Nefer 28.02.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Łał Domek, że ho ho!!! Oddzielne mieszkanie dla teściów i brata mojego męża na parterze spowodowało, że mniejszego nie znalazłam Chciałam, żeby czuli się rzeczywiście niezależni - a to oznacza dodatkową kuchnię, łazienkę itd. Ciekawe czy na końcu budowy też będzie mi się tak podobał jak dziś - szczególnie jak przyjdzie rachunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetmar 01.03.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Nooo tak... ten rachunek może dość radykalnie wpłynąć na postrzeganie i atrakcyjność... ale co tam... raz się żyje! A żyć trzeba z klasą A co!!!! A Ty dobra widzę Kobieta jesteś to może 6 w totka Ci się trafi i wtedy nie ma rachunku, który by Ci chumor popsuł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.03.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 [quote name="Nefer A do sauny będą zapisy :) [/quote] To ja tez sie zapisze - korespondencyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 [quote name="Nefer A do sauny będą zapisy :) [/quote] To ja tez sie zapisze - korespondencyjnie Zapraszam zapraszam :) Dam znać jak już kupię olejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 01.03.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Nefer - bardzo sie ciesze w takim razie do zobaczenia (chyba ze sie z tych targow nie wyrwe:[) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Jak to może będzie fajnie, napewno będzie fajnie innej opcji nie ma Więc do zobaczenia w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dziewczyny ! Bardzo się cieszę Serio Do zobaczyska:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Nefer - jak już tak chętnie rozdajesz zaproszenia do sauny, to ja też się zapisuję w kolejce . Ja też się wybieram na spotkanie Muratora, więc mam nadzieję, że się spotkamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Nefer - jak już tak chętnie rozdajesz zaproszenia do sauny, to ja też się zapisuję w kolejce . Ja też się wybieram na spotkanie Muratora, więc mam nadzieję, że się spotkamy . NO pewnie :) Do zoabczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spotkanie Muratora przekształci sie w spontaniczne zapisy do sauny Nefer nie chce krakac ale ponad 150 osob chyba sie zadeklarowało na przyjazd - Nefer dobrze radze - saune powieksz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.03.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ach - fajnie macie, ze sie wszystkie zobaczycie w sobote Życze udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 spotkanie Muratora przekształci sie w spontaniczne zapisy do sauny Nefer nie chce krakac ale ponad 150 osob chyba sie zadeklarowało na przyjazd - Nefer dobrze radze - saune powieksz Zrobimy symultanicznie - jedna grupa pije w salonie , druga w saunie a potem zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ach - fajnie macie, ze sie wszystkie zobaczycie w sobote Życze udanej zabawy Szkoda, że bez Ciebie - będzie jeszcze okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.03.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Bardzo smutny dzień jeszcze raz - bardzo Tobie współczuję (*) (*) (*) Masz rację... tylko czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.03.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.03.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Nefer - bardzo mi przykro . Zapalam światełka dla twojej Dotki (*)(*)(*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Bardzo Wam dziękuję, jesteście Kochane. Na pewno pokochałybyście też Dorotkę i ona Was. ALe cieszę się, że mam to już za sobą . TYlko czas..... ALe trzeba iść do przodu.... Mam nadzieję, że spotkanie w Muratorze też pozwoli mi wrócić na odpowiedni tor.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 To jest najlepszy dziennik ze wszystkich zgadnijcie czemu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.03.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 No jak to - przecież Nefer go pisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 05.03.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 No jak to - przecież Nefer go pisze! To tez ale i to ze omnie na pisala słóweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts