Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

Kamysiu, wierz mi : co roku to samo :):)Viessmann własnie podnosi ceny :) Wszystko co można urobić to dogadać sie na robociznę.

Viesiek podnosi bo euro szaleje tylko gdzieś ta granica jest tak myślę :roll:

Słysałam o tej podwyżce 3 m-ce temu.

Na trend nie poradzisz - na wiosnę ZAWSZE idzie w górę wsio. Masz czas poczekac do jesieni - to jesteś do przodu :)

amen

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kamysiu, wierz mi : co roku to samo :):)Viessmann własnie podnosi ceny :) Wszystko co można urobić to dogadać sie na robociznę.

Viesiek podnosi bo euro szaleje tylko gdzieś ta granica jest tak myślę :roll:

Słysałam o tej podwyżce 3 m-ce temu.

Na trend nie poradzisz - na wiosnę ZAWSZE idzie w górę wsio. Masz czas poczekac do jesieni - to jesteś do przodu :)

amen

w tym wszystkim światowego trendu bym nie lekceważył :roll:

Trend trendem, a Polak swoje wie :)

to prawda ,ale różowo nie będzie :-?

A to teraz wyobraź sobie taką sytuację : klientów jest mniej, bo kryzys, nie mają kredytów etc.

Jak myślisz: czy ten co się jednak znajdzie to zaplaci mniej czy więcej ? Pamiętając, że wykonawcy mają pracowników i żony, dzieci przyzwyczajone do pewnego poziomu życia - jak myślisz ? hehehe - tak tylko filozofuję :)

Trend trendem, a Polak swoje wie :)

to prawda ,ale różowo nie będzie :-?

A to teraz wyobraź sobie taką sytuację : klientów jest mniej, bo kryzys, nie mają kredytów etc.

Jak myślisz: czy ten co się jednak znajdzie to zaplaci mniej czy więcej ? Pamiętając, że wykonawcy mają pracowników i żony, dzieci przyzwyczajone do pewnego poziomu życia - jak myślisz ? hehehe - tak tylko filozofuję :)

No wiesz to może być różnie .Bo jeśli wyśrubują ceny to ludzie będą szukać innych rozwiązań :roll: Ja myśle że będzię w obie strony jedni podniosą jedni opuszczą.Bo czasami lepiej zrobić coś taniej i przeczekać niż nie robić nic i paść na "pysk" :wink: