wu 18.02.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak po tych wszystki rewelacjach poszłam wczoraj no bo już dzisiaj na masaż to myślałam że mnie masażysta zakatrupi było coś ty ku@#$$wa robiła normalnie jakby w kamień palcami przydzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak po tych wszystki rewelacjach poszłam wczoraj no bo już dzisiaj na masaż to myślałam że mnie masażysta zakatrupi było coś ty ku@#$$wa robiła normalnie jakby w kamień palcami przydzwonił Stresik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A ten masazysta to jakis rzeznik... Czesto chodzilam do masazystow i zawsze byli czarujacy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A ten masazysta to jakis rzeznik... Czesto chodzilam do masazystow i zawsze byli czarujacy... Bo Ty chodziłaś na inny masaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A ten masazysta to jakis rzeznik... Czesto chodzilam do masazystow i zawsze byli czarujacy... Bo Ty chodziłaś na inny masaż I w dodatku niepelnoletnia bylam wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Malgosia masażysta jest super delikatny już zdołał nieco rozluźnić mięśnie a tu cała robota na nic i znowu robota od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 I probowal Cie wyluzowac panienkami rzucajac? Prawdziwy macho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 nie no luzował paluszkami a ta panienka to raczej był wyraz uznania nad moim talentem do unicestwiania jego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Czuje, ze chyba sie na jakis masaz przejde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no zdecydowanie Małgoś to pomaga żeby nie te masaże to już bym się nie ruszyła zwłaszcza przy ostatnich stresach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Tak calkiem powaznie to powiem Ci, ze dzieki masazom, ale w pewnym okresie codziennym przez kilka miesiecy nie jestem dzisiaj kaleka... Lekarze kazali mi chodzic na gimnastyke, ktorej nie cierpialam i w zwiazku z tym olewalam to od dziecka. Potem juz jako dorosly czlowiek przeczytalam w madrym pismie naukowym, ze cala ta gimnastyka stosowana w PL to pierwszy krok do wozka... I ze wlasnie przy tym, co mi dolega nalezy jak najwiecej rozluzniac miesnie, czyli tylko masaze i specyficzne cwiczenia, ktorych 20 lat temu nikt nie znal... Wiec chodz, chodz, najlepiej zalatw sobie jeszcze jedna serie jak bedziesz mogla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.02.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Małgoś to ja wiem bo mnie tylko te masaże ratują a ja to w sumie załatwiać nie muszę rzut oka na mój kręgosłup wystarczy żeby lekarz złapał za długopis i pisał skierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No wiem, tylko to jakos tak jest, ze sie seria nalezy co jakis czas chyba, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 19.02.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/drozdzowe_wypieki/paczki/files/page203_6.jpg tłusty czwartek to pączki przytargałam bry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 O jak tu wesolo!!! Po prostu trzeba wiedziec gdzie zagladac. Satysfakcja gwarantowana. Ale czy to mi sie tak tylko wydaje, czy te paczki mnie dzis przesladujom? Gdzie nie zerkne - paczki. Nefcia widze, ze juz zdrowa jestes i wesola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 a bo dzisiaj taki dzień, że wszyscy na pączki dybiom, to i one sie wzięły za robotę i nas przesladują... ja Wam mówię tak jest dzień dobry mam dziś bardzo dobry humorek.... bo znalazłam coś co mnie wielce ucieszyło, ale ciiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To se paczek sama upieklam Nitusia cos taka skryta, podziel sie dobra wiadomoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.02.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To se paczek sama upieklam Nitusia cos taka skryta, podziel sie dobra wiadomoscia. no niestety nie moge, bo to z tych wieści wiesz... dobrych dla mnie, ale nie koniecznie dla kogoś innego.... a Ty pączki se tak o - sama robisz? no jeszcze jak mi powiesz że nadziałas nadzieniem z róży to nio..... nie zdzierżę i będe musiała znów do sklepu lecieć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.02.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 A to pśeplaśam! Nie nadziewam wcale. Puzniej jak jem smaruje dzemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts