pasie 04.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 no to czekamy niecierpliwie na wyniki polowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Noi jeszcze jakaś teoria sie urodziła noooooooo :) Zapierdzielam po prostu to raz. Dwa - nie zawsze jestem figlarnym żuczkiem. Czasem mnie też dopada chwila przemyślenia Kochane :) NIedługo sie podłącze do Was spowrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Dziewczynki - dajmy Jej pożyć własnym życiem Wróci jak uzna że ma dla nas "przekaz" - taką mam nadzieję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.03.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Noi jeszcze jakaś teoria sie urodziła noooooooo :) Zapierdzielam po prostu to raz. Dwa - nie zawsze jestem figlarnym żuczkiem. Czasem mnie też dopada chwila przemyślenia Kochane :) NIedługo sie podłącze do Was spowrotem do nich to tak a ja:( witanko wiecorne..po pserwie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Noi jeszcze jakaś teoria sie urodziła noooooooo :) Zapierdzielam po prostu to raz. Dwa - nie zawsze jestem figlarnym żuczkiem. Czasem mnie też dopada chwila przemyślenia Kochane :) NIedługo sie podłącze do Was spowrotem do nich to tak a ja:( witanko wiecorne..po pserwie.. Pitulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.03.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Cze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.03.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 CZe Jak tam somsiedzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Cicho siedzom. Fakturke policjantce wyslalam, cisza na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Łeeee - czekam kiedy pojawi się w prasie, że Kraków powrócił do starych, dobrych metod palenia czarownic na stosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Łeeee - czekam kiedy pojawi się w prasie, że Kraków powrócił do starych, dobrych metod palenia czarownic na stosie Oj, to moze szybko nastapic, bo post-grzebkowi wyslalam liscik o niezbyt przyjemnej tresci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Upssss nie każdy dzień jest jak ciastko z wisienką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Upssss nie każdy dzień jest jak ciastko z wisienką Napisalam mu grzecznego maila, ze spierdzielil sprawe a on zamiast, ze mu przykro, wypalil ze starymi glodnymi kawalkami i takiej dostalam alergii, ze liscik sam mi sie napisal, ale tym razem polecony, z potwierdzeniem odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Czasem się liściki same odpisują- ja co prawda ostro pracuję nad tym od kilku już lat Czasem sie udaje - czasem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Zobaczymy... Lzej mi sie w kazdym razie zrobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Zobaczymy... Lzej mi sie w kazdym razie zrobilo. A liczy się i tak cel. I efekt. Reszta to tylko rozładowanie złości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Zobaczymy... Lzej mi sie w kazdym razie zrobilo. A liczy się i tak cel. I efekt. Reszta to tylko rozładowanie złości Spox. Facet mi sie sam podlozyl. Sam wymyslil haka na siebie, az mi sie wierzyc nie chcialo. Mam nadzieje, ze zda sobie z tego sprawe i sam pojdzie po rozum do glowy. A jak nie, to... sady tez dla ludzi sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ANo prawda. Niektórzy myślą, że nie podejmiesz kroków, bo Ci sie nie chce, bo się boisz... A to nie tak. Wystarczy, że wynajmiesz prawnika na procent od wygranej kwoty.. TO już nie te czasy, że to niedostępna usługa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ANo prawda. Niektórzy myślą, że nie podejmiesz kroków, bo Ci sie nie chce, bo się boisz... A to nie tak. Wystarczy, że wynajmiesz prawnika na procent od wygranej kwoty.. TO już nie te czasy, że to niedostępna usługa.. Noooooo wlasnie. Na pohybel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nefcia przyyyyyyjedz, pleeeeease. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts