Nefer 28.02.2009 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Nie mam mocarelli, ale zrobię sobie mieszkankę oliwy i balsamico i rano ze świeżą bułeczka .... mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 wchodze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja zaraz za Duszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja zaraz za Duszkiem A Ty co??!! Dwa śniadania chcesz obskoczyć? Podobno u mnie miałaś być , a tu widzę dezercja do Neferki..no normalnie wszędzie same brutusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ja dziś polazłam do Opexu. Kurde nooooooooo Dlaczego wszystko co mi się podoba musi byc najdroższe na sali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja z tego powodu akurat sie ciesze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja z tego powodu akurat sie ciesze... Tiaaaaa Taki na przykład dąb afrykański - nawet nie wiedziałam , że takie coś jest na świecie.. Gombeira - co za ułojenie - bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja zaraz za Duszkiem A Ty co??!! Dwa śniadania chcesz obskoczyć? Podobno u mnie miałaś być , a tu widzę dezercja do Neferki..no normalnie wszędzie same brutusy Bo ja dwa śniadania chętnie wciągnę ) ... a u mnie już łosoś wędzony na zimno z cytrynką na śniadanko czeka ... a co tam zjem wszystko ... i nie Brutusie tylko Kruelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ja dziś polazłam do Opexu. Kurde nooooooooo Dlaczego wszystko co mi się podoba musi byc najdroższe na sali ? Nefciu mnie tez się zawsze te najdroższe rzeczy podobają i nie to, że patrzę najpierw na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.02.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 tez tak mama na sniadanko mozarelke, oliwe czosnek i pomidroka mam, ale buleczek brakuje swieżutkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.02.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja z tego powodu akurat sie ciesze... Tiaaaaa Taki na przykład dąb afrykański - nawet nie wiedziałam , że takie coś jest na świecie.. Gombeira - co za ułojenie - bajka hmmm nefcia w cholere mam faze wiec nie bede sie wymadrzał oprócz tego codo czego mma pewnosc to bedzie jak..wenge (nie panga panga) czarne jak cholera ..a co z ogrzewaniem podł dej miszansa ..doffiem sie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 28.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Sorry Nefer, że się tak panoszymy w Twoim wątku, ale on chyba dość pojemny jest... Kochana, czuj się jak u siebie w domu Dziękuję. Tak dla jasności, ja jestem zb, rodzaju żeńskiego jest ab łeee ale fopas - Tylko jak Was odróżnić ? Zwykle piszę ja a ab jest muzą. 2 w 1 po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Duszku, ja sobie tylko tak marudzę. tak na serio to wiesz - bez zmian: podłoga musi być ciemno -czekoladowa z czerwonym błyskiem :) Prościzna. I w związku z tym pewnikiem jednak jatoba. Tak se marudzę, bo mnie to usłojenie zadziwiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 tez tak mam a na sniadanko mozarelke, oliwe czosnek i pomidroka mam, ale buleczek brakuje swieżutkich Mnie też niestety jak się coś podoba , to ma często cenę zaporową Myszka a ja słyszałam, że myszki to tylko okruszki , a Ty od razu całą bułeczkę i to świeżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Doczekasz Mysza. Teraz moje dzieci są wysyłane rano po bułki Od liku lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 28.02.2009 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja zaraz za Duszkiem A Ty co??!! Dwa śniadania chcesz obskoczyć? Podobno u mnie miałaś być , a tu widzę dezercja do Neferki..no normalnie wszędzie same brutusy Bo ja dwa śniadania chętnie wciągnę ) ... a u mnie już łosoś wędzony na zimno z cytrynką na śniadanko czeka ... a co tam zjem wszystko ... i nie Brutusie tylko Kruelko KRUELKO , dorzucę Ci śledzia , tylko już nigdzie nie chodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.02.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 prawda, że piękne ? http://www.vipparkiet.pl/parkiety/egzotyczne/gombeira.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja zaraz za Duszkiem A Ty co??!! Dwa śniadania chcesz obskoczyć? Podobno u mnie miałaś być , a tu widzę dezercja do Neferki..no normalnie wszędzie same brutusy Bo ja dwa śniadania chętnie wciągnę ) ... a u mnie już łosoś wędzony na zimno z cytrynką na śniadanko czeka ... a co tam zjem wszystko ... i nie Brutusie tylko Kruelko KRUELKO , dorzucę Ci śledzia , tylko już nigdzie nie chodź obiecuję, że nigdzie nie będę się szwendać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.03.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Doczekasz Mysza. Teraz moje dzieci są wysyłane rano po bułki Od liku lat dzie bede wysylac Majke na tym zadupiu? Ja chce miec tylko pikarnik i bede miala buleczki gorące na sniadanko, a okruszki zje piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.03.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 prawda, że piękne ? http://www.vipparkiet.pl/parkiety/egzotyczne/gombeira.jpg prawda na dzien dobry docelowo bedzie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts