ghost34 22.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kamysiu, wierz mi : co roku to samo :)Viessmann własnie podnosi ceny Wszystko co można urobić to dogadać sie na robociznę. Viesiek podnosi bo euro szaleje tylko gdzieś ta granica jest tak myślę Słysałam o tej podwyżce 3 m-ce temu. Na trend nie poradzisz - na wiosnę ZAWSZE idzie w górę wsio. Masz czas poczekac do jesieni - to jesteś do przodu amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 jaaaa cieeee... duch wrócił do swojego starego awatarka .... i chwała mu za to - sie przestawić nie umiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Kamysiu, wierz mi : co roku to samo :)Viessmann własnie podnosi ceny Wszystko co można urobić to dogadać sie na robociznę. Viesiek podnosi bo euro szaleje tylko gdzieś ta granica jest tak myślę Słysałam o tej podwyżce 3 m-ce temu. Na trend nie poradzisz - na wiosnę ZAWSZE idzie w górę wsio. Masz czas poczekac do jesieni - to jesteś do przodu amen w tym wszystkim światowego trendu bym nie lekceważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Trend trendem, a Polak swoje wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Trend trendem, a Polak swoje wie to prawda ,ale różowo nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 jaaaa cieeee... duch wrócił do swojego starego awatarka .... i chwała mu za to - sie przestawić nie umiałam ale juz kombinuje nad nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Trend trendem, a Polak swoje wie to prawda ,ale różowo nie będzie A to teraz wyobraź sobie taką sytuację : klientów jest mniej, bo kryzys, nie mają kredytów etc. Jak myślisz: czy ten co się jednak znajdzie to zaplaci mniej czy więcej ? Pamiętając, że wykonawcy mają pracowników i żony, dzieci przyzwyczajone do pewnego poziomu życia - jak myślisz ? hehehe - tak tylko filozofuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 pomijajac standart zycia koszty utrzymania ..wszystkiego..firmy tez wzrosna nie zmaleja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Takie są prawa fizyki - proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Trend trendem, a Polak swoje wie to prawda ,ale różowo nie będzie A to teraz wyobraź sobie taką sytuację : klientów jest mniej, bo kryzys, nie mają kredytów etc. Jak myślisz: czy ten co się jednak znajdzie to zaplaci mniej czy więcej ? Pamiętając, że wykonawcy mają pracowników i żony, dzieci przyzwyczajone do pewnego poziomu życia - jak myślisz ? hehehe - tak tylko filozofuję No wiesz to może być różnie .Bo jeśli wyśrubują ceny to ludzie będą szukać innych rozwiązań Ja myśle że będzię w obie strony jedni podniosą jedni opuszczą.Bo czasami lepiej zrobić coś taniej i przeczekać niż nie robić nic i paść na "pysk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 wtedy zas kamyczku wiekszosc ludziuff i firm znow obudzi nic innego tylko szara strefe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 wtedy zas kamyczku wiekszosc ludziuff i firm znow obudzi nic innego tylko szara strefe.. a teoretycznie to ja mam to w głębokim poważaniu mnie interesuję żeby zapłacić mniej i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 to masz racje ale..nie bede toczył bojów..szara strefa na dluzsza mete nikomu dobrze nie sluzy tobie tez nie....olał to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 to masz racje ale..nie bede toczył bojów..szara strefa na dluzsza mete nikomu dobrze nie sluzy tobie tez nie....olał to my jako jednostki dużego wpływu na to nie mamy życie wszystko zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja tam mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.02.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja tam mam :) \ taaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 jej akurat wierze..jak sie zajmuje tym czym sie zajmuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 O matko Neferka na wice-ministra finansow awansowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 och blagali nie roz ale łona nie kce bo nie miala by juz takich fplufuff...jak tyros.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Oczywiście, że odmówiłam - bo mnie się robić nie chce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts