zuznka 11.02.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Widzę że tobie nie przeszło sądząc po dacie zalogowania - i całe szczęście bo bym nie miała okazji z toba pisać Za co DZIĘKI OGROMNIASTE ALe miałam kilkumiesięczną przerwę. Odwyk sobie zrobiłam. Tylko jak tu porzucić tych wszystkich Dobrych Ludzi ? No nie da się... Wsiąkłaś - już za późno - nie ma dla Ciebie nadzieji :) No widzisz, dobrze że wróciłaś "Świat" na tym zyskał i ty też. I już bez żadnych odwyków !!! Sądząc po forumowiczkach i ich kontaktach z tobą to ci na to NIE POZWOLĄ - mam nadzieję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Po odwyku i tak się tu wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Po odwyku i tak się tu wraca Prawda Aguś ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ja na odwyku wytrzymalam ledwie 3 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ja na odwyku wytrzymalam ledwie 3 dni... ja chyba tez nie dłuzej, zaczynam sie juz kryc przed małzem, ale jego uwadze nic nie ucieknie. Sprawdza statystyki postowe skubaniutki. Chyba zmienie sobie nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja miałam 2 letni odwyk, ale wraz z zakupem nowej działki minął teraz już się oderwać nie mogę ale to dobrze, bo mąż nie ma czasu, więc ja muszę się dokształcać w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Po odwyku i tak się tu wraca Prawda Aguś ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja narazie zaczęłam przygodę, więc jeszcze się ukrywać nie muszę ale fajnie że piszecie co wy robicie zawsze to jakaś podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.02.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jeeeetam.... odwyk to strata czasu.... mój małż robi wyrzuty, ale już wie, że gdybym tego wszystkiego na kompie nie wysiedziała, to bylibyśmy w dooopie jak moja sąsiadka i juz nawet bardzo mi nie dokucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Moj tez sie uspokoil, od kiedy betonowa ekipe zalatwilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 moj małż właśnie powiedział że od kiedy zaglądam na forum więcej się uśmiecham - hahahahaha ciekawe kiedy zmieni zdanie.....jak odczuje brak mej obecności w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 moj małż właśnie powiedział że od kiedy zaglądam na forum więcej się uśmiecham - hahahahaha ciekawe kiedy zmieni zdanie.....jak odczuje brak mej obecności w realu Bo to taka terapia zbiorowa jest wis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ALe kicha. Leżę w łóżku. Tragedia. Grypa albo inne gó...o. Ja nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.02.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Uuuu, biedactwo. Wszyscy to wszyscy, na Ciebie tez przyszla pora. To lez w lozku i nie wylaz nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Lez i kuruj sie , na sobote musisz byc jak nowa Bez Ciebie to ja w takie tlumy nie jade , bo sie bede wstydzila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.02.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ALe kicha. Leżę w łóżku. Tragedia. Grypa albo inne gó...o. Ja nie chcę Ja co prawda nie leżę, ale wyglądam jak stary dryniol w poniedziałek ratowałam się czym tylko się dało i łóżko mnie minęło, ale nie jest to pełnia szczęścia Nefer nie daj się i zdrowiej szybko PS. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.02.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jutro odpuszczam sobie robotę i w piątek pewnie też... będę tu kwitnąć - kuźwa noooooooo ... jak ja siebie takiej nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.02.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Jutro odpuszczam sobie robotę i w piątek pewnie też... będę tu kwitnąć - kuźwa noooooooo ... jak ja siebie takiej nie lubię... Bedziemy Cie miec tylko dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.02.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Lez i kuruj sie , na sobote musisz byc jak nowa dokładnie tak Bez Ciebie to ja w takie tlumy nie jade , bo sie bede wstydzila co Ty gadasz przecież nas prawie wszystkie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts