Nefer 27.02.2009 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Pan Bóg to dopiero w niedzielę odsapnął , ale może Tobie juz w sobotę zezwoli... Mam nadzieję Stęskniłam się za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 27.02.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 nitubaga Dobrze się użytkuje, tylko trzeba się starannie przymierzyć do wysokości blatu, bo ona parę dobrych cm z niego wystaje, i jak się da blat wysoko, to co niżsi użytkownicy mogą narzekać, że krawędź umywalki jest za wysoko. Generalnie ceramika Roca nam się sprawdza, zresztą mieliśmy ją poprzednio i też było ok. Jedynie z drugą umywalką, http://www.roca.pl/produkt-umywalki-rozne-estudio-s-narozna-44x52-cm/402/1/22 , był cyrk na kółkach, bo kolejne egzemplarze okazywały się zwyczajnie krzywe i dopiero piąta szuka dała się zlicować z płytkami w przyzwoity sposób, choć też nie jest doskonała. Sorry Nefer, że się tak panoszymy w Twoim wątku, ale on chyba dość pojemny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 27.02.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Pan Bóg to dopiero w niedzielę odsapnął , ale może Tobie juz w sobotę zezwoli... Mam nadzieję Stęskniłam się za Wami My za Tobom tys ,żeby nie było , że za innych gdaczę , to ja o sobie ostatnio w pluralis maiestatis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 z panem bogiem to ja nie wiem co mialo to wspolnego ale tez sie ciesze chodz kutfa..o 6.30 wstaje dzisiaj wrrrrr Ale se robisz kuku no, no ... A gdzie śmigasz ? katowitz...dzisaj nie mozan bylo podpisac protokolu odb jutro o 7.30 mozna zanim przyjda malarze..wrr..ja wiem ze podemnie cale zycie sie nie ustawi..ale ja to mam gotowe od srodty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.02.2009 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 katowitz...dzisaj nie mozan bylo podpisac protokolu odb jutro o 7.30 mozna zanim przyjda malarze..wrr..ja wiem ze podemnie cale zycie sie nie ustawi..ale ja to mam gotowe od srodty!Ludzie bywają potworami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Pan Bóg to dopiero w niedzielę odsapnął , ale może Tobie juz w sobotę zezwoli... Mam nadzieję Stęskniłam się za Wami My za Tobom tys ,żeby nie było , że za innych gdaczę , to ja o sobie ostatnio w pluralis maiestatis Rety.. a może będzie druga dzidzia co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Pan Bóg to dopiero w niedzielę odsapnął , ale może Tobie juz w sobotę zezwoli... Mam nadzieję Stęskniłam się za Wami My za Tobom tys ,żeby nie było , że za innych gdaczę , to ja o sobie ostatnio w pluralis maiestatis Rety.. a może będzie druga dzidzia co ? Kiedyś na pewno , ale teraz raczej nie ma szans - za dużo we mnie leków ładują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kiedyś na pewno , ale teraz raczej nie ma szans - za dużo we mnie leków ładują Co się odlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wszędzie widzę zaciążone brzuchy może i u nas się coś wykluje , zmykam spatki , bo nasza mała harpagonica nie zna pojęcia weekend i odtrąbi o 8 pobudkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Wszędzie widzę zaciążone brzuchy może i u nas się coś wykluje , zmykam spatki , bo nasza mała harpagonica nie zna pojęcia weekend i odtrąbi o 8 pobudkę.. BUziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 katowitz...dzisaj nie mozan bylo podpisac protokolu odb jutro o 7.30 mozna zanim przyjda malarze..wrr..ja wiem ze podemnie cale zycie sie nie ustawi..ale ja to mam gotowe od srodty!Ludzie bywają potworami.. nioo fucktycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 katowitz...dzisaj nie mozan bylo podpisac protokolu odb jutro o 7.30 mozna zanim przyjda malarze..wrr..ja wiem ze podemnie cale zycie sie nie ustawi..ale ja to mam gotowe od srodty!Ludzie bywają potworami.. nioo fucktycznie... Gdybym ja miala gdzies jechac na 7.30 to musialabym wstac o 5, i tak masz luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 01:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja bym sie nie położyła, bo na pewno bym zaspała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Jezdzilam swego czasu co tydzien do Posen - pociag 5.54. 5.10 wychodzilam z domu, 4.10 wstawalam. Malo kiedy mi sie udawalo w ogole zasnac przed wstaniem, za to cala droge kimalam. Gdyby tylko ci glupi konduktorzy nie przychodzili co pol godziny + wozek z zarciem, to przez 7 h czlowiek by sie przynajmniej wyspal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 02:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja bym sie nie położyła, bo na pewno bym zaspała no a ja wlasnie ide do lozeczka...dobranoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja bym sie nie położyła, bo na pewno bym zaspała no a ja wlasnie ide do lozeczka...dobranoc.. Mnie sie wczoraj snilo, ze jechalam autobusem i ktos mial mega wkurzajacy sygnal smsow. A to byl moj budzik w komorce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 heh dobre...witam...o poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.02.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 nitubaga Dobrze się użytkuje, tylko trzeba się starannie przymierzyć do wysokości blatu, bo ona parę dobrych cm z niego wystaje, i jak się da blat wysoko, to co niżsi użytkownicy mogą narzekać, że krawędź umywalki jest za wysoko. Sorry Nefer, że się tak panoszymy w Twoim wątku, ale on chyba dość pojemny jest... Bardzo dziękuję... bardzo poważnie o nich myslę a Nefcia się nie obrazi... spokojnie i witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Sorry Nefer, że się tak panoszymy w Twoim wątku, ale on chyba dość pojemny jest... Kochana, czuj się jak u siebie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 28.02.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Sorry Nefer, że się tak panoszymy w Twoim wątku, ale on chyba dość pojemny jest... Kochana, czuj się jak u siebie w domu Dziękuję. Tak dla jasności, ja jestem zb, rodzaju żeńskiego jest ab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts