Nefer 28.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Miodek kupowany tutaj : http://www.pasiekajaros.pl W połowie drogi między mną a Tobą Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 a ja ma znow ochote mordowac..i wciaz wookol mnie jest za malo k...wa krwi... ja juz sie troche wykrwawiam jesli to ci ulzy conieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mycha jaka tam ze mnie budowlana baba jak ekipy dalej nie ma nie boj zaby nic sie nie dzije bez przyczyny! zaufaj nie wiem w co, ale zaufaj ze tak mialo byc, a teraz hej ho kolejke nalej, hej ho........ boszzzzzz szarlotka na samą mysl wpadlam do lodówki i zjadłam 20 dkg serka zółtego z braku laku a ja wszystkie śledzie jakie w lodówce sie schowały ... nie ma to jak nocne babek podjadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mycha jaka tam ze mnie budowlana baba jak ekipy dalej nie ma nie boj zaby nic sie nie dzije bez przyczyny! zaufaj nie wiem w co, ale zaufaj ze tak mialo byc, a teraz hej ho kolejke nalej, hej ho........ boszzzzzz szarlotka na samą mysl wpadlam do lodówki i zjadłam 20 dkg serka zółtego z braku laku a ja wszystkie śledzie jakie w lodówce sie schowały ... nie ma to jak nocne babek podjadanie jesuuu jak ja bym Kruelciu chciala kochac sledzie tak jak Ty. Moze wtedy nie kochalabym sernika i sprawa bylaby prostsza. U mnie w lodówce sledzie na 3 sposoby stoją ...a sernika jest wielki brak, albo chociaz szarlotki. Jutro jade do cukierni, niech ksiądz patrzy jak grzesze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja się trzymam i po obiedzie , który był o 18 niz nie zeżarłam A wczoraj w tajemnicy przed moim M. wywaliłam z domu wszystkie zapasy czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czekolada mnie w ogóle nie interesuje ale Mysiowe śledzie jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja się trzymam i po obiedzie , który był o 18 niz nie zeżarłam A wczoraj w tajemnicy przed moim M. wywaliłam z domu wszystkie zapasy czekolady o rety, twarda sztuka z Ciebie Dobrosiu i zycze Ci zebys nie miękła, bo jestes cudna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 no ja śledziki to bardzo chętnie małą kosteczkę czekolady czasem sernik mmmmmmmmmmmmmm pycha a jakbym tak czekoladę z domu wywaliła to mój małż chyba posłałby mnie zaraz za nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja się trzymam i po obiedzie , który był o 18 niz nie zeżarłam A wczoraj w tajemnicy przed moim M. wywaliłam z domu wszystkie zapasy czekolady Jak to "WYWALIŁAM" - to nie mogłaś zadzwonić ? Ja wybredna nie jestem ,wiesz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czekolada mnie w ogóle nie interesuje ale Mysiowe śledzie jak najbardziej sluchaj choc i zabierz wszystkie ino weź na barter maly kawałaek czegos slodkiego z serem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja też czekolady jako takiej nie tykam - to zapasy M. zostały wywalone , jak będzie usiłował znaleźć swoje skitrane słodycze to się zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To WCALE nie będzie śmieszne, wis ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja się trzymam i po obiedzie , który był o 18 niz nie zeżarłam A wczoraj w tajemnicy przed moim M. wywaliłam z domu wszystkie zapasy czekolady Jak to "WYWALIŁAM" - to nie mogłaś zadzwonić ? Ja wybredna nie jestem ,wiesz ? :) MOże Ty nie jesteś wybredna , ale ja jestem perwersyjna - bidak sam te czekolady w worku wynosił - tylko nie wiedział co tam się pałęta między innymi śmieciami... Jak się dowie , to chyba mnie udusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To WCALE nie będzie śmieszne, wis ? Będzie , będzie , jakos mu to wynagrodzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 taaaaaaaa to moze byc dramat rodzinny. odebrac chopu czekolade. Przecie chop musi po obiedzie dopchac sie czekoladą. Ty lec lepiej jutro rano do sklepu Dobros, dla własnego dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Albo do Bliklego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.02.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ja postawilam u siebie cuba libre i nikt nie pije. malgos ... jeżeli pozwolisz to wpadnę do Ciebie na drynka bo co tak będziemy o suchym pysku siedzieć Oczywiscie wpadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Żadne Blikle i inne cukiernie , tylko polecę po mozarellę , żeby z oliwą od Neferki sobie caprese zrobić na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Czekolada mnie w ogóle nie interesuje ale Mysiowe śledzie jak najbardziej sluchaj choc i zabierz wszystkie ino weź na barter maly kawałaek czegos slodkiego z serem Mysiu co chcesz, to za śledzia dostaniesz ... słodkie to ma być oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Żadne Blikle i inne cukiernie , tylko polecę po mozarellę , żeby z oliwą od Neferki sobie caprese zrobić na śniadanko To ja taką razą wpraszam się na śniadanie ... pychotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts