pasie 06.03.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 nie mogę się zdecydować jeszcze dobry wieczór czy już dzień dobry Neferciu jesteś Aniołem wiesz o tym właśnie coś takiego chodziło mi po głowie, tylko nie wiedziałam jak to ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A ja bym wolala, zeby Nefercia byla normalna kobitka, ktora w koncu ze mna walnie jakas banke, a nie aniolem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 nie mogę się zdecydować jeszcze dobry wieczór czy już dzień dobry Neferciu jesteś Aniołem wiesz o tym Gupoty gadasz , wiesz ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A ja bym wolala, zeby Nefercia byla normalna kobitka, ktora w koncu ze mna walnie jakas banke, a nie aniolem... NIe bój nic Przyjdzie taki dzień - niech sie Krakusy schowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A ja bym wolala, zeby Nefercia byla normalna kobitka, ktora w koncu ze mna walnie jakas banke, a nie aniolem... NIe bój nic Przyjdzie taki dzień - niech sie Krakusy schowają Wyczerpujacy tamten watek... Moja mama zawsze mowi, ze z bidy takie zachowania wynikaja, ze kazdy by g... spod siebie zezarl... Ale zarobic to trzeba umiec, nie? Dala Bozia raczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.03.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A ja bym wolala, zeby Nefercia byla normalna kobitka, ktora w koncu ze mna walnie jakas banke, a nie aniolem... NIe bój nic Przyjdzie taki dzień - niech sie Krakusy schowają Wyczerpujacy tamten watek... Moja mama zawsze mowi, ze z bidy takie zachowania wynikaja, ze kazdy by g... spod siebie zezarl... Ale zarobic to trzeba umiec, nie? Dala Bozia raczki? Dokładnie. A jeszcze takie akcje przy dzieciach .. nie wierzę, że nie było w domu o tym rozmów. Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A ja bym wolala, zeby Nefercia byla normalna kobitka, ktora w koncu ze mna walnie jakas banke, a nie aniolem... NIe bój nic Przyjdzie taki dzień - niech sie Krakusy schowają Wyczerpujacy tamten watek... Moja mama zawsze mowi, ze z bidy takie zachowania wynikaja, ze kazdy by g... spod siebie zezarl... Ale zarobic to trzeba umiec, nie? Dala Bozia raczki? Dokładnie. A jeszcze takie akcje przy dzieciach .. nie wierzę, że nie było w domu o tym rozmów. Tragedia. Tez nie chce za wiele przytaczac przykladow z wlasnej rodziny, bo to bardzo osobiste sprawy, ale niestety takie traktowanie siebie nawzajem okrutnie sie msci. Cos okropnego. Karma wraca predzej czy pozniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dzień dobry.... już byłam u Rasi i widziałam, że było nocne posiedzenie .... a teraz ja nie w temacie moze mnie ktos uświadomić... oczywiście jak wstanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 heheh ja cie nie uswiadomie..ale psyfiitać siem moghem.. doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Nitula , tego się nie da opowiedziec , to trzeba było przeżyć... Buziaka zaspanego zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 heheh ja cie nie uswiadomie..ale psyfiitać siem moghem.. doberek cześć Duchaty.... Dobrosia... to ja mam prośbę - możeta te czaty zaczynać z deka wcześniej czy to klimat być musi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 NItulka , ale to nie było planowane , to spontan taki był.Ciężko się na spontan umawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 NItulka , ale to nie było planowane , to spontan taki był.Ciężko się na spontan umawiać... I upić do monitora równie spontanicznie Wstałam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 W ciemnych okularach jak gwiazda zasuwasz czy normalnie Ci oko światło przyswaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.03.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 W ciemnych okularach jak gwiazda zasuwasz czy normalnie Ci oko światło przyswaja... Jest nieźle, będzie jeszcze nieźlej... Ja w ciemnych okularach przeca całe życie zasuwam, tylko na wełbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.03.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 jako i ja , zawsze okularem nałbie zabezpieczonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 a ja se jakis okular muszę dopiero zanabyć... u mnie co sezon jest wymiana... bo przecie moje dziecięcia nie mogą dopuścić by mama sobie miała okulary dłużej niz 4-5 miesięcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dzień Dobry. Wkładam gacie i jadę do Kruelci Do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dzień Dobry. Wkładam gacie i jadę do Kruelci Do widzenia ja też miałam jechać ale mnie w domu uziemili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 nefcia zywiosz..czy jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts