Nefer 13.03.2009 01:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 z powodu braku wampirów wzięło mnie na kominki .. może taki ? http://mixdom.pl/okna-zywiec/0074_1.jpgnie wiedziałam, że robi sie takie rzeczy z czarnego marmuru - i to na okrągło ... http://mixdom.pl/okna-zywiec/0072_1.jpg http://www.kwl.pl/wp-content/gallery/kominki/kn_163.jpg http://www.kwl.pl/wp-content/gallery/kominki/kf_131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.03.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dzień dobry płytki są całkiem ładne jak ktoś różowe klimaty lubi a kominki to mi najbardziej przypasował pierwszy no i trzeci też chociaż jak pomyslę o polerowaniu tego to mi słabo drugi jakoś tak nie wiem nie lezy mnie a czwarty może akurat na tej focie przytłacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.03.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Nefer - u Ciebie ten pierszy kominek super by wyglądał Ten ostatni też ma coś w sobie ale pierwszy lepszy Kafelki różowe nie wyglądają aż tak źle. Z tego co mówiłaś myślałam, że będzie gorzej słonecznie się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Mi ten ostatni wpadl w oko ale bym go troche pozmieniala bo faktycznie troszke przytlacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A dla mnie przedostatni najfajniejszy bo najprostszy , ale ja jestem skrzywiona , bo lubię jak najprościej.Tylko może bym go do samej górki pociągnęła , a nie ucinała w połowie wysokości ściany.Ale to by trza było rozrysować jakoś , żeby tuba nie wyszła No i dzień dobry na koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Toz ja bym wlasnie ten oststni uproscila bez tych skrzydel po bokach Ja lubie proste kominki ale tam troche za duzo tej nierdzewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Wpadłam się słonecznie przywitać a tu whisky się lało, płyteczki nowe na fotkach, a ile komineczków zajefajnych kurcze że tu nie wpadłam wcześniej, tyle muszę nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.03.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 A mi się tak podobał pomysł z szybą... Pomijając, że mi się podoba najbardziej nr 3, to nr 1 najlepiej komponowałby się z Twoją "rurą"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 mnie ostatki ale co to za boki un ma ?? nie przegieli troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.03.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 jakby kto ankietę robił to ja za jedynka jezdem dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 jak ankieta to ja namber 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.03.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 jedyneczka niezła do czyszczenia !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.03.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 1 albo 3 z przyciaganiem bardziej ku 3 Reszta jak dla mnie strasznie przytlaczajaca i pomniki mi przypomina. A plytki tesciowej sa bardzo ladne. Mi sie podobaja. Ja to chyba gustem blizej tesciowych niz Was mlodych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Dzięki za ocenę kominków i płytek. Właśnie serce mi się łamię pomiędzy 1 i 3 w kominkach. Tylko nie chcę przegiąć z ilością stali. Będzie komin, będzie balustrada ... może ocieplę jakimś kamieniem z tyłu kominka... Generalnie to połączyłabym 1 i 3 : Kształk z 3 a materiał z 1. Zastanawiam sie tylko czy nie "rozerwać" tej stali na czopuchu i nie wstawić tam zajebiście czerwonego fragmentu od spodu... tak żeby połączyć to z kuchnią kolorystycznie... Płytki różowe no to są takie ot płytki. "ładne" to dobre określenie. Zobaczymy jak to zagra razem. Zejlko - to nie kwestia wieku - Ty jesteś po prostu tradycjonalistką. Lubisz "ciepełko" a tu kilka sztuk lubi poeksperymentować I tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Hełoł!! Czy Ty mnie nie poznajesz????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 13.03.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Hełoł!! Czy Ty mnie nie poznajesz????????????? No bo zawsze miałaś avatar en face , a teraz taka zmiana strony...... wpadam w kompleksy i idę przemysleć swoje "drugie en face" w kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Hełoł!! Czy Ty mnie nie poznajesz????????????? No bo zawsze miałaś avatar en face , a teraz taka zmiana strony...... wpadam w kompleksy i idę przemysleć swoje "drugie en face" w kąciku Aaaaaaaa, bo mi dandi powiedział, ze to zdjecie jest bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Hełoł!! Czy Ty mnie nie poznajesz????????????? [list=] żartujesz ? :) Pitulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 13.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Hełoł!! Czy Ty mnie nie poznajesz????????????? [list=] żartujesz ? :) Pitulam No to why nie odpowiedziałas mi czy masz czas w next sobotę??? Bedę w Wawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.03.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Hełoł!! Czy Ty mnie nie poznajesz????????????? [list=] żartujesz ? :) Pitulam No to why nie odpowiedziałas mi czy masz czas w next sobotę??? Bedę w Wawie Kasia - coś mnie minęło No to musimy się spiknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts