malgos2 22.02.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Na mnie by ZAWSZE miala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.02.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dzień doberek ! Poszukuję hydraulika, mam awarię w firmie i potrzebny na gwałt. Neferka poleca jakiegoś pana więc jak ktoś ma namiary to proszę się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Te umywalki to do dzieci pewnie , cuda dziwy Pani kochana . Ja to taka tego jestem , nawet takich nie widzialam ja zyje Jak masz wolne , znaczy jak Ci sie nie chce robic to mam zurek , do jutra powinien byc jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.02.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ta czarna jest zajebista !!!!!!!!!!!!!!normalnie w deche !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Te umywalki to do dzieci pewnie , cuda dziwy Pani kochana . Ja to taka tego jestem , nawet takich nie widzialam ja zyje Jak masz wolne , znaczy jak Ci sie nie chce robic to mam zurek , do jutra powinien byc jeszcze Rrmisia Hmmm problem polega na tym, że znalazłam je za późno Jutro mam zapierdziel niestety Zuz@nka - a Ty jeszcze chcesz tego hydraulika ? Czy on na straszny był gwałt i już po zawodach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 23.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nefer zobaczyłam i normalnie mnie zatkało baaardzo mi się podobają te umywaleczki jakaś jestem nie tego, bo takich jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nefer zobaczyłam i normalnie mnie zatkało baaardzo mi się podobają te umywaleczki jakaś jestem nie tego, bo takich jeszcze nie widziałam Fajnie, że zajrzałaś :) Faaajne są noooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.02.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Te umywalki to do dzieci pewnie , cuda dziwy Pani kochana . Ja to taka tego jestem , nawet takich nie widzialam ja zyje Jak masz wolne , znaczy jak Ci sie nie chce robic to mam zurek , do jutra powinien byc jeszcze Rrmisia Hmmm problem polega na tym, że znalazłam je za późno Jutro mam zapierdziel niestety Zuz@nka - a Ty jeszcze chcesz tego hydraulika ? Czy on na straszny był gwałt i już po zawodach ? Poproszę o namiarki - wciąż potrzebny http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify34/005.gif z gwałtem sobie poradzę ale bez hydraulika nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 kurcze gdzie ty takie zajefajne cuda znajdujesz a i jeszcze jedno Nefcia a czy Twoja Jola bardzo zarobiona bo może i ja bym z niej skorzystała, podeślesz jakiś namiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Z Neferka zarobiona? Toz to musi byc czysta przyjemnosc z nia pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 kurcze gdzie ty takie zajefajne cuda znajdujesz:o a i jeszcze jednoNefcia a czy Twoja Jola bardzo zarobiona bo może i ja bym z niej skorzystała, podeślesz jakiś namiarek no dłaśnie !!! Gdzie !!!!!!!!!!!!!???????????? Bom ciekawa strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Z Neferka zarobiona? Toz to musi byc czysta przyjemnosc z nia pracowac. Łeeeeeeee ona sie bierze za moje projekty jak się chce zrelaksować Dziś właśnie się wzięła, ale po kolei :) Taka umywalka - prostokątna - do łazienki z kamienia przy sypialni . Z taką szafka (albo z 1 szufladą). Kolor niezdecydowany, ale zebrano jest niezłe. I nie jest TAKIE STRASZNE zebrano http://www.noclaf.biz.pl/szafki-lazienkowe/9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 kurcze gdzie ty takie zajefajne cuda znajdujesz a i jeszcze jedno Nefcia a czy Twoja Jola bardzo zarobiona bo może i ja bym z niej skorzystała, podeślesz jakiś namiarek Troszku zarobiona, ale może da radę . Jak nie da to CI powie kiedy da Ale teraz siedzi gdzieś na spotkaniu Wysyłam kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.02.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A jakiej wielkosci jest ta szafka? Bo mialabym jedna fajna umywalke do podrzucenia, ale musialaby byc 70 x 50 albo wieksza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 A cholerą ją wie 100 chyba albo 70 tka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nr katalogowy 67 Szerokość 60 cm Głębokość 45 cm Wysokość 56 cm Akcesoria 2 drzwi Opis szer. szafki 60 cm http://www.noclaf.pl/prod-foto/61.jpg http://www.noclaf.pl/prod-foto/65.jpg albo : Nr katalogowy 60 Szerokość 100 cm Głębokość 45 cm Wysokość 56 cm Akcesoria 2 drzwi Opis szer. szafki 100 cm Szafka jest z umywalką - a o na mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 i po bokach dwie wiszące, albo co... http://www.noclaf.pl/prod-foto/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.02.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 zajefajna !!!! mnie sie podoba ta w wersji z szuflada - kocham szyflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.02.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nooooo ja mam właśnie słabość do szuflad ... a ponieważ zmieniła się wannaaaaaaa aaaaaaaaa :) To się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.02.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nooooo ja mam właśnie słabość do szuflad ... a ponieważ zmieniła się wannaaaaaaa aaaaaaaaa :) To się zmieści to SUPER - one są niezastąpione !!!!!!!!!! a miłość do nich rośnie wraz z ich rozmiarem i ilością - im więcej tym lepiej ( ale z rozsądkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts