Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mozesz dzieciatkom zostawic chaty wolnej na jedna noc? :roll: :roll: :roll:

Marzą o tym :) Ale młodszy ma zbyt bujną wyobraźnię i wciela ją w czyn :)

Hmmmm, to moze zabierz go ze soba i przywiaz do kaloryfera w knajpie. :roll: Do tej z czekolada mozna z dziecmi przychodzic. :lol: :lol: :lol: I nawet piaskownica jest, tylko obecnie lekko zamoknieta.

Taaaaaak mój 16 latek będzie się świetnie bawił w piaskownicy :):):)

No tak, przywiazanie do kaloryfera, tez mu sie moze za bardzo spodobac... :roll: Zwlaszcza przez jakas blondynke. :roll:

Na szczęście ładną - to jakieś pocieszenie :)

Taaaaaak mój 16 latek będzie się świetnie bawił w piaskownicy :):):)

No tak, przywiazanie do kaloryfera, tez mu sie moze za bardzo spodobac... :roll: Zwlaszcza przez jakas blondynke. :roll:

Na szczęście ładną - to jakieś pocieszenie :)

:oops: :oops: :oops: No ja mysle, ze zawsze to lepiej niz gdyby Duch go mial przywiazywac. :roll:

dzień dobry :)

Nefcia wróciła jak dobrze :)

Nefcia powiedz wszystkim moim koleżankom, że jak kibelek jest miłościa życia to to, że kosztuje 2600 to nie problem, co? powiedz plisik, bo mnie nie słuchajom :p

a potem powiedz to jeszcze mojemu Szanownemu :) bo on co prawda kłopotów mi nie robi - zbytnio, ale niech się chłopina utwierdzi w słuszności :)

Łeeee - czekam kiedy pojawi się w prasie, że Kraków powrócił do starych, dobrych metod palenia czarownic na stosie :)

ufooseeej ..searchingyj na panuff w habitach z kurwikiami w łocach..małogoś..hehe witam..

:lol: :lol: :lol: :lol: W Krakowie zadna czarownica nie zostala spalona. Sa to niecne pomowienia.

byłem ale wis co caly przyszły tydzien tys bedem..jak sie juz tak sa mnom fest stysknis..to psyjadem ii wiencej prac zdazysz pokonczyc..bydzie co podsiffiac..na budhowie..sa mareczkami..i musieliby my pogodhac tak cy tak..bo juz drugi strzał był na doussie i poszedł kole nosa..

dzień dobry :)

Nefcia wróciła jak dobrze :)

Nefcia powiedz wszystkim moim koleżankom, że jak kibelek jest miłościa życia to to, że kosztuje 2600 to nie problem, co? powiedz plisik, bo mnie nie słuchajom :p

a potem powiedz to jeszcze mojemu Szanownemu :) bo on co prawda kłopotów mi nie robi - zbytnio, ale niech się chłopina utwierdzi w słuszności :)

NO ALEŻ OCZYWIŚCIE :)

Jak wiesz moja miłość (kominek) kosztowała nieco więcej.

Co prawda do kibla mam stosunek ... nieemocjonalny , ale nie komentuję głupio. 2600 to i tak jest nieźle . Mogło być gorzej

Np. ten - kosztuje tyle co mój kominek wraz z kominem z izolowaną rurą :)

http://image.ceneo.pl/data/products/976457/product.jpg

Mogło być gorzej :)