rrmi 12.02.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Widze , ze dychasz , to dobrze , do soboty dojdziesz Dalabym Ci Pablisia na wygrzanie , on sie ta przytula i temp ma dobra , zamiast termofora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.02.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 helol to jak bydzies..nefcia ..u rasi w sobboootteemm?? obiecowyfuj mnie tu saraos..na wicór sprawdzhem..posdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI a nie chcesz królika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nef lepiej Ci jussss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 helol to jak bydzies..nefcia ..u rasi w sobboootteemm?? obiecowyfuj mnie tu saraos..na wicór sprawdzhem..posdro..Postaram się być, ale nie Was wszystkich zarazić. Może wystarczy, że nie będziemy się całować ? Ale jakby co to proszę nie wnosić reklamacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nef lepiej Ci jussss Letko jestem przygłucha i oczki mi sie nie akomodują Ale żyję , zaraz lecę na spotkanie - jak nie urok to sraczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.02.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Może wystarczy, że nie będziemy się całować ? Łeeee to jakaś lipa będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.02.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nef lepiej Ci jussss Letko jestem przygłucha i oczki mi sie nie akomodują Ale żyję , zaraz lecę na spotkanie - jak nie urok to sraczka... A może by tak na dzionek pod kołderk zeby siem jaka gorsza zaraza nie przyplątałą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nef lepiej Ci jussss Letko jestem przygłucha i oczki mi sie nie akomodują Ale żyję , zaraz lecę na spotkanie - jak nie urok to sraczka... A może by tak na dzionek pod kołderk zeby siem jaka gorsza zaraza nie przyplątałą NIe da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.02.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Oj lepiej żeby dało bo te grypy teraz to paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI a nie chcesz królika??? nie, bo ma być kotek i to młodziutki taki do odchowania.... ale dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI a nie chcesz królika??? Spróbuj sie zbliżyć do Klemensa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 No kata niestety nie mam na oddanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.02.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI a nie chcesz królika??? Spróbuj sie zbliżyć do Klemensa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto to Klemens ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nef lepiej Ci jussss Letko jestem przygłucha i oczki mi sie nie akomodują Ale żyję , zaraz lecę na spotkanie - jak nie urok to sraczka... Trąbkę ze sobą zabierz Pozdrawiam i buziaki Daj spokój z tym chorowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 12.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nefcia mam wyrzuty sumienia nie zmarzłaś może wczoraj? Nie żartuj, Kochana, ja przecież wczoraj balkon otwierałam, bo mi było za gorąco,... P.S. miałaś rację - nie wiem dlaczego mi rata kredytu spadła o 1200 pln a mówiłam, A MÓWIŁAM ja się z bankowcem chajtnęłam to mam info z pierwszej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 12.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Kobitki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZUKAM MAŁEGO KOTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA JUŻ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA 12 LETNIEJ DZIEWCZYNKI a nie chcesz królika??? Spróbuj sie zbliżyć do Klemensa !!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo to złe imię dla kota ... moi znajomi tez mają Klemensa i też nie da się do niego dotknąć Jak tam zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 12.02.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ALe kicha. Leżę w łóżku. Tragedia. Grypa albo inne gó...o. Ja nie chcę tak to jest, jak się obcych do chałupy wpuści otworzysz takim drzwi, wiatr owieje, jeszcze łapkę trzeba na dzień dobyr uścisnąć i gotowe... no bardzo przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesio-K 12.02.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 ale mam nadzieję, że ma sie ku lepszemu, prawda...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts