rrmi 22.02.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Jak sie masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Cześć Nefciu muszę Ci to opowiedzieć: byliśmy wczoraj u takiego jednego gościa popytać go o takiego jednego wykonawcę... nieważne, ważne że gość miał bardzo ciekawy dom, a to co przykuło moją uwagę (zresztą każdego uwagę musi co to przykuwa ) to pięęęęękne rain foresty! Miał połączone szczotkowane (takie że żyłki wypukłe, a reszta wklęsła, lekko połyskujące, ale nie gładkie) z polerami: na ścianach w wiatrołapie do pewnej wysokości, w holu jedna ściana cała, szerokie piękne ramy wielkich luster i obłożenie karniszy ze szczotkowanych, a z polerów półki, siedziska i ramy szafek na buty - pięknie to wyglądało! I jeszcze do tego połączone były greeny i browny - super to razem wygląda :P Tylko właśnie fajne było to, że nie było tego za dużo na raz - Ty wszystkie łazienki masz wykafelkowane do samej góry, więc pewnie to Ci się podoba, ale tam to wyglądało ładnie dlatego, że było tyko częściowe, ten kamień jest bardzo "mocny" i trudno go z czymś połączyć, dlatego chyba najłatwiej po prostu z jasną ścianą... Robiło to niesamowite wrażenie ale niestety nie mogłam zrobić zdjęć, bo to obcy facet w zasadzie Odważnie - greeny i browny... chyba bym tak nie przyszalała Dzięki Dorcia - muszę połozyc obie płytki obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Nie, serio - dobrze to wyglądało, wcale się nie gryzło, a nawet sama nie zauważyłam połączenia, tylko mi powiedzieli bo tak dobrze pasowało... To pewnie zależy od slabu, bo niektóre są takie blade i one takie były, że różnica jest niewielka - co innego przy większym nasyceniu może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 ciekawe, ciekawe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dobry wieczór no i Nefercia zaczęła kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 dobry wieczór no i Nefercia zaczęła kombinować :) Wusieńka :) Jak tam po negocjacjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dooobra, se poszukałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 w połowie tygodnia ma być wyceniona robocizna i zobaczymy czy przetrzymam czy mnie cena w ziemię wbije tak z rozmowy to facet nie wygląda źle z silikatów budowali zobaczymy ile wycenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 w połowie tygodnia ma być wyceniona robocizna i zobaczymy czy przetrzymam czy mnie cena w ziemię wbije tak z rozmowy to facet nie wygląda źle z silikatów budowali zobaczymy ile wycenią Dzisiaj gadałem z kolegą radził żeby się wstrzymać trochę bo ceny spadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 w połowie tygodnia ma być wyceniona robocizna i zobaczymy czy przetrzymam czy mnie cena w ziemię wbije tak z rozmowy to facet nie wygląda źle z silikatów budowali zobaczymy ile wycenią Teraz toszkę rurka mięknie, więc pewnie dasz mniej niż w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 w połowie tygodnia ma być wyceniona robocizna i zobaczymy czy przetrzymam czy mnie cena w ziemię wbije tak z rozmowy to facet nie wygląda źle z silikatów budowali zobaczymy ile wycenią Teraz toszkę rurka mięknie, więc pewnie dasz mniej niż w zeszłym roku Jak juz nawet u Nitu dobrze zaczeli robic, to chyba naprawde rurki miekna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 w połowie tygodnia ma być wyceniona robocizna i zobaczymy czy przetrzymam czy mnie cena w ziemię wbije tak z rozmowy to facet nie wygląda źle z silikatów budowali zobaczymy ile wycenią Dzisiaj gadałem z kolegą radził żeby się wstrzymać trochę bo ceny spadną Bo ma szklaną kulę ? Co roku to słyszę :) szczególnie na wiosnę A potem ceny rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 w połowie tygodnia ma być wyceniona robocizna i zobaczymy czy przetrzymam czy mnie cena w ziemię wbije tak z rozmowy to facet nie wygląda źle z silikatów budowali zobaczymy ile wycenią Dzisiaj gadałem z kolegą radził żeby się wstrzymać trochę bo ceny spadną Bo ma szklaną kulę ? Co roku to słyszę :) szczególnie na wiosnę A potem ceny rosną Wiesz akurat jemu to bym wiarę dał chłopak rozsądny Tylko wiesz co było jak powiedziałem o tym MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kamysiu, wierz mi : co roku to samo :)Viessmann własnie podnosi ceny Wszystko co można urobić to dogadać sie na robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 powiem tak że jak by mi powiedział taką cenę jak u tamtego gościa co mamy od niego namiar to nrmalnie lecę od razu na mszę dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No to świetnie Wusia- wiesz do ile chcesz znegocjować - to już dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kamysiu, wierz mi : co roku to samo :)Viessmann własnie podnosi ceny Wszystko co można urobić to dogadać sie na robociznę. Viesiek podnosi bo euro szaleje tylko gdzieś ta granica jest tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kamysiu, wierz mi : co roku to samo :)Viessmann własnie podnosi ceny Wszystko co można urobić to dogadać sie na robociznę. Viesiek podnosi bo euro szaleje tylko gdzieś ta granica jest tak myślę Słysałam o tej podwyżce 3 m-ce temu. Na trend nie poradzisz - na wiosnę ZAWSZE idzie w górę wsio. Masz czas poczekac do jesieni - to jesteś do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Nefcia jestem niemal pewna że taka cena to już tylko wspomnieniem jest ale wiem jedno że nie dam więcej niż miałam dać niedoszłej ekipie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No ja to może i miałbym czas do jesieni poczekać tylko MM mogłaby siem wqrwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts