Nefer 20.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja nie umiem takimi sie poslugiwac maszynami . Wole karkowke z piekarnika I bardzo dobrze. Ja też wolę Twoją karkówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja nie umiem takimi sie poslugiwac maszynami . Wole karkowke z piekarnika I bardzo dobrze. Ja też wolę Twoją karkówkę Kto nie woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja zamowilam tu http://www.rtvagd.sklep.pl/fagor/innova_in_14757.php5 ale widze ze na allegro taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A ja lubię piekarnik , ale różne innowacje tez lubię Od przybytku główka nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 kaśka Ty masz indukcję? działa Ci na niej?a jakże!! działa Ooo , super , bo w domiszczu to pewnie będzie indukcja , to głupio byłoby kupic , a potem nie móc użyć .Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Oj jakie mile jestescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.02.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Oj jakie mile jestescie miłe, tam zaraz miłe Ty czytałaś jak się Nefcia nieładnie o porządnych ludzich wysławia??? No, my liczymy na riplej maj dijer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Oj jakie mile jestescie nie miłe, nie miłe, tylko pazerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.02.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A ja czekam na ten przepis na karkowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ty czytałaś jak się Nefcia nieładnie o porządnych ludzich wysławia??? Nie a gdzie , musze poczytac , bo jak o porzadnych to o mnie pewnikiem byc musi wspomniane No i wiedzialam mile jestescie , bo chcecie dokladke No dobra , niech Wam bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja nie jestem miła. Wypraszam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja nie jestem miła. Wypraszam sobie dobra dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dwa dni o jedzeniu... wczoraj o słodkościach, dzisiaj o ...kościach Doby wieczór się z Paniami. Mniaam! Głodnam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Po całym tygodniu bez obiadów dziś wpadłam do domu jak furia o 16.00 i zrobiłam polędwicę w sosie z sera pleśniowego Mniaaaaaaaaaaam Wersja 15 min : - posmażyć plastry polędwicy na patelni - wrzucić do gara - dolac troszkę wody - kminek, 2 szt gałka muszkatołowa, - dorzucić 1 pojemniczej sera niebieskiego pleśniowego DO SMAROWANIA. Zjeść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dobre Nefcia dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 O, takie 15-minutowki lubie najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A jakie dooobre Można dorzucić 1/2 kubeczka serka Ostrowia czosnkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 a ja robie polędwiczki z mienta lub ziolami prowansalskimi i z jablkiem i cebulą. Robota na 10 minut. Osobno podduszam cebulke i jabłuszka na odrobinie tłuszczyku. Polędwiczke kroje na talarki takie 1,5-2 cm i lekko rozplaszczam ręką. Potem marynuje chwile w sosie sojowym, do tego ziola, troche octu balsamicznego i oliwy. Po marynowaniu smaze poledwiczki na srednim"ogniu" z jednej i drugiej strony ale króciotko - tylko zeby nie byly krwiste. Dodaje gotowe jabłka i cebulke i juz mozna podawac. Nawet tego nie sole. Z ryzem jaśminowym jak dla mnie smakuje bosko. Uwaga - na poczatku trudno jest utrafic z odpowiednim czasem smazenia - bo mieso scina sie szybko i moze sie zrobic twarde. Dlatego lepiej niech dociąga pod przykryciem w ciepelku chwile niz smazy sie za długo. A przepis na poledwice z serem plesniowym musi byc cudowny - napewno wypróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.02.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 dobry wieczór normalnie przez Was mam ślinotok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Właśnie wróciłam. 4h odkurzania chałupy - wyrzuciliśmy 25 kg pyłu :) Fajny taki dokurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.