kaśka maciej 20.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 u nas słonko pikne proszę nie drażnić rekina prosze nie drażnić rekinaaaaaaaaa U nas od tygodnia, Wuska ma rację, kuuurrrrrrrrrrrrrrrr Jest co robic koło domku Ale to mi akurat nie przeszkadza. Sęk w tym, ze fatalnie się jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Pięęęęęęęęęęęęęęęeeknie jest Przychodzę rano do biura. Wstawiam wodę na kawusię. Bierę szuflę i myk, myk, biały puszek. Piękny poranek, trochę ruchu, potem gorąca kawka w dobrym towarzystwie - cudo Co nie zmienia faktu, że podjazd w domu będzie podrzewany. I chodnik do wejścia zapewne też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja bym z torbami poszła jakbym chciała podjazd do domu podgrzewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja mam podjazdu i wejścia do domu tyle co kot (taki mały) napłakał. Wuśka widziała. NIe o dośnieżanie tu idzie!!! Nie da się jeździć, chodzić po chodzikach I to tak od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 to sie psyfiitołek.. http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s022.gif mnie siem bardzo pogoda podobuje ..bardo bardzo stesknilem sie za zima a jej i tak malo tej prawdziwej..takiej jak jest teraz tylko mrozu troszke za malo okolo -12-15 stopni ..byloby idealnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 łooo i zguba siem znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 u nas słonko pikne proszę nie drażnić rekina prosze nie drażnić rekinaaaaaaaaa U nas od tygodnia, Wuska ma rację, kuuurrrrrrrrrrrrrrrr Jest co robic koło domku dzisiaj sloneczko operuje kolo domu-tak to ujme, wsio sie topi i paszło precz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 to sie psyfiitołek.. http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s020.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/s022.gif mnie siem bardzo pogoda podobuje ..bardo bardzo stesknilem sie za zima a jej i tak malo tej prawdziwej..takiej jak jest teraz tylko mrozu troszke za malo okolo -12-15 stopni ..byloby idealnie.. jesli chodzi o mnie to wolalabym jednak zeby mrozu juz nie bylo, bo ekipa do mnie nie przyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 u nas to tak z tydzień by sie topiło ale ponieważ jest - 5 to nic sie nie topi a że sypie to coraz więcej do topienia jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mrozowi mówimy nie , jak się opóźni u Myszki , to się przesunie u mnie , teraz jesteśmy naczynka połączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 opozni u myszki to sie przesunie u ciebie ..no ja wiedzialem ze sie lubicie i wogole ale zeby was wzielo az tak..no sie normalnie zadzdrosny robiem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 jesli chodzi o mnie to wolalabym jednak zeby mrozu juz nie bylo, bo ekipa do mnie nie przyjedzie Mycha, nie słyszałaś , że wiosna idzie ? Koty u mnie w firmie gadają , że już blisko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mrozowi mówimy nie , jak się opóźni u Myszki , to się przesunie u mnie , teraz jesteśmy naczynka połączone Dobrosiu ja nie chce zeby mi sie opóźnialo cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dobroszko co sie stalo z panienką Vittorią? Tesknie za jej pieknistymi oczami i cudownym wcięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mrozowi mówimy nie , jak się opóźni u Myszki , to się przesunie u mnie , teraz jesteśmy naczynka połączone Dobrosiu ja nie chce zeby mi sie opóźnialo cokolwiek Mnie by sie coś mogło opóźnić , ale to nie tylko ode mnie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No nasza kotka juz tak siem marcuje że szlag moze trafić Więc wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.02.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień dobry... tez jestem... o kotach nic nie powiem, bo sie nie znam, ale wiem, że mam słonko, mam snieg - więc jest good. A z moim podjazdem schodzi jakies 15 minutek więc przeżyję no chyba, że mi się zacznie w doooopie przewracać i zedrę te kostke by te mate tam wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 20.02.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień dobry... tez jestem... o kotach nic nie powiem, bo sie nie znam, ale wiem, że mam słonko, mam snieg - więc jest good. A z moim podjazdem schodzi jakies 15 minutek więc przeżyję no chyba, że mi się zacznie w doooopie przewracać i zedrę te kostke by te mate tam wcisnąć dla zdrowotności lepiej bedzie nie wciskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.02.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dzień dobry... tez jestem... o kotach nic nie powiem, bo sie nie znam, ale wiem, że mam słonko, mam snieg - więc jest good. A z moim podjazdem schodzi jakies 15 minutek więc przeżyję no chyba, że mi się zacznie w doooopie przewracać i zedrę te kostke by te mate tam wcisnąć dla zdrowotności lepiej bedzie nie wciskać a Ty to tak mówisz, bo by Ci było żal, że Ty wciąż machasz a ja już nie.... a o zdrowotność to ja zadbam jak mi kto w końcu da ten namiar na spa odchydzające co to wszyscy tam jadom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No nasza kotka juz tak siem marcuje że szlag moze trafić Więc wiosna to jej sie pokrecilo, luty jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts