DarioAS 18.03.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 cudo Neferciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ooooo właśnie - bo on jest taki kozacki , nie taki "trawertynowy" nie, Rasia ? :) Kozacki to dobre okreslenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.03.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ooooo właśnie - bo on jest taki kozacki , nie taki "trawertynowy" nie, Rasia ? :) Noooo... Jak lawa, wulkan... czyli cała Nefcia właśnie... prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ooooo właśnie - bo on jest taki kozacki , nie taki "trawertynowy" nie, Rasia ? :) Noooo... Jak lawa, wulkan... czyli cała Nefcia właśnie... prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ooooo właśnie - bo on jest taki kozacki , nie taki "trawertynowy" nie, Rasia ? :) Noooo... Jak lawa, wulkan... czyli cała Nefcia właśnie... prawda? A ja chcialam powiedziec, ze rudy, a rude to wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja chcialam powiedziec, ze rudy, a rude to wiadomo... No wredne Jak fuck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A ja chcialam powiedziec, ze rudy, a rude to wiadomo... No wredne Jak fuck Ja tez chyba ruda jestem. Wiesz, ze grzebek wymiekl po moim liscie i obiecal, ze odda kase za siatke? Nie mowie hop dopoki kasy na koncie nie zobacze, ale zdaje sie, ze jestem kolejna bestia na Forum wychowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Ja tez chyba ruda jestem. Wiesz, ze grzebek wymiekl po moim liscie i obiecal, ze odda kase za siatke? Nie mowie hop dopoki kasy na koncie nie zobacze, ale zdaje sie, ze jestem kolejna bestia na Forum wychowana... Nie ma forum, tylko przez życie... NO i dobrze... Nikt nie lubi dymanka bez przyjemności ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A widzialas, ze watek suzis odebral jej partaczom klienta? Gdyby nie to, ze ona sie tak obcina z podaniem nazwy firmy, to puscilaby ich z torbami jak malka swojego dupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 18.03.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam po przerwie, Jeśli można, to ja kominek nr 3 bym wybrał , ale przez mgłe widziałem tak mokro było na stronie - tfu Czemu zdjęcia w dzienniku są niedostępne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam po przerwie, Jeśli można, to ja kominek nr 3 bym wybrał , ale przez mgłe widziałem tak mokro było na stronie - tfu Czemu zdjęcia w dzienniku są niedostępne ? Czeee Nie ma zdjęciów, bo fotosik się zbiesił więc muszę wszystko przenosić ...chyba wezmę urlop :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A widzialas, ze watek suzis odebral jej partaczom klienta? Gdyby nie to, ze ona sie tak obcina z podaniem nazwy firmy, to puscilaby ich z torbami jak malka swojego dupka. Dokładnie tak. W przypaku Suzis to ja w ogóle nie wiem o co kaman... Już dawno , dużymi literami i na czerwono powinno świecić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.03.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A widzialas, ze watek suzis odebral jej partaczom klienta? Gdyby nie to, ze ona sie tak obcina z podaniem nazwy firmy, to puscilaby ich z torbami jak malka swojego dupka. Dokładnie tak. W przypaku Suzis to ja w ogóle nie wiem o co kaman... Już dawno , dużymi literami i na czerwono powinno świecić .. W dodatku ktos bezczelnie wpisal ich na biala liste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.03.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 A widzialas, ze watek suzis odebral jej partaczom klienta? Gdyby nie to, ze ona sie tak obcina z podaniem nazwy firmy, to puscilaby ich z torbami jak malka swojego dupka. Dokładnie tak. W przypaku Suzis to ja w ogóle nie wiem o co kaman... Już dawno , dużymi literami i na czerwono powinno świecić .. W dodatku ktos bezczelnie wpisal ich na biala liste... Cóż - jakiś kamikadze ... albo ma klawiaturę z brajlem... nie ma innej opcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A widzialas, ze watek suzis odebral jej partaczom klienta? Gdyby nie to, ze ona sie tak obcina z podaniem nazwy firmy, to puscilaby ich z torbami jak malka swojego dupka. Dokładnie tak. W przypaku Suzis to ja w ogóle nie wiem o co kaman... Już dawno , dużymi literami i na czerwono powinno świecić .. W dodatku ktos bezczelnie wpisal ich na biala liste... Cóż - jakiś kamikadze ... albo ma klawiaturę z brajlem... nie ma innej opcji.. Ale ona nie napisala - zobaczcie sobie do mojego dziennika, jak ladnie buduja, tylko, ze sie chce skontaktowac z wszystkimi, u kogo ta firma budowala. A co to ma do rzeczy u kogo budowala? Wazne, ze co u niej zrobili, dla mnie to jest horror polaczony z jakas totalna niemoca, bo uklady, bo niesprawiedliwe sady... Nozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KacMar 19.03.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czeee Nie ma zdjęciów, bo fotosik się zbiesił więc muszę wszystko przenosić ...chyba wezmę urlop :) Może się odbiesi , ciekawy jestem postępów robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ale ona nie napisala - zobaczcie sobie do mojego dziennika, jak ladnie buduja, tylko, ze sie chce skontaktowac z wszystkimi, u kogo ta firma budowala. A co to ma do rzeczy u kogo budowala? Wazne, ze co u niej zrobili, dla mnie to jest horror polaczony z jakas totalna niemoca, bo uklady, bo niesprawiedliwe sady... Nozesz... Ano ma - w przypadku pozwu zbiorowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czeee Nie ma zdjęciów, bo fotosik się zbiesił więc muszę wszystko przenosić ...chyba wezmę urlop :) Może się odbiesi , ciekawy jestem postępów robót Póki co postepów brak. Nowe postępy będą się pojawiać wraz z ich rozwojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ale ona nie napisala - zobaczcie sobie do mojego dziennika, jak ladnie buduja, tylko, ze sie chce skontaktowac z wszystkimi, u kogo ta firma budowala. A co to ma do rzeczy u kogo budowala? Wazne, ze co u niej zrobili, dla mnie to jest horror polaczony z jakas totalna niemoca, bo uklady, bo niesprawiedliwe sady... Nozesz... Ano ma - w przypadku pozwu zbiorowego. No tak, ale jak nie zbiorowy, to niech robi pojedynczy. Latwiej byloby jej znalezc tych ludzi wpisujac goscia na wszystkie mozliwe czarne listy niz chowajac glowe w piasek. Ludzie sie naogladali amerykanskich filmow i boja sie oskarzen o znieslawienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts