kamyk68 18.02.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wiecie co poryczałam się nie płakajjjjjjj doprze będzie ja w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wiecie co poryczałam się Ja Ci się poryczę !!! Ja Ci się poryczę !!! Ty se uważaj bo ja znam droge do tego Myszkowa... nooooo :) Spinaj zwieracze Maleńka - i do przodu - i na pohybel skurw...om :) Dopiero się rok zaczął - moc będzie z Tobą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nefcia ja się poryczałam z uwagi na fakt że tyle osób które znają mnie tylko z tego co przeczytaja na forum przejęli się tą moją znikłą ekipą że okazują tyle serca dzwonią piszą podrzucają namiary po prostu nie jestem przyzwyczajona do takiej masy bezinteresownej dobroci a co tam poryczę sobie jeszcze ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nefcia ja się poryczałam z uwagi na fakt że tyle osób które znają mnie tylko z tego co przeczytaja na forum przejęli się tą moją znikłą ekipą że okazują tyle serca dzwonią piszą podrzucają namiary po prostu nie jestem przyzwyczajona do takiej masy bezinteresownej dobroci a co tam poryczę sobie jeszcze ciut Wuśka "chopaki" nie płaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kamyczku czy mam Ci wytłumaczyc w ten sam sposób co mojemu dwuletniemu synkowi różniće miedzy chłopcami a dziewczynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kamyczku czy mam Ci wytłumaczyc w ten sam sposób co mojemu dwuletniemu synkowi różniće miedzy chłopcami a dziewczynkami zawsze to będzie nowe doświadczenie dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nefcia ja się poryczałam z uwagi na fakt że tyle osób które znają mnie tylko z tego co przeczytaja na forum przejęli się tą moją znikłą ekipą że okazują tyle serca dzwonią piszą podrzucają namiary po prostu nie jestem przyzwyczajona do takiej masy bezinteresownej dobroci a co tam poryczę sobie jeszcze ciut guuuuuuuuupia http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kamyczku to secjalnie dla Cięchłopcy mają dyndusie a dziewczynki nie mamusia nie ma dyndusia więc jest dziewczynką i tu już mój synio wyciąga własne wnioski "Piotruś ma dyndusia i tatuś ma dyndusia, Piotruś jest chłopczyk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nefcia a ja zawsze mówie że rozumu to mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kamyczku to secjalnie dla Cię chłopcy mają dyndusie a dziewczynki nie mamusia nie ma dyndusia więc jest dziewczynką i tu już mój synio wyciąga własne wnioski "Piotruś ma dyndusia i tatuś ma dyndusia, Piotruś jest chłopczyk" Nooo i dlatego moi synowie myśleli, że ja jestem chora (jak już uwierzyli, że nie mam dyndusia - a to nie było takie oczywiste ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Jaki ciekawy temat Aż miło poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 18.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kamyczku to secjalnie dla Cię "Piotruś ma dyndusia i tatuś ma dyndusia, Piotruś jest chłopczyk" a tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 i to jest zajebiaszcze pytanie na 23.45 w lutym jak jest zimno kamyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Kamyczku to secjalnie dla Cię "Piotruś ma dyndusia i tatuś ma dyndusia, Piotruś jest chłopczyk" a tatuś Bo Ty nie wiesz ...tatuś to inna liga. To problem. Tatuś wygląda bowiem dziiiiwnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Nefcia Piotruś uwierzył jak się naocznie przekonał że mama nie dysponuje wyzej wymienionym dyndusiem za to posiada coś znacznie przyjemniejszego dla Niego Kamyk no to efekt dalszych przemyśleń kiedy wymienia tatusia swojego brata ciotecznego i wujka i stwierdza radosnie że to też chłopczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wy tu pierdu, pierdu, a ja od godziny szukam i znalazlam... http://img15.imageshack.us/img15/9931/519zhtp4hjlbo2204203200zu1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Małgoś Kochana ja to coś tam kumam po angolsku ale nie na tyle żeby to strawić weź zarzuć tłumaczenie czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Małgoś Kochana ja to coś tam kumam po angolsku ale nie na tyle żeby to strawić weź zarzuć tłumaczenie czy jak No ze Budowanie wlasnego domu dla idiotow... Jak trzeba bedzie, to sie zawartosc przetlumaczy. Na Amazonie za 8 dolarow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 nie no tytuł zakumałam myślałam że środek masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Po co ? Tam obrazki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts