykow do auta, ktorym nie jechal (bo jechal kolejką) no i jechałam z Wykonawcą, czego zresztą nie załuje, bo bylo miło, a Maja nam spiewała piosenki po swojemu. Przyjechala zółta wspaniała koparka, przyswieciło tez słoneczko i pan Robert Koparkowy zabrał sie do zgarniania ziemi, za której rozgarniecie na dzialce -tak nota bene- zaplacilismy w maju kupe kasy . Pomarzlimy, pogadali, popatrzyli na jablonke i pojechali. ot i całe moje budowanie. Musze jeszcze tylko powiedziec, ze juz nie moge sie doczekac, az mąz wroci z pracy - to pojedziemy na ogledziny raz jeszcze, no i moze pomoze mi wydrzec narobione zdjecia z paszczy komórkowej zeby Wam pokazać I od dziś - za każdym razem jak przyjedziesz to będzie rosło w oczach. No to się zaczęło. Bajka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nituś ale nie masz podwójnego? Np. Przerwała-Dziurkowska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 buuuuuuuuuu to opowiadaj no wiec przyjechal rano pan MAriusz wziął mnie i Maje na budowe - rety na prawdziwą budowe!w dodatku moją wlasną prywatną i małżową. A wziął mnie bo moj Mariusz mąż byl rano tak zaaferowany ze zabrał ze sobą do pracy dwie pary kluczykow do auta, ktorym nie jechal (bo jechal kolejką) no i jechałam z Wykonawcą, czego zresztą nie załuje, bo bylo miło, a Maja nam spiewała piosenki po swojemu. Przyjechala zółta wspaniała koparka, przyswieciło tez słoneczko i pan Robert Koparkowy zabrał sie do zgarniania ziemi, za której rozgarniecie na dzialce -tak nota bene- zaplacilismy w maju kupe kasy . Pomarzlimy, pogadali, popatrzyli na jablonke i pojechali. ot i całe moje budowanie. Musze jeszcze tylko powiedziec, ze juz nie moge sie doczekac, az mąz wroci z pracy - to pojedziemy na ogledziny raz jeszcze, no i moze pomoze mi wydrzec narobione zdjecia z paszczy komórkowej zeby Wam pokazać I od dziś - za każdym razem jak przyjedziesz to będzie rosło w oczach. No to się zaczęło. Bajka :) uwielbiam jak cos rosnie w oczach - pod warunkiem, ze nie jest to moje ciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nituś ale nie masz podwójnego? Np. Przerwała-Dziurkowska? a nieeeeee pustynia błędowska a tak wogole to hakuna matata! jade po Małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 uwielbiam jak cos rosnie w oczach - pod warunkiem, ze nie jest to moje ciało ... tylko męża/innego tam... Nie no słowo daję - zaraz Cię wlepię do Złotych Myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.02.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nituś ale nie masz podwójnego? Np. Przerwała-Dziurkowska? a nieeeeee pustynia błędowska a tak wogole to hakuna matata! nie, nie mam.... Nefercia jak będziesz na forum daj mi znak... potrzebuję pomocy - jak wbić klina między Stasia a developerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.02.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nituś ale nie masz podwójnego? Np. Przerwała-Dziurkowska? a nieeeeee pustynia błędowska a tak wogole to hakuna matata! nie, nie mam.... Nefercia jak będziesz na forum daj mi znak... potrzebuję pomocy - jak wbić klina między Stasia a developerów Jadę za chwilę na budowę spotkać się Grzesiem - jakby co wpadaj. A jak nie to wrócę wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.02.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nituś ale nie masz podwójnego? Np. Przerwała-Dziurkowska? a nieeeeee pustynia błędowska a tak wogole to hakuna matata! nie, nie mam.... Nefercia jak będziesz na forum daj mi znak... potrzebuję pomocy - jak wbić klina między Stasia a developerów o rada psychologiczna bedzie, chetne poslucham mądrych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts