Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mycha jaka tam ze mnie budowlana baba jak ekipy dalej nie ma :-?

nie boj zaby

nic sie nie dzije bez przyczyny!

zaufaj nie wiem w co, ale zaufaj ze tak mialo byc, a teraz hej ho kolejke nalej, hej ho........ boszzzzzz szarlotka

na samą mysl wpadlam do lodówki i zjadłam 20 dkg serka zółtego z braku laku

a ja wszystkie śledzie jakie w lodówce sie schowały ;) ... nie ma to jak nocne babek podjadanie ;) :lol:

Mycha jaka tam ze mnie budowlana baba jak ekipy dalej nie ma :-?

nie boj zaby

nic sie nie dzije bez przyczyny!

zaufaj nie wiem w co, ale zaufaj ze tak mialo byc, a teraz hej ho kolejke nalej, hej ho........ boszzzzzz szarlotka

na samą mysl wpadlam do lodówki i zjadłam 20 dkg serka zółtego z braku laku

a ja wszystkie śledzie jakie w lodówce sie schowały ;) ... nie ma to jak nocne babek podjadanie ;) :lol:

jesuuu jak ja bym Kruelciu chciala kochac sledzie tak jak Ty. Moze wtedy nie kochalabym sernika i sprawa bylaby prostsza. U mnie w lodówce sledzie na 3 sposoby stoją ...a sernika jest wielki brak, albo chociaz szarlotki.

Jutro jade do cukierni, niech ksiądz patrzy jak grzesze

ja się trzymam i po obiedzie , który był o 18 niz nie zeżarłam 8)

A wczoraj w tajemnicy przed moim M. wywaliłam z domu wszystkie zapasy czekolady :lol:

Jak to "WYWALIŁAM" - to nie mogłaś zadzwonić ? Ja wybredna nie jestem ,wiesz ? :):)

ja się trzymam i po obiedzie , który był o 18 niz nie zeżarłam 8)

A wczoraj w tajemnicy przed moim M. wywaliłam z domu wszystkie zapasy czekolady :lol:

Jak to "WYWALIŁAM" - to nie mogłaś zadzwonić ? Ja wybredna nie jestem ,wiesz ? :):)

MOże Ty nie jesteś wybredna , ale ja jestem perwersyjna 8) - bidak sam te czekolady w worku wynosił - tylko nie wiedział co tam się pałęta między innymi śmieciami... :lol: :lol: Jak się dowie , to chyba mnie udusi :roll: