78mysz 10.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 nie ma rad? Nocna Pani jeszcze nie wstała? a ja juz ide spaciu ;(dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Znaczy się Nocna Pani jestem, bo przylazłam ... wieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.02.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dophranoc nefcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 11.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jadę za chwilę na budowę spotkać się Grzesiem - jakby co wpadaj. A jak nie to wrócę wieczorkiem. Dzięki, dzięki, dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jadę za chwilę na budowę spotkać się Grzesiem - jakby co wpadaj. A jak nie to wrócę wieczorkiem. Dzięki, dzięki, dzięki !!! Nefcia..... Ty wiesz, że ja Ciebie Love, nie? też dziękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 I ja mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Zakochałam sie w kim = w czym = Forum chyba sie uzależnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Poprawka - Już sie uzależniłam i bardzo się cieszę że tu trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Poprawka - Już sie uzależniłam i bardzo się cieszę że tu trafiłam a mówiłam, że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no to napiszcie jak sobie radzić z tym uzależnieniem bo na dłuższą metę to.....firma padnie, dzieci samopas, małż nie zrozumie że tyle można przy kompie siedzieć (a moze zrozumie, wszak będę budować nasz dom) i właśnie klientka dzwoni a ja tu w najlepsze piszę - dobra odbiorę wkońcu z czegoś trzeba bedzie budowaćPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 11.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no tak wszystkie uzależnione od forum po kominach siedzą zamiast na warszawskiej aby Was wszystkie znaleźć trzeba się nieźle nachodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nefcia..... Ty wiesz, że ja Ciebie Love, nie? też dziękuję....Ja też Ciebie love i też dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no to napiszcie jak sobie radzić z tym uzależnieniem bo na dłuższą metę to..... firma padnie, dzieci samopas, małż nie zrozumie że tyle można przy kompie siedzieć (a moze zrozumie, wszak będę budować nasz dom) i właśnie klientka dzwoni a ja tu w najlepsze piszę - dobra odbiorę wkońcu z czegoś trzeba bedzie budować Pa Za dwa lata Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jadę za chwilę na budowę spotkać się Grzesiem - jakby co wpadaj. A jak nie to wrócę wieczorkiem. Dzięki, dzięki, dzięki !!! Cała przyjemność po mojej stronie Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no to napiszcie jak sobie radzić z tym uzależnieniem bo na dłuższą metę to..... firma padnie, dzieci samopas, małż nie zrozumie że tyle można przy kompie siedzieć (a moze zrozumie, wszak będę budować nasz dom) i właśnie klientka dzwoni a ja tu w najlepsze piszę - dobra odbiorę wkońcu z czegoś trzeba bedzie budować Pa Za dwa lata Ci przejdzie Widzę że tobie nie przeszło sądząc po dacie zalogowania - i całe szczęście bo bym nie miała okazji z toba pisać Za co DZIĘKI OGROMNIASTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 dla grających w totka: Jutro kumulacja 3 miliony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Widzę że tobie nie przeszło sądząc po dacie zalogowania - i całe szczęście bo bym nie miała okazji z toba pisać Za co DZIĘKI OGROMNIASTE ALe miałam kilkumiesięczną przerwę. Odwyk sobie zrobiłam. Tylko jak tu porzucić tych wszystkich Dobrych Ludzi ? No nie da się... Wsiąkłaś - już za późno - nie ma dla Ciebie nadzieji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Na szczescie juz doszlas do sibie i Wiez , ze przerwy nie sa Ci potrzebne . No kto by Cie z lozka podniosl tak rano jesli nie ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts