dobroszka 16.02.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzięki Duszku za dobre chęci , ale chyba nie tym razem Jeszcze kiedyś sie załapię na wyjazdowe tourne imprezowe. A na najbliższe zawsze mogę Wam zrobic ciacha na wynos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.02.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nefcia ....apartamenta przyszłam do Ciebie rezerwować na 14-do marca w Krakowie .... słyszałam, ze się tym zajmujesz ...to bardzo Cie proszę cobyś wzięła moją łosobę pod uwagę przy tym rezerwowaniu jakby to nie był dla Ciebie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzięki Duszku za dobre chęci , ale chyba nie tym razem Jeszcze kiedyś sie załapię na wyjazdowe tourne imprezowe. A na najbliższe zawsze mogę Wam zrobic ciacha na wynos ... Dobros, damy sobie rade. Mowie Ci ja sie chetnie zajme obydwiema panienkami jak pojdziesz na narty. Mnie ciagnie w gory jak wilka do lasu. Nie wiem po co mi ten dom na mazowszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.02.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No prosze jakie fajne imprezy sie szykuja . Jak ktos potrzebuje to ja moge sie dziecmi zajac , z tym , ze u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 16.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Neferko - musisz to wyjaśnić ... Nefka z rozpaczy zapisała się na jutro na sterylkę. ... o sooo tuuu choodziii ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.02.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 O matko, Neferka, nic nie mowilas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dobry wieczór Nefcia ale u nas sterylki to nielegalne som normalnie też bym na jaką imprezę sie wybrała ale mam takie samo podejście jak Mycha tym bardziej że nie wiem jak Piotruś by to zniósł czy spać by w ogóle poszedł a poza tym 14-go to ja muszę torta piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Z tego co wyczytalm to Nefka to zwierz jakis od Depesi a nie Neferka Wuska mysmy zostawiali dzieci jak mialy 2 latka, ale z babcia ktora codziennie byla u nas , nie bylo zadnego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.02.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Markotko no Piotruś to ma prawie dwa latka z babcią jest codziennie no jest jedno ale wieczorem mama niezbędna do zaśnięcia nie wiem jak by to było jakby mnie nie było czy by zasnął czy płakał obmyślamy z mamą moją eksperyment zrobić drugie ale to takie że Piotruś 15 marca ma urodzinki i mama tort piec musi a nie szlajać się po Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 A to juz insza inkszosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzięki Duszku za dobre chęci , ale chyba nie tym razem Jeszcze kiedyś sie załapię na wyjazdowe tourne imprezowe. A na najbliższe zawsze mogę Wam zrobic ciacha na wynos ... Dobros, damy sobie rade. Mowie Ci ja sie chetnie zajme obydwiema panienkami jak pojdziesz na narty. Mnie ciagnie w gory jak wilka do lasu. Nie wiem po co mi ten dom na mazowszu Mnie w góry ciągnie tylko na narty , latem muszę mieć jakąs wodę , żeby się wypluskać do woli . Myszka Ty lepiej poznaj moje dziecię wcześniej , zamiast przeprowadzac wyjazdowe rozpoznanie bojem , bo Cie zajeździ.Moja jest totalnym przeciwieństwem Twojego grzecznego śpioszka - to mała petarda Tym razem spasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dobroszka to nei znasz jeszcze mojego dzieciecia zywe sreberko a do tego paluszki jak imadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 16.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dobroszka to nei znasz jeszcze mojego dzieciecia zywe sreberko a do tego paluszki jak imadlo Chyba nasze pociechy mogą sobie podac rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 No bylaby niezla demolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.02.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wiatm i o zdrowie pytam Aby nie napisac pitam Piekna zima u nas, znowu napadalo, bialo jak w bajce. W dodatku niebo opowiada, ze jeszcze troche nam popada. Pieknego dnia wszystkim zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzięki Duszku za dobre chęci , ale chyba nie tym razem Jeszcze kiedyś sie załapię na wyjazdowe tourne imprezowe. A na najbliższe zawsze mogę Wam zrobic ciacha na wynos ... Dobros, damy sobie rade. Mowie Ci ja sie chetnie zajme obydwiema panienkami jak pojdziesz na narty. Mnie ciagnie w gory jak wilka do lasu. Nie wiem po co mi ten dom na mazowszu Mnie w góry ciągnie tylko na narty , latem muszę mieć jakąs wodę , żeby się wypluskać do woli . Myszka Ty lepiej poznaj moje dziecię wcześniej , zamiast przeprowadzac wyjazdowe rozpoznanie bojem , bo Cie zajeździ.Moja jest totalnym przeciwieństwem Twojego grzecznego śpioszka - to mała petarda Tym razem spasuję Dobrosiu wiem ze i tak nie uwierzysz ale moja rok temu tez była petardą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.02.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nefcia ....apartamenta przyszłam do Ciebie rezerwować na 14-do marca w Krakowie .... słyszałam, ze się tym zajmujesz ...to bardzo Cie proszę cobyś wzięła moją łosobę pod uwagę przy tym rezerwowaniu jakby to nie był dla Ciebie problem Nefcia - jeśli faktycznie będziesz coś rezerwować to proszę dla mnie 2 miejscówki zająć A może powinniśmy jakiś pensjonacik wynająć - tylko dla nas. Będize miejsce do spania dla wszystkich, będzie gdzie pić i tańczyć (jak ktoś chce). Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 to jest jakas koncepcja malgos musiałaby potyrac trochu..i przypatrzec sie temu witanko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.02.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 to lecę do małgosi w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts