azb 27.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 jaki chory? do pracy szedł tam samoloty nisko przelatują, trzeba być elastycznym w nogach żeby się zdążyć schylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.02.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 o to to to..to tez mogło byc..to ..a z bolacym brzuszkiem mozna tez pracowac... ale nigdy nie wolno jadać na czczo tudziesz z imnym pracowac to co ma chłopina zrobic?hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak budowlaniec to rozgrzac się musiał wszak aura mało sprzyjająca Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 27.02.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ciekawe czy się inwestor rozgrzeje jak zobaczy efekty jego pracy Ja szacunkowo licząc szkło zebrane podczas i po budowie oceniam że na miejscu rozpili ze 20% wynagrodzenia za robociznę. Ci od stanu surowego oczywiście, potem to już było normalniej. A i tak byli w miarę pilnowani bo kierbud był 2-3 razy w tygodniu a szef niepijący przynajmniej rano i po południu. Także w sumie jedna ćwiarteczka to mnie niż nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.02.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak budowlaniec to rozgrzac się musiał wszak aura mało sprzyjająca Bry tak, tak on to dla zdrowotności przyjął Heloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Nefcia znalazłam przypadkiem, więc wklejam może cos Ci się spodoba http://www.meblowy.com.pl/images/tomex/milano.jpg http://www.meblowy.com.pl/meble-lazienkowe-milano-p-515.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak budowlaniec to rozgrzac się musiał wszak aura mało sprzyjająca Bry tak, tak on to dla zdrowotności przyjął Heloo Jasne że dla zdrowotności, w końcu żaden inwestor nie chciałby żeby mu się pracownik rozchorował I ręce się nei trzesą - to praca precyzyjniej idzie - same plusy takiej kuracji Wszak żołądkowa to była, jak nic trunek leczniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.02.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 przybiegłam się przywitać Nituś, te mebelki bombowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 27.02.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Też mamy umywalkę wystającą z blatu, na szczęście nie tak bardzo i nie pod ostrym kątem. Niemniej teraz wybrałbym całkowicie wpuszczaną, wtedy się znacznie mniej chlapie. W każdym razie uszczelnienie styku raczej z fugi niż z silikonu a blacik drewniany i błyszczący tylko gdy pasjami lubimy go przecierać Ale na zdjęciu ładnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Też mamy umywalkę wystającą z blatu, na szczęście nie tak bardzo i nie pod ostrym kątem. Niemniej teraz wybrałbym całkowicie wpuszczaną, wtedy się znacznie mniej chlapie. W każdym razie uszczelnienie styku raczej z fugi niż z silikonu a blacik drewniany i błyszczący tylko gdy pasjami lubimy go przecierać Ale na zdjęciu ładnie wygląda... no właśnie jak sie czyści to miesjce styku umywalki nadblatowej z blatem, bo ja się tego strasznie boje... że tam wieczny syfek będzie gdzie ostrzonymi zapałkami go trzeba będzie wydłubywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.02.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 no właśnie jak sie czyści to miesjce styku umywalki nadblatowej z blatem, bo ja się tego strasznie boje... że tam wieczny syfek będzie gdzie ostrzonymi zapałkami go trzeba będzie wydłubywać qrcze, nie pomyślałam o tym w swoich łazienkowych wizjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 no właśnie jak sie czyści to miesjce styku umywalki nadblatowej z blatem, bo ja się tego strasznie boje... że tam wieczny syfek będzie gdzie ostrzonymi zapałkami go trzeba będzie wydłubywać qrcze, nie pomyślałam o tym w swoich łazienkowych wizjach a widzisz... a ja jako, że nie lubie myś łazienki.. tylko o tym myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 27.02.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ogólny wniosek z kilkumiesięcznego uzytkowania jest taki, że w domu względem mieszkania jest generalnie więcej rzeczy do zrobienia, z wielu powodów - bo większy, bo jest ogród, bo się nosi z ogrodu i z ulicy to co w mieszkaniu zostawało na klatce schodowej, bo są schody (jak ktoś ma), itd, itp. Dlatego trzeba część wysiłku projektowego poświęcić na zniwelowanie ww - poprzez odpowiedni design, rozplanowanie, materiały. Dzięki takiemu podejściu - zero wykładzin, żadnych trudnodostępnych zakątków, itp. odkurzenie 141 m2 zajmuje mi mniej niż 53m2 w mieszkaniu. Część efektownych produktów designerskich okazuje się być koszmarem przy próbie zachowana czystości - np. są takie lsniące baterie do zlewów kuchennych jakby owinięte sprężyną...brr. Duże powierzchnie z inoxu lub lakierowanego na wysoki połysk mdf takoż. No chyba że w budżecie mamy przewidzianą sprzątaczkę, wtedy no problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 27.02.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 no właśnie jak sie czyści to miesjce styku umywalki nadblatowej z blatem, bo ja się tego strasznie boje... że tam wieczny syfek będzie gdzie ostrzonymi zapałkami go trzeba będzie wydłubywać Ponieważ mamy tą, to nie jest tak źle bo kąt prawie prosty i jest osadzona w blacie z płytek ceramicznych a styk jest pofugowany a nie z silikonu. http://www.roca.pl/produkt-dama-senso-umywalka-blatowa-58x48-5-cm/127/1/5 Niemniej jednak wpuszczona na równo w blat lub podblatowa byłaby jeszcze lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.02.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 no właśnie jak sie czyści to miesjce styku umywalki nadblatowej z blatem, bo ja się tego strasznie boje... że tam wieczny syfek będzie gdzie ostrzonymi zapałkami go trzeba będzie wydłubywać Ponieważ mamy tą, to nie jest tak źle bo kąt prawie prosty i jest osadzona w blacie z płytek ceramicznych a styk jest pofugowany a nie z silikonu. http://www.roca.pl/produkt-dama-senso-umywalka-blatowa-58x48-5-cm/127/1/5 Niemniej jednak wpuszczona na równo w blat lub podblatowa byłaby jeszcze lepsza. oooooo ja właśnie tę chce do górnej łazienki... a nawet dwie jak Ci się je użytkuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 dobry wieczór Nefcia no litości przecie weekend już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Amerykanie mają jeszcze piątek czy jak ? :) Na szczęście Pan Bóg zrobił weekend .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.02.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 z panem bogiem to ja nie wiem co mialo to wspolnego ale tez sie ciesze chodz kutfa..o 6.30 wstaje dzisiaj wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.02.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Pan Bóg to dopiero w niedzielę odsapnął , ale może Tobie juz w sobotę zezwoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 z panem bogiem to ja nie wiem co mialo to wspolnego ale tez sie ciesze chodz kutfa..o 6.30 wstaje dzisiaj wrrrrr Ale se robisz kuku no, no ... A gdzie śmigasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts