Nefer 15.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to ja też ...jak wszyscy to wszyscy, babcia też Ja mam ostatni pociąg o 22.40 co jest dla mnie stanowczo za wcześnie Znadę sobie jakiś fajny apartamencik . Takie w W-wie można wynając za 200 pln - samodzielne mieszkanie. To jest dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to ja też ...jak wszyscy to wszyscy, babcia też Ja mam ostatni pociąg o 22.40 co jest dla mnie stanowczo za wcześnie Znadę sobie jakiś fajny apartamencik . Takie w W-wie można wynając za 200 pln - samodzielne mieszkanie. To jest dobry pomysł To jest dobry pomysl owszem, robia tak ludziska w Krakuffku tez. A jak nie to sie sprobuje cos znalezc. I wtedy mozemy do Psa isc tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to ja też ...jak wszyscy to wszyscy, babcia też Ja mam ostatni pociąg o 22.40 co jest dla mnie stanowczo za wcześnie Znadę sobie jakiś fajny apartamencik . Takie w W-wie można wynając za 200 pln - samodzielne mieszkanie. To jest dobry pomysł ja też bym nie wracała .... w Krakowie mam brata, ale raczej nie chciałabym u niego nocować coby mnie z bratową nie musieli oglądać w stanie do którego zapewne się doprowadzę a serio .... nie chciałabym nikomu sprawiać kłopotu .... też se zapewne znajdę jakieś lokum na jedną nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to ja też ...jak wszyscy to wszyscy, babcia też Ja mam ostatni pociąg o 22.40 co jest dla mnie stanowczo za wcześnie Znadę sobie jakiś fajny apartamencik . Takie w W-wie można wynając za 200 pln - samodzielne mieszkanie. To jest dobry pomysł ja też bym nie wracała .... w Krakowie mam brata, ale raczej nie chciałabym u niego nocować coby mnie z bratową nie musieli oglądać w stanie do którego zapewne się doprowadzę a serio .... nie chciałabym nikomu sprawiać kłopotu .... też se zapewne znajdę jakieś lokum na jedną nockę Niestety u mnie miejsca nie ma, a na podlodze nie bede Was przeciez goscic, w mieszkanku to juz w ogole sama podloga, ale gdyby wiecej osob sie zdecydowalo to faktycznie takie mieszkanko blisko centrum mozna sobie wziac. Znajomy wynajmowal na Dlugiej, zapytam przy okazji, czy ma jeszcze namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 no to ja też ...jak wszyscy to wszyscy, babcia też Ja mam ostatni pociąg o 22.40 co jest dla mnie stanowczo za wcześnie Znadę sobie jakiś fajny apartamencik . Takie w W-wie można wynając za 200 pln - samodzielne mieszkanie. To jest dobry pomysł ja też bym nie wracała .... w Krakowie mam brata, ale raczej nie chciałabym u niego nocować coby mnie z bratową nie musieli oglądać w stanie do którego zapewne się doprowadzę a serio .... nie chciałabym nikomu sprawiać kłopotu .... też se zapewne znajdę jakieś lokum na jedną nockę Daggulka, te apatamenty są kilku osobowe. Np. dwupokojowe mieszkanie. Luz - możemy razem wynająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ostatnia wersja 14 marca. Moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Na przykład tu : http://www.apartments4u.pl/pl/apartments/1/krakow?gclid=CP3B4pGd35gCFYST3wodKEvccg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A ile kosztuje taxi z Krakowa do Nowego Targu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A ile kosztuje taxi z Krakowa do Nowego Targu???? Groszeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.02.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A ile kosztuje taxi z Krakowa do Nowego Targu???? Groszeeeeeeeeeeeee skoro tak to ja mam miejscówkę na nocleg w Nowym Targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A mówiłeś o tym MM ? :) Taniej wyjdzie apartament 120 mkw z kominkiem - nie bój się Kamyk, nie bóóóój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.02.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A mówiłeś o tym MM ? :) Taniej wyjdzie apartament 120 mkw z kominkiem - nie bój się Kamyk, nie bóóóój :) ale o czym? to że taniej to nie znaczy że fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A mówiłeś o tym MM ? :) Taniej wyjdzie apartament 120 mkw z kominkiem - nie bój się Kamyk, nie bóóóój :) ale o czym? to że taniej to nie znaczy że fajniej Noooo o tym noclegu co go tam masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 W Nowym Targu fajniej niz w Bunkrze? No way... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No ma sie dziac, Wiola obiecuje przyjechac i Kachna no i kogo tam jeszcze uda nam sie sciagnac. Do Krakowa to ja mogę choćby jutro. Dziś za bardzo nieee, po spożyciu jestem Nefcia, Tomek genialny, przywiózł do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No ma sie dziac, Wiola obiecuje przyjechac i Kachna no i kogo tam jeszcze uda nam sie sciagnac. Do Krakowa to ja mogę choćby jutro. Dziś za bardzo nieee, po spożyciu jestem Nefcia, Tomek genialny, przywiózł do domu Wieeeem Napisał mi, że był u takiej ładnej i miłej pani, co ma pięęęękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.02.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No ma sie dziac, Wiola obiecuje przyjechac i Kachna no i kogo tam jeszcze uda nam sie sciagnac. Do Krakowa to ja mogę choćby jutro. Dziś za bardzo nieee, po spożyciu jestem Nefcia, Tomek genialny, przywiózł do domu Wieeeem Napisał mi, że był u takiej ładnej i miłej pani, co ma pięęęękny dom cóż przez grzeczność nie zaprzeczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 A mówiłeś o tym MM ? :) Taniej wyjdzie apartament 120 mkw z kominkiem - nie bój się Kamyk, nie bóóóój :) ale o czym? to że taniej to nie znaczy że fajniej Noooo o tym noclegu co go tam masz No jasne że wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 się witam.... i od progu widzę, że jakies spotkanko się szykuje w Krakowie.... hm... mo ze i ja bym się skusiła.... juz nie pamiętam kiedy ja byłam ostatnio w Krakowie... .. fiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 cóż przez grzeczność nie zaprzeczę I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts