Nefer 05.03.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Postaram się, ale obawiam się ,że mąż się zabiera 13. do Finlandii. Jeszcze nie potwierdzone, więc mam nadzieję, że może sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nie mozesz dzieciatkom zostawic chaty wolnej na jedna noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nie mozesz dzieciatkom zostawic chaty wolnej na jedna noc? Marzą o tym Ale młodszy ma zbyt bujną wyobraźnię i wciela ją w czyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Nie mozesz dzieciatkom zostawic chaty wolnej na jedna noc? Marzą o tym Ale młodszy ma zbyt bujną wyobraźnię i wciela ją w czyn Hmmmm, to moze zabierz go ze soba i przywiaz do kaloryfera w knajpie. Do tej z czekolada mozna z dziecmi przychodzic. I nawet piaskownica jest, tylko obecnie lekko zamoknieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Taaaaaak mój 16 latek będzie się świetnie bawił w piaskownicy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Taaaaaak mój 16 latek będzie się świetnie bawił w piaskownicy :) No tak, przywiazanie do kaloryfera, tez mu sie moze za bardzo spodobac... Zwlaszcza przez jakas blondynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Taaaaaak mój 16 latek będzie się świetnie bawił w piaskownicy :) No tak, przywiazanie do kaloryfera, tez mu sie moze za bardzo spodobac... Zwlaszcza przez jakas blondynke. Na szczęście ładną - to jakieś pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 01:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Taaaaaak mój 16 latek będzie się świetnie bawił w piaskownicy :) No tak, przywiazanie do kaloryfera, tez mu sie moze za bardzo spodobac... Zwlaszcza przez jakas blondynke. Na szczęście ładną - to jakieś pocieszenie No ja mysle, ze zawsze to lepiej niz gdyby Duch go mial przywiazywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.03.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Witam pięknie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Łeeee - czekam kiedy pojawi się w prasie, że Kraków powrócił do starych, dobrych metod palenia czarownic na stosie ufooseeej ..searchingyj na panuff w habitach z kurwikiami w łocach..małogoś..hehe witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dzień dobry Nefcia wróciła jak dobrze Nefcia powiedz wszystkim moim koleżankom, że jak kibelek jest miłościa życia to to, że kosztuje 2600 to nie problem, co? powiedz plisik, bo mnie nie słuchajom a potem powiedz to jeszcze mojemu Szanownemu bo on co prawda kłopotów mi nie robi - zbytnio, ale niech się chłopina utwierdzi w słuszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 pytania som tenhdenycjne i transcendentalne wis nituś...nie folno tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Łeeee - czekam kiedy pojawi się w prasie, że Kraków powrócił do starych, dobrych metod palenia czarownic na stosie ufooseeej ..searchingyj na panuff w habitach z kurwikiami w łocach..małogoś..hehe witam.. W Krakowie zadna czarownica nie zostala spalona. Sa to niecne pomowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 pytania som tenhdenycjne i transcendentalne wis nituś...nie folno tak.. Kochany ale ja zadaję tylko takie... innych nie umiem a w Stolicy byłes Ty w tym tygodniu? bo Cię wyczekiwałam i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 byłem ale wis co caly przyszły tydzien tys bedem..jak sie juz tak sa mnom fest stysknis..to psyjadem ii wiencej prac zdazysz pokonczyc..bydzie co podsiffiac..na budhowie..sa mareczkami..i musieliby my pogodhac tak cy tak..bo juz drugi strzał był na doussie i poszedł kole nosa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 dzień dobry Nefcia wróciła jak dobrze Nefcia powiedz wszystkim moim koleżankom, że jak kibelek jest miłościa życia to to, że kosztuje 2600 to nie problem, co? powiedz plisik, bo mnie nie słuchajom a potem powiedz to jeszcze mojemu Szanownemu bo on co prawda kłopotów mi nie robi - zbytnio, ale niech się chłopina utwierdzi w słuszności NO ALEŻ OCZYWIŚCIE Jak wiesz moja miłość (kominek) kosztowała nieco więcej. Co prawda do kibla mam stosunek ... nieemocjonalny , ale nie komentuję głupio. 2600 to i tak jest nieźle . Mogło być gorzej Np. ten - kosztuje tyle co mój kominek wraz z kominem z izolowaną rurą http://image.ceneo.pl/data/products/976457/product.jpg Mogło być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ale ten jest z bidetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ale ten jest z bidetem. i klimatyzacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.03.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 kutfa to firma jaguar s bentleyem tys kible robi..masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.03.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 No ale ten jest z bidetem. i klimatyzacją W Japonii wszyscy takie maja. I ta podgrzewana deska to jest jedyna podgrzewana rzecz w domu. Normalnie w chalupie 3 stopnie, ale deska grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts