braza 13.02.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jak będę brać, to takie wiadomości wpłyną na pewno na mój sposób zachowania Już niedługo też to mnie czeka, jeszcze nie mam kredytu a już nie mogę spać Tylko spokojnie Będzie dobrze Też tak myślę, dlatego sobie jeszcze w łep nie strzeliłam Pewnie, że dobrze, niech rośnie!! Im większy urośnie, tym mniej będę potrzebowała Jak dla mnie złotówka może jeszcze tak sobie poleżeć jakiś czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dobry wieczór Nefercia jak tam zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 dobry wieczór Nefercia jak tam zdrówko Witaj Kochana. Cieniutko. Ale zaraz biorę Polopirynę i lecę do wyrka - na jutro musze być w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 biedactwo na mnie lepiej aspiryna działa alibo jeszcze lepiej działa przepis któren mój szwagier dostał od lekarza na przeziębienie -autentycznie piwko zagrzać z 15 goździkami i mniodkiem i wypić i do łózia bardzo skuteczne ale trzymam kciuki bo szkoda imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Jeszcze lepsza whisky na cieplo. Pol na pol z wrzatkiem, do tego cytryna, w cytryne upchane gozdziki + cukier. Pycha i rozgrzewa superowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Żebym miała na czworaka iść to dojdę. Mam nadzieję, że nie pozarażam jak się nie będę całować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Żebym miała na czworaka iść to dojdę. Mam nadzieję, że nie pozarażam jak się nie będę całować... Szkoda ze Rasia nie wstawila jeszcze tej szyby do oranzerii Zdrowiej zdrowiej Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Żebym miała na czworaka iść to dojdę. Mam nadzieję, że nie pozarażam jak się nie będę całować... Szkoda ze Rasia nie wstawila jeszcze tej szyby do oranzerii Zdrowiej zdrowiej Kochana Chciałaś mnie w akwarium zaknąć ? O Ty nieczuła Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Żebym miała na czworaka iść to dojdę. Mam nadzieję, że nie pozarażam jak się nie będę całować... Szkoda ze Rasia nie wstawila jeszcze tej szyby do oranzerii Zdrowiej zdrowiej Kochana Chciałaś mnie w akwarium zaknąć ? O Ty nieczuła Ty no co Ty , NA PEWNO Myszy chodziło o to , że w oranżerii są cieplarniane warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no co Ty , NA PEWNO Myszy chodziło o to , że w oranżerii są cieplarniane warunki Taaaaaaaaaaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no zasek to lepij nis piwnoica na winko nie a slysołek se tam cie kcieli samknonc..nefcia nie bojaj..domy rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Żebym miała na czworaka iść to dojdę. Mam nadzieję, że nie pozarażam jak się nie będę całować... Szkoda ze Rasia nie wstawila jeszcze tej szyby do oranzerii Zdrowiej zdrowiej Kochana Chciałaś mnie w akwarium zaknąć ? O Ty nieczuła Ty no co Ty , NA PEWNO Myszy chodziło o to , że w oranżerii są cieplarniane warunki a jakze, wygrzałabys sie tam, wypociła w łózeczku, popatrzyla na niebo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no zasek to lepij nis piwnoica na winko nie a slysołek se tam cie kcieli samknonc..nefcia nie bojaj..domy rady... Jak we dwóch to na pewno damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 no zasek to lepij nis piwnoica na winko nie a slysołek se tam cie kcieli samknonc..nefcia nie bojaj..domy rady... Jak we dwóch to na pewno damy radę zwłaszcza z winkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 och nefcia speffnosciom z finkiem do se rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Nie wątpię ale nie miałam jeszcze okazji naocznie tego stwierdzić, bo zawsze się za samochodem chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 jo bedem cicho ..ide bo siem wybierom do lozia jak sojka sa moshe dobranoc ewidentnie kuniec kropa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 13.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 czas najwyższy się położyć, aby jutro worów pod oczami nie mieć ... dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to ja przychodzę a Wy spać idzieta, no co Wy miłych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 to ja przychodzę a Wy spać idzieta, no co Wy miłych snów no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts