Maluszek 16.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dobroszko - może i Ty pojedziesz byłoby super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzięki Maluszku , ale gdzie ja siem tam bede pchała ,kiej nikogo tam nie znom A tak serio to mi mąż wyjeżdźa na kilka tygodni , a z małą na takie balety się nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.02.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 W góry i nan narty tez mam blisko za to do was wszędzie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzięki Maluszku , ale gdzie ja siem tam bede pchała ,kiej nikogo tam nie znom A tak serio to mi mąż wyjeżdźa na kilka tygodni , a z małą na takie balety się nie piszę daj spokój jak chcesz na narty to bierz Helenke, ja wezme Maje, w pociąg i do przodu, az sie pociąg zatrzyma. Ja sie Helenką zajme jak bedziesz chciała pozjezdzac sobie, bo ja dziekuje za takie atrakcjone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jedzcie a dzieciskami siem nie zaslaniajcie..weekend superasny bedzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jedzcie a dzieciskami siem nie zaslaniajcie..weekend superasny bedzie.. ja sobie nie wyobrazam zostawic swoje dziecko i pojechac na rozrywke, zeby nie wiem jaka fajna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzieciom sie piwa da, spokojne bedom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jedzcie a dzieciskami siem nie zaslaniajcie..weekend superasny bedzie.. ja sobie nie wyobrazam zostawic swoje dziecko i pojechac na rozrywke, zeby nie wiem jaka fajna była no przecie nikt nie pise tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jedzcie a dzieciskami siem nie zaslaniajcie..weekend superasny bedzie.. ja sobie nie wyobrazam zostawic swoje dziecko i pojechac na rozrywke, zeby nie wiem jaka fajna była i tak trzymaj a dziecko masz super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jedzcie a dzieciskami siem nie zaslaniajcie..weekend superasny bedzie.. ja sobie nie wyobrazam zostawic swoje dziecko i pojechac na rozrywke, zeby nie wiem jaka fajna była A ja a i owszem :) ALe to przychodzi z wiekiem. Dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nio ludzie znaja przypadki podrozy z dziecmi przez 200km..tak przynajmniej kiedys slyszałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nio ludzie znaja przypadki podrozy z dziecmi przez 200km..tak przynajmniej kiedys slyszałem.. Miejsce dziecka jest w domu dziecka, nie wiedziales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 my kilka razy w roku po okolo 400 kilosow z dzieckiem robimy od maleńkości. Jakos zyje, ma sie dobrze, z podrózami pogodzona, a kiedys tak sobie mysle nie bedzie umiala bez tego zyc - ciagle odkrywanie czegos nowego. Nie lubie stagnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 to z wiekiem dziecka to święta racja..... ja jak Bączki były bardzo maluśkie to nos anawet do sklepów nie wychylałam, bo mi ich szkoda było na moment zostawić... taka byłam.... teraz mi już przechodzi - na szczęście dla mnie, dla nich.... i i na nieszczęście dla Szanownego, bo to on wtedy przejmuje pieczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 I na szczęście dla nich i na szczęęcie dla Ciebie i na szczęście dla męża. Tak to już jest w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 nasze dziecko już od dawna z nami nie chce jeździć na takie imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 jedzcie a dzieciskami siem nie zaslaniajcie..weekend superasny bedzie.. ja sobie nie wyobrazam zostawic swoje dziecko i pojechac na rozrywke, zeby nie wiem jaka fajna była O! to co mnie do złego namawiasz My z naszą córa tyż jeździmy , poleciala nawet z nami do miesiąc do Stanów i przemierzyła tam z nami pare tysi kilometrasów.Także z podróżami też ma doświadczenia.Ale jak się jedzie z takim wulkanem energii , to o zabawie mogę zapomniec To co to za przyjemność patrzeć jak inni się bawiom i pijom a ja musze na miotle za moim szkrabem zasuwać , bo na nogach to już nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 to ja pilnowac bedem..potrafiem dwoch braci i siostrem chowołem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 to ja pilnowac bedem..potrafiem dwoch braci i siostrem chowołem.. ale ona sie nie da chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.02.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 to tysz nie bedem jej chować jeno dopilnujem aby jejo siem jakowaś ksyffda nie stala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts