BetaGreta 11.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no to napiszcie jak sobie radzić z tym uzależnieniem bo na dłuższą metę to..... firma padnie, dzieci samopas, małż nie zrozumie że tyle można przy kompie siedzieć (a moze zrozumie, wszak będę budować nasz dom) i właśnie klientka dzwoni a ja tu w najlepsze piszę - dobra odbiorę wkońcu z czegoś trzeba bedzie budować Pa Jakbym o sobie czytała. Może nie piszę zbyt wiele ale poczytać bardzo lubię. Nefer zdrowiej szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 11.02.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia To zalecimy ekipa , ja jeszcze chlopcow zabiore Nefcia Juz jestes zdrowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia To zalecimy ekipa , ja jeszcze chlopcow zabiore KOniecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Zdrówka - wszystkim kichającym, smarkającym !!!!! Herbatka z cytrynką, sokiem malinowym z lipą lub miodem, albo GRZANIEC - procenty robia swoje i koniecznie wypocić w łóżku.....a jak - to już dowolność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nefcia, to cos nie da sie wypedzic jedna szklanka mocnej herbaty. Ja tak probowalam przez tydzien, potem przez drugi juz musialam mocniejsze leki a potem przez trzeci i deczko wiecej antybiotik. Wiec nie rob jaj i zwalczaj to od razu czyms mocniejszym. Jak dasz rady to walnij kolejna porcje. Ja nie dawalam rady, wiec wiesz. Niech Ci ktos zrobi i do lozeczka poda gorace. p.s. Ciebie jeszcze nie chwicilo jak Ty rozumiesz co Duch gada. Bo ja ani slowa nie kumam, a nie pilam mocnej herbaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nefcia, to cos nie da sie wypedzic jedna szklanka mocnej herbaty. Ja tak probowalam przez tydzien, potem przez drugi juz musialam mocniejsze leki a potem przez trzeci i deczko wiecej antybiotik. Wiec nie rob jaj i zwalczaj to od razu czyms mocniejszym. Jak dasz rady to walnij kolejna porcje. Ja nie dawalam rady, wiec wiesz. Niech Ci ktos zrobi i do lozeczka poda gorace. p.s. Ciebie jeszcze nie chwicilo jak Ty rozumiesz co Duch gada. Bo ja ani slowa nie kumam, a nie pilam mocnej herbaty. noormalnie z ust mi to wyjęła a szczególnie ten ostatni akapit o Duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.02.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Dobry wieczór Nefcia nie szalej leż kuruj się bo skończysz jak ja Kasia skąd ja to znam weszliśmy dzisiaj do domu dzwoni telefon mój mąż wkłada buty pytam gdzie sie wybiera On że do pracy no trafiło mnie bo dopiero co wrócił z pracy:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 11.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 zdrófffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kasia skąd ja to znam weszliśmy dzisiaj do domu dzwoni telefon mój mąż wkłada buty pytam gdzie sie wybiera On że do pracy no trafiło mnie bo dopiero co wrócił z pracy:evil: a mój wyszedł o 7 rano i jeszcze nie wrócił jak mu się udaje być przed 20 to jest święto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Obudziłam się , ale jeszcze nie jestem zdrowa Dzwoniła do mnie Dorcia - mam andzieję ,że to nie sprawa życia i śmierci, bo o tej porze nie oddzonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nefcia mam wyrzuty sumienia nie zmarzłaś może wczoraj? Nie żartuj, Kochana, ja przecież wczoraj balkon otwierałam, bo mi było za gorąco,... P.S. miałaś rację - nie wiem dlaczego mi rata kredytu spadła o 1200 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nefcia mam wyrzuty sumienia nie zmarzłaś może wczoraj? Nie żartuj, Kochana, ja przecież wczoraj balkon otwierałam, bo mi było za gorąco,... P.S. miałaś rację - nie wiem dlaczego mi rata kredytu spadła o 1200 pln Ze co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 no serio - wzięła i spadła. Może jakaś znowu obniżka stób, lliboru czy marży - hak wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2009 01:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mnie spadla, ale to bylo jakis czas temu i w sumie nie tyle spadla, co chwilowo wrocila do normy... Teraz mam 1,97%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Mnie spadla, ale to bylo jakis czas temu i w sumie nie tyle spadla, co chwilowo wrocila do normy... Teraz mam 1,97%. to tak jak u mnie, niby spadła a wróciła do poziomu z wakacji ale i tak się ucieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.02.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nefcia mam wyrzuty sumienia nie zmarzłaś może wczoraj? Nie żartuj, Kochana, ja przecież wczoraj balkon otwierałam, bo mi było za gorąco,... P.S. miałaś rację - nie wiem dlaczego mi rata kredytu spadła o 1200 pln mnie też spadała pod koniec stycznia dostałam wiadomość o obniżcei oprocentowania Nefcia - jak zdrófko? Lepiej się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Zdróweczka !!! bo zimy ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Była chora jednoczy się z obecną chorą... Tylko się dobrze wylecz, żeby w powikłania nic nie wchodziło, bo potem to już beeeeeeeeeee. A z tą ratą to może lepiej sparwdzić, bo pewnikiem ktoś się pomylił.....albo nie Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 dzień dobry Nefcia zdrowiej szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.02.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nefcia, mam nadzieję, że dzisiaj już trochę lepiej Pogoda beznadziejna, więc nawet nie szkoda chorować, bo nie chce się nosa za drzwi wystawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts