Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nitubaga

Dobrze się użytkuje, tylko trzeba się starannie przymierzyć do wysokości blatu, bo ona parę dobrych cm z niego wystaje, i jak się da blat wysoko, to co niżsi użytkownicy mogą narzekać, że krawędź umywalki jest za wysoko.

Generalnie ceramika Roca nam się sprawdza, zresztą mieliśmy ją poprzednio i też było ok.

Jedynie z drugą umywalką, http://www.roca.pl/produkt-umywalki-rozne-estudio-s-narozna-44x52-cm/402/1/22 , był cyrk na kółkach, bo kolejne egzemplarze okazywały się zwyczajnie krzywe i dopiero piąta szuka dała się zlicować z płytkami w przyzwoity sposób, choć też nie jest doskonała.

Sorry Nefer, że się tak panoszymy w Twoim wątku, ale on chyba dość pojemny jest... :)

z panem bogiem to ja nie wiem co mialo to wspolnego ale tez sie ciesze chodz kutfa..o 6.30 wstaje dzisiaj wrrrrr :evil: :evil:

Ale se robisz kuku no, no ... A gdzie śmigasz ?

katowitz...dzisaj nie mozan bylo podpisac protokolu odb jutro o 7.30 mozna zanim przyjda malarze..wrr..ja wiem ze podemnie cale zycie sie nie ustawi..ale ja to mam gotowe od srodty!

Pan Bóg to dopiero w niedzielę odsapnął , ale może Tobie juz w sobotę zezwoli... :wink:

Mam nadzieję :) Stęskniłam się za Wami :)

My za Tobom tys :oops: ,żeby nie było , że za innych gdaczę , to ja o sobie ostatnio w pluralis maiestatis :wink:

Rety.. a może będzie druga dzidzia co ? :)

Pan Bóg to dopiero w niedzielę odsapnął , ale może Tobie juz w sobotę zezwoli... :wink:

Mam nadzieję :) Stęskniłam się za Wami :)

My za Tobom tys :oops: ,żeby nie było , że za innych gdaczę , to ja o sobie ostatnio w pluralis maiestatis :wink:

Rety.. a może będzie druga dzidzia co ? :)

Kiedyś na pewno , ale teraz raczej nie ma szans - za dużo we mnie leków ładują :cry: :cry:

katowitz...dzisaj nie mozan bylo podpisac protokolu odb jutro o 7.30 mozna zanim przyjda malarze..wrr..ja wiem ze podemnie cale zycie sie nie ustawi..ale ja to mam gotowe od srodty!

Ludzie bywają potworami..

nioo fucktycznie...

Gdybym ja miala gdzies jechac na 7.30 to musialabym wstac o 5, i tak masz luz. :roll:

Jezdzilam swego czasu co tydzien do Posen - pociag 5.54. 5.10 wychodzilam z domu, 4.10 wstawalam. Malo kiedy mi sie udawalo w ogole zasnac przed wstaniem, za to cala droge kimalam. Gdyby tylko ci glupi konduktorzy nie przychodzili co pol godziny + wozek z zarciem, to przez 7 h czlowiek by sie przynajmniej wyspal. :x

nitubaga

Dobrze się użytkuje, tylko trzeba się starannie przymierzyć do wysokości blatu, bo ona parę dobrych cm z niego wystaje, i jak się da blat wysoko, to co niżsi użytkownicy mogą narzekać, że krawędź umywalki jest za wysoko.

Sorry Nefer, że się tak panoszymy w Twoim wątku, ale on chyba dość pojemny jest... :)

Bardzo dziękuję... bardzo poważnie o nich myslę :) a Nefcia się nie obrazi... spokojnie :)

i witam wszystkich :)