Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak calkiem powaznie to powiem Ci, ze dzieki masazom, ale w pewnym okresie codziennym przez kilka miesiecy nie jestem dzisiaj kaleka... Lekarze kazali mi chodzic na gimnastyke, ktorej nie cierpialam i w zwiazku z tym olewalam to od dziecka. Potem juz jako dorosly czlowiek przeczytalam w madrym pismie naukowym, ze cala ta gimnastyka stosowana w PL to pierwszy krok do wozka... I ze wlasnie przy tym, co mi dolega nalezy jak najwiecej rozluzniac miesnie, czyli tylko masaze i specyficzne cwiczenia, ktorych 20 lat temu nikt nie znal... Wiec chodz, chodz, najlepiej zalatw sobie jeszcze jedna serie jak bedziesz mogla. :roll:

O jak tu wesolo!!! :D Po prostu trzeba wiedziec gdzie zagladac. :wink: Satysfakcja gwarantowana. :wink:

Ale czy to mi sie tak tylko wydaje, czy te paczki mnie dzis przesladujom? Gdzie nie zerkne - paczki. :wink:

Nefcia widze, ze juz zdrowa jestes i wesola. :p

a bo dzisiaj taki dzień, że wszyscy na pączki dybiom, to i one sie wzięły za robotę i nas przesladują... ja Wam mówię tak jest :lol:

dzień dobry :) mam dziś bardzo dobry humorek.... bo znalazłam coś co mnie wielce ucieszyło, ale ciiii :)

To se paczek sama upieklam :D

Nitusia cos taka skryta, podziel sie dobra wiadomoscia. :wink:

no niestety nie moge, bo to z tych wieści wiesz... dobrych dla mnie, ale nie koniecznie dla kogoś innego....

a Ty pączki se tak o - sama robisz? :o

no jeszcze jak mi powiesz że nadziałas nadzieniem z róży to nio..... nie zdzierżę i będe musiała znów do sklepu lecieć .... :wink: