kaśka maciej 15.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kochane, misja misja, ale palec pod budke, kto jeszcze przyjedzie, gdyz robie liste na zachete i co by sie Duch nie wykrecil juz. ale kiedy?? 14 marca. Obawiam się, że moja rodzina zaprotestuje 21-22.03 Wawa 28-29.03 Wawa i jeszcze wcześniej Kraków?? Nie wiem nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a ja kce na Wawel A ja chcę wycieczkę po rynku - ale taką od knajpy do knajpy Moge to zalatwic. nie no bez przesady w tym tłumie turystów? daaaaaaajcie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 a ja kce na Wawel no i dogadaj sie tu z wycieczką. ale ja tam ugodowy jezdem czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kochane, misja misja, ale palec pod budke, kto jeszcze przyjedzie, gdyz robie liste na zachete i co by sie Duch nie wykrecil juz. ale kiedy?? 14 marca. Obawiam się, że moja rodzina zaprotestuje 21-22.03 Wawa 28-29.03 Wawa i jeszcze wcześniej Kraków?? Nie wiem nie wiem Powiedz, ze objezdzasz wszystkie stolice Polski. Mysza, ja znam takie knajpy, do ktorych turysci nie trafiaja, bo nie maja nawet szyldow, a kultowe som wsrod lokalsow, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kochane, misja misja, ale palec pod budke, kto jeszcze przyjedzie, gdyz robie liste na zachete i co by sie Duch nie wykrecil juz. ale kiedy?? 14 marca. Obawiam się, że moja rodzina zaprotestuje 21-22.03 Wawa 28-29.03 Wawa i jeszcze wcześniej Kraków?? Nie wiem nie wiem Powiedz, ze objezdzasz wszystkie stolice Polski. Mysza, ja znam takie knajpy, do ktorych turysci nie trafiaja, bo nie maja nawet szyldow, a kultowe som wsrod lokalsow, wis? gdzie, na samym rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Nefcia, my to chyba jakom misje mamy, nie?? tłumaczyć, tłumaczyć, tłumaczyć i tak w kółko I opanować się, żeby nie zajebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kochane, misja misja, ale palec pod budke, kto jeszcze przyjedzie, gdyz robie liste na zachete i co by sie Duch nie wykrecil juz. ale kiedy?? 14 marca. Obawiam się, że moja rodzina zaprotestuje 21-22.03 Wawa 28-29.03 Wawa i jeszcze wcześniej Kraków?? Nie wiem nie wiem Powiedz, ze objezdzasz wszystkie stolice Polski. Mysza, ja znam takie knajpy, do ktorych turysci nie trafiaja, bo nie maja nawet szyldow, a kultowe som wsrod lokalsow, wis? gdzie, na samym rynku? Cos Ty... Ale wiesz, Neferka byla do tej pory tylko raz na Rynku, to ja ciagnie, nie bedziemy jej mowic, ze na Rynku ani jednej fajnej knajpy nie ma, z zaskoczki ja wezmiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 JA CHCĘ NA RYNEK BO MI SIE TAM PODOBUJE !!!!!!!!!!!!!! A i do tego dużego kościoła chcem wejść. Nie, żeby się zaraz pomodlić, ale łobrazki połoglądać. A potem to już możemy iść pić gdzie chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.02.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 buziaki Neferko zostawiam i spać idę ..................... chcialam napisać grzecznie..................................... ale czy ja dziecko jestem pa dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Kochane, misja misja, ale palec pod budke, kto jeszcze przyjedzie, gdyz robie liste na zachete i co by sie Duch nie wykrecil juz. ale kiedy?? 14 marca. Obawiam się, że moja rodzina zaprotestuje 21-22.03 Wawa 28-29.03 Wawa i jeszcze wcześniej Kraków?? Nie wiem nie wiem Powiedz, ze objezdzasz wszystkie stolice Polski. Mysza, ja znam takie knajpy, do ktorych turysci nie trafiaja, bo nie maja nawet szyldow, a kultowe som wsrod lokalsow, wis? gdzie, na samym rynku? Cos Ty... Ale wiesz, Neferka byla do tej pory tylko raz na Rynku, to ja ciagnie, nie bedziemy jej mowic, ze na Rynku ani jednej fajnej knajpy nie ma, z zaskoczki ja wezmiemy... tatarata, Nefka wie, ze na krakowskim rynku to mozna przebywac po 26godzinie, znaczy po 2giej w nocy najczesniej(a jak nie wie to napewno czuje to swoją intuicją)Na Kazimierzu chyba jeszcze nie tak tłoczno? Ja chetnie do Krakowa, ale pozną wiosną- marzy mi sie maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 JA CHCĘ NA RYNEK BO MI SIE TAM PODOBUJE !!!!!!!!!!!!!! A i do tego dużego kościoła chcem wejść. Nie, żeby się zaraz pomodlić, ale łobrazki połoglądać. A potem to już możemy iść pić gdzie chcecie Specjalnie dla Ciebie pojdziemy i na Rynek i do wszystkich duzych kosciolow, wprawdzie licencji przewodnika nie mam, wiec nas moze straz miejska zgarnac (powazka) jak Ci bede o nich opowiadac, to najwyzej na ucho bedziemy, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mysza, chyba na Kazimierzu dawno nie bylas. Tam to dopiero jest tloczno w knajpach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 JA CHCĘ NA RYNEK BO MI SIE TAM PODOBUJE !!!!!!!!!!!!!! A i do tego dużego kościoła chcem wejść. Nie, żeby się zaraz pomodlić, ale łobrazki połoglądać. A potem to już możemy iść pić gdzie chcecie Specjalnie dla Ciebie pojdziemy i na Rynek i do wszystkich duzych kosciolow, wprawdzie licencji przewodnika nie mam, wiec nas moze straz miejska zgarnac (powazka) jak Ci bede o nich opowiadac, to najwyzej na ucho bedziemy, OK? NIeeeeeeeeeeee no nie do wszystkich Małgoś wyluzuj. A tych strażników to pojebało ? A może po angielsku mi będziesz opowiadać i będziemy udawać pancie z Hameryki :) To niezłe jaja są. Kiedyś mi policjant pod Grandem w W-wie tłumaczył po angielsku : "No zakręt, no zakręt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 JA CHCĘ NA RYNEK BO MI SIE TAM PODOBUJE !!!!!!!!!!!!!! A i do tego dużego kościoła chcem wejść. Nie, żeby się zaraz pomodlić, ale łobrazki połoglądać. A potem to już możemy iść pić gdzie chcecie aaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 No powazka, teraz nauczyciela, ktory grupie opowiada o tych dwoch braciach, co jeden nie dostal odbioru technicznego i ten drugi go wypierdzielil z budowy i teraz jedna wieza jest nizsza straz miejska moze ukarac mandatem i w dyby zakuc. Po angielsku dziala na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Jeszcze gdzies sie mozna zalapac na zdjecia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mysza, chyba na Kazimierzu dawno nie bylas. Tam to dopiero jest tloczno w knajpach. no ze dwa lata mija. Kieeeeedys to tam bylo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Ludziskom z Warszawy polecałabym Blonie - płasko i swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Mysza, chyba na Kazimierzu dawno nie bylas. Tam to dopiero jest tloczno w knajpach. no ze dwa lata mija. Kieeeeedys to tam bylo fajnie Kieeedys, kiedys, jak chodzilam tam do liceum to wlasnie zamykali Singera, bo byl za blisko szkoly. Teraz 2 knajpy sa dokladnie naprzeciwko szkoly i jest gites. W dzien mozna isc do Alchemii i latem, bo mozna na zewnatrz stac albo siedziec. Teraz to nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.02.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 posly wsytkie sleepofać...a kiedy to siem duch wykrencał??hę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts