dobroszka 18.02.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 plan jest hytry tylko nie wiem co na hytrość planu powie MM po Twoich opowieściach nie sądziłam,że MM ma w ogóle cos do gadania to chodzi o sytuację w jakie siem teraz znaidujemy i przez którą nie było mnie tyle na forum a nie o jakieś tam insynuacje No ale puściłam aż trzy oczka , przecie to żarcik tylko sytuacji Waszej nie znam , ale przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 plan jest hytry tylko nie wiem co na hytrość planu powie MM po Twoich opowieściach nie sądziłam,że MM ma w ogóle cos do gadania to chodzi o sytuację w jakie siem teraz znaidujemy i przez którą nie było mnie tyle na forum a nie o jakieś tam insynuacje No ale puściłam aż trzy oczka , przecie to żarcik tylko sytuacji Waszej nie znam , ale przepraszam e ja siem nie gniewam ,sytuacja siem prędko nie zmieni więc nie ma o czym gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.02.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nikt nie zna sytuacji a to byly zarciki a tu od razu taki foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak będzie zeznawał przed MM , musi zachować kamienną twarz i być jak głaz... tak tak i jeszcze bedzie to musial mowic tak jakby mu wcale a wcale nie zalezało - tak mimochodem ze niby cos tam słyszal o jakims szemranym spotkaniu. I na odchodne powiedziec - no to kochanie ide umyc samochod i namaścic twoje nartki , bo duzo pracy przed wyjazdem jest, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak będzie zeznawał przed MM , musi zachować kamienną twarz i być jak głaz... tak tak i jeszcze bedzie to musial mowic tak jakby mu wcale a wcale nie zalezało - tak mimochodem ze niby cos tam słyszal o jakims szemranym spotkaniu. I na odchodne powiedziec - no to kochanie ide umyc samochod i namaścic twoje nartki , bo duzo pracy przed wyjazdem jest, no ale małż ma z toba doprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak będzie zeznawał przed MM , musi zachować kamienną twarz i być jak głaz... tak tak i jeszcze bedzie to musial mowic tak jakby mu wcale a wcale nie zalezało - tak mimochodem ze niby cos tam słyszal o jakims szemranym spotkaniu. I na odchodne powiedziec - no to kochanie ide umyc samochod i namaścic twoje nartki , bo duzo pracy przed wyjazdem jest, no ale małż ma z toba doprze jaaasne zapytaj jak sie cieszy ze mnie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak będzie zeznawał przed MM , musi zachować kamienną twarz i być jak głaz... tak tak i jeszcze bedzie to musial mowic tak jakby mu wcale a wcale nie zalezało - tak mimochodem ze niby cos tam słyszal o jakims szemranym spotkaniu. I na odchodne powiedziec - no to kochanie ide umyc samochod i namaścic twoje nartki , bo duzo pracy przed wyjazdem jest, no ale małż ma z toba doprze jaaasne zapytaj jak sie cieszy ze mnie ma jesteś pewna że tego kcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak będzie zeznawał przed MM , musi zachować kamienną twarz i być jak głaz... tak tak i jeszcze bedzie to musial mowic tak jakby mu wcale a wcale nie zalezało - tak mimochodem ze niby cos tam słyszal o jakims szemranym spotkaniu. I na odchodne powiedziec - no to kochanie ide umyc samochod i namaścic twoje nartki , bo duzo pracy przed wyjazdem jest, no ale małż ma z toba doprze jaaasne zapytaj jak sie cieszy ze mnie ma jesteś pewna że tego kcesz znaczy sie czego chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak będzie zeznawał przed MM , musi zachować kamienną twarz i być jak głaz... tak tak i jeszcze bedzie to musial mowic tak jakby mu wcale a wcale nie zalezało - tak mimochodem ze niby cos tam słyszal o jakims szemranym spotkaniu. I na odchodne powiedziec - no to kochanie ide umyc samochod i namaścic twoje nartki , bo duzo pracy przed wyjazdem jest, no ale małż ma z toba doprze jaaasne zapytaj jak sie cieszy ze mnie ma jesteś pewna że tego kcesz znaczy sie czego chce? zebys go zapytał? prosze bardzo, tylko potem nie patrz na mnie dziwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jusss go widzem jak skacze z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jusss go widzem jak skacze z radości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.02.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jusss go widzem jak skacze z radości ? Spoko Myszko , Kamyk dostał dziś PnB wiec pewnikiem bredzi ze szczęścia i omamy ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jusss go widzem jak skacze z radości ? Spoko Myszko , Kamyk dostał dziś PnB wiec pewnikiem bredzi ze szczęścia i omamy ma z jedenj strony to go niby rozumiem, ale z drugiej nie moge sie z tym pogodzic. ot taka sprzecznosc we mnie. dodam ze ja mam pozwolenie odkiedystam. hmmmm w zasadzie to od jutra moge zaczac budowe, kooooool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nareszcie ktos tu zaczal rozsadnie gadac. Rezerwujta, rezerwujta dziewczyny i chlopaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 przede wszystkim Nefercia wielkie dzięki kolejny raz przekonałam się że serce masz równie wielkie jako ten nasz Giewont i wspaniała z Ciebie kobieta jest a na marginesie pozwolenie mam od sierpnia zeszłego roku i co i chyba sie sama muszę za murowanie brać no i dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nie gadaj :) Po prostu stęskniłam się za Tobą :) I nie miałkac mi tu - szukaj, szukaj, szukaj - a jakby co to sama możesz murować . A co to - murowac nie umiesz ???? Kupię przewodnik "Murarka w weekend" i się razem nauczymy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wuska talar 300% normy...bedem cegly nosil i podaffoł moghem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 a co jak wszyscy to babcia tez. ja sie wprawie raz dwa u siebie i polece za ekipe u ciebie tez robic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wiecie co poryczałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no to teraz jak sobie poryczalas to spinaj dupke i do roboty !dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts