Nefer 19.03.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 W dzienniku Nitu jest jasno wyjaśnione kiedy zniesławienie nie jest zniesławieniem.Co prawda ja bym skurwysynów...ten no .. a nie do sądu. Bo to szkoda czasu. Ale Suzis jest zachowawcza - albo potrzebuje obniżenia kosztów procesu - więc dlatego zbiorowo../Wiesz, może dlatego potrzebuje zbiorowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 01:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 podkręciłam trochę kolory - teraz jest trochę bliżej prawdy. Dobra już nie pierdzielę - po prostu sie cieszę jak głupi dzwonkiem Wybaczcie http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/ScGYtaCpKvI/AAAAAAAADCI/bZKshaJqf60/s512/IMG_1262.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Teraz jest zolty jak zoltko, przynajmniej na moim ekranie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Teraz jest zolty jak zoltko, przynajmniej na moim ekranie... A na moim pomarańczowy jak pomarańczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2009 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Teraz jest zolty jak zoltko, przynajmniej na moim ekranie... A na moim pomarańczowy jak pomarańczko A rasi jaki jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tawertynek cudo No taki sam chcę na kominek Już się nie mogę doczekać na sobotnie macanko miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.03.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Szkoda, że masz daleko ... ale do soboty dojedziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.03.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A to ten sam trawertyn, który Rasia wrzucała Bo ten od Rasi jest pomarańczowy jak pomarańczko a ten od Neferki jest żółty jak żółtko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 dzień dobry a ja mam rozrzut od pomarańczowo-brązowego do roztopionego złota każdy jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.03.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 coraz piękniej ten trawertyn wygląda na zdjęciach i aż mam ochotę go osobiście obejrzeć. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 no, podkreciłas te kolory. Czy to jest taki intensywny kolor jak żółte przyciski na FM i na przykład pasek napisz odpowiedź? Tego zółtego bedzie wiecej niz foresta w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Liduś- to przyjeżdżaj Mysza - on no kude jest pomarańczowy. A że jest maziasty to i trocvhę żółty i trochę brązowy i czekoladowy i melczny.... ehhh klurde - no musisz zobaczyć. U mnie przyciski są bardziej pomarańczowe niż żółte Żółte są mordki :) Tak żółtego będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.03.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jak zwal tak zwal , cudo i juz Dzwonilas do tego prezesa ? Jakos mi ten gosc bardzo przypasowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Jak zwal tak zwal , cudo i juz Dzwonilas do tego prezesa ? Jakos mi ten gosc bardzo przypasowal Dzwoniłam do prezesa, powiedział, że się tym nie zajmują ale mi oddzwoni jak sie dowie. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Liduś- to przyjeżdżaj Mysza - on no kude jest pomarańczowy. A że jest maziasty to i trocvhę żółty i trochę brązowy i czekoladowy i melczny.... ehhh klurde - no musisz zobaczyć. U mnie przyciski są bardziej pomarańczowe niż żółte Żółte są mordki :) Tak żółtego będzie więcej. no dobra, jest piękny. Kupiłam sobie ostatnio taką wsciekle zóltkowato-pomarańczowiastą koszulke i na niej jest taka laleczka w zielonkawo-brązowawo czyms i to wyglada jak połączenie Twoich drogocennych kamieni w łazience. Obawiam się, ze kupując tą koszulinke zasugerowałam sie wtedy jeszcze tylko inspiracjami do Twojej łazienki, a dzisiaj jest to juz niezaprzeczalny fakt ze odważyłas sie na to wybuchowe i kontrowersyjne połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 :) Muszę mieć taką koszulkę :) Kiedy wpadniesz obejrzeć i porównać koszulke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 :) Muszę mieć taką koszulkę :) Kiedy wpadniesz obejrzeć i porównać koszulke ? No dobra jak tylko ją wypiore, bo przez ostatnie dni nie mogłam sie z nią rozstac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 :) Muszę mieć taką koszulkę :) Kiedy wpadniesz obejrzeć i porównać koszulke ? No dobra jak tylko ją wypiore, bo przez ostatnie dni nie mogłam sie z nią rozstac NO dobra - to daj znać jak wypierzesz A może poczekasz do Foresta ? Wtedy już porównamy wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 :) Muszę mieć taką koszulkę :) Kiedy wpadniesz obejrzeć i porównać koszulke ? No dobra jak tylko ją wypiore, bo przez ostatnie dni nie mogłam sie z nią rozstac NO dobra - to daj znać jak wypierzesz A może poczekasz do Foresta ? Wtedy już porównamy wszystko moge poczekac Słoneczko. Jakas taka dziwnie cierpliwa jestem ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts