ghost34 15.02.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 sie sposniles zaroz ci wkelej linka na priv se oblookasz ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.02.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Zdjęcia widziałam i zazdrość mi dupe ściska Bedzie jaki riplej?? bankowo.... nitu malzem zajechała..hehe..21 marca..musem opkukac w kalendorzu wrescie jakie opirdol od kaski by clek uslysol.. duchu, zawsze do usług Kasia, a Ty sie odgrazalas, ze do Krakowa wpadniesz, to moze tu Ducha przyszpilimy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Zdjęcia widziałam i zazdrość mi dupe ściska Bedzie jaki riplej?? bankowo.... nitu malzem zajechała..hehe..21 marca..musem opkukac w kalendorzu wrescie jakie opirdol od kaski by clek uslysol.. duchu, zawsze do usług noż jasna cholera ...jak zwykle daleko ...a na Śląsk to nie możecie przyjechać, co??? se myśle .... hm... a może by się tak wryć na chama na tego 21 marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 "wryć na chama" - to mi się bardzo podoba Daggulka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ja jestem wolny do wyrywania hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Wszystko wskazuje, ze forumowy nalot na krakowskie knajpy bedzie w marcu, moze nawet 21-ego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jezzzuuu...jak ja bym chciała tak piernicznąć w cholerę wszystkim i się odstresować ... jakbym nie przeszkadzała nikomu to może bym się wybrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 ja jestem wolny do wyrywania hejka Taaaaaaaa nie ściemniaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jezzzuuu...jak ja bym chciała tak piernicznąć w cholerę wszystkim i się odstresować ... jakbym nie przeszkadzała nikomu to może bym się wybrała? Kochaaaaaaana, czuj sie very welcome. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jezzzuuu...jak ja bym chciała tak piernicznąć w cholerę wszystkim i się odstresować ... jakbym nie przeszkadzała nikomu to może bym się wybrała? Myślę, że nikomu byś nie przeszkadzała Bo fajna z Ciebie kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jezzzuuu...jak ja bym chciała tak piernicznąć w cholerę wszystkim i się odstresować ... jakbym nie przeszkadzała nikomu to może bym się wybrała? Myślę, że nikomu byś nie przeszkadzała Bo fajna z Ciebie kobitka A Ty pozyteczna nie mialabys ochoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jeśli to Kraków to jeszcze lepiej ... bliżej niż do Wawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jezzzuuu...jak ja bym chciała tak piernicznąć w cholerę wszystkim i się odstresować ... jakbym nie przeszkadzała nikomu to może bym się wybrała? Myślę, że nikomu byś nie przeszkadzała Bo fajna z Ciebie kobitka A Ty pozyteczna nie mialabys ochoty? A coś sie dziejej w Krakowie ? Taaaa ? No prosze :) Czekoladę to tam dobrą macie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No ma sie dziac, Wiola obiecuje przyjechac i Kachna no i kogo tam jeszcze uda nam sie sciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jezzzuuu...jak ja bym chciała tak piernicznąć w cholerę wszystkim i się odstresować ... jakbym nie przeszkadzała nikomu to może bym się wybrała? Myślę, że nikomu byś nie przeszkadzała Bo fajna z Ciebie kobitka Neeefcia ... jo żech ino prosta baba ze wsi ... usiąde se w kontku i nikomu zawadzać nie bede ale faktycznie super byłoby się spotkać ... no bo oczywiście w Wawie na corocznym zlocie bede ...ale jakby można było wcześniej gdzieś zaszaleć, to czamu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 jezzzuuu...jak ja bym chciała tak piernicznąć w cholerę wszystkim i się odstresować ... jakbym nie przeszkadzała nikomu to może bym się wybrała? Myślę, że nikomu byś nie przeszkadzała Bo fajna z Ciebie kobitka Neeefcia ... jo żech ino prosta baba ze wsi ... usiąde se w kontku i nikomu zawadzać nie bede ale faktycznie super byłoby się spotkać ... no bo oczywiście w Wawie na corocznym zlocie bede ...ale jakby można było wcześniej gdzieś zaszaleć, to czamu nie Ani mi sie waz siadac w katku... Po tej czekoladzie (ale z rumem i wisniowka) na stolach bedziemy tancowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No ma sie dziac, Wiola obiecuje przyjechac i Kachna no i kogo tam jeszcze uda nam sie sciagnac. Proszę mnie wpisać na listę - nic nie obiecuję, bo jestem nieco uzależniona od wyjazdów małża, ale trzeba próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to ja też ...jak wszyscy to wszyscy, babcia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No ma sie dziac, Wiola obiecuje przyjechac i Kachna no i kogo tam jeszcze uda nam sie sciagnac. Proszę mnie wpisać na listę - nic nie obiecuję, bo jestem nieco uzależniona od wyjazdów małża, ale trzeba próbować Jakies preferencje co do terminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts