mariuszdro 13.04.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Nefer Powodzenia, ja też za pierwszym razem dostałem odmownie, ale to była wina mojego byłego kierbuda. jak go zmieniłem to otrzymałem bez problemu, a co ciekawe to nawet taniej mnie to wyniosło pozdrawiam i też trzymam kciuki mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.04.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Nefer zaciskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Nefer, jesteś bohaterką! Gratuluję wytrwałości w bojach. Sztuka do dwóch - i ma się udać! Dziennik przecież nie straci na atrakcyjności, jeśli skończy się ten odcinek - przed Tobą "fachowcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.04.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Nefer proszę mi nie pondzyndzalać tematu dziennika!:>a tak poważnie to wszystko przed Tobąja do elektryka myslałam,ze budowa jest prosta i przyjemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Nefer i jak tam te papierki? Coś drgneło? Czekam z niecierpliwością na wiadomość, że wszystko OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.04.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Nefer, też czekam na wieści i to na BARDZO DOBRE wieści . Chwal się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.04.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Nefer i jak tam sytuacja się rozwija Kciuki nadal trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.05.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Neferowna, cos Ty taka oszczedna w slowach? Nie pozwalaj aby budowa tak na Ciebie dzialala! Buduj, buduj, ale na Forum Cie brak.., wiec zagladaj czesciej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 bo ja teraz poddałam proces myślowy testowi - właśnie, chyba, tak myślę, tak mi się wydaję, że będe budowała w systemie Isomax. Ale mi odbiło, co ? I dlatego się skupiam,skupiam, skupiam....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 07.05.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ISOMAX .... ... (...) Szalunek jest jednocześnie izolacją Pełna klimatyzacja Wyeliminowanie zimnej ściany północnej Produkcja całych ścian z kompletem instalacji Szybki montaż budynku Ponad 96% oszczędności energii grzewczej Wytrzymałość ogniowa F120 Wytrzymałość akustyczna 45 dB Budowle wielokondygnacyjne Współczynnik dyfuzji pary wodnej µ 40 (40,00 ściana) Wysoki standard mieszkaniowy Nefer to jest niesamowite !!!! Niezły wykład przed snem ...jeszcze jestem pod wrażeniem . Pewnie sprawdziłaś już wszystkie plusy i minusy (jeżeli takowe są ) ... jeśli tak to trzymam kciuki i życzę powodzonka! I mam w d..... Gazownię I tak trzymaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.05.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 tajest :) Trawię, trawię i wychodzi, że praw fizyki sie nie zmieni Dla mnie cool. Dzieki Monikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Oj, Nefer, Nefer, skad ja wiedzialam, ze Twoj dom bedzie niesamowity - tak jak Ty. p.s. zaluje, ze nie bede na spotkaniu..., bo tak chcialam Cie spotkac...,ale moze kiedys.., jak juz bede miala gdzie zaprosic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Oj, Nefer, Nefer, skad ja wiedzialam, ze Twoj dom bedzie niesamowity - tak jak Ty. p.s. zaluje, ze nie bede na spotkaniu..., bo tak chcialam Cie spotkac...,ale moze kiedys.., jak juz bede miala gdzie zaprosic... Ojej, szkoda Ale na pewno będzie okazja Kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.05.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 No, tym razem maz ma zajecia do 21.00. Nie ma jak sie spotkac. A ostatnio Cie tylko na chwilke usciskalam. A tam mi sie marzy spotak Cie i pogadac na dluzej. Trzymam kciukasy za budowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 09.05.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Nefer to do 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.05.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witaj poratujesz mnie namiarem na geodetę, którego cechuje wybiórcze postrzeganie drzewostanu? Strasznie by mi się taki przydał, jak spojrzałam na działkę przez google to dopiero do mnie dotarło, że tam nijak dom się nie zmieści same chaszcze, a drzewiszcza rzucają cień na całą ulicę dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Nefer to do 19 Już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Witaj poratujesz mnie namiarem na geodetę, którego cechuje wybiórcze postrzeganie drzewostanu? Strasznie by mi się taki przydał, jak spojrzałam na działkę przez google to dopiero do mnie dotarło, że tam nijak dom się nie zmieści same chaszcze, a drzewiszcza rzucają cień na całą ulicę dzięki i pozdrawiam Czekaj, czekaj juz wygmerowuję. Pan widzi tylko to co na mapie już jest naniesione :) PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 poszło na priv. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 09.05.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Odebrałam dzięki za pomoc dam Ci znać co zauważy pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts