Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

W dzienniku Nitu jest jasno wyjaśnione kiedy zniesławienie nie jest zniesławieniem.

Co prawda ja bym skurwysynów...ten no .. a nie do sądu. Bo to szkoda czasu. Ale Suzis jest zachowawcza - albo potrzebuje obniżenia kosztów procesu - więc dlatego zbiorowo../

Wiesz, może dlatego potrzebuje zbiorowo..

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podkręciłam trochę kolory - teraz jest trochę bliżej prawdy.

Dobra już nie pierdzielę - po prostu sie cieszę jak głupi dzwonkiem :) Wybaczcie :)

http://lh4.ggpht.com/_O2ApINdcJzQ/ScGYtaCpKvI/AAAAAAAADCI/bZKshaJqf60/s512/IMG_1262.JPG

Liduś- to przyjeżdżaj :)

Mysza - on no kude jest pomarańczowy. A że jest maziasty to i trocvhę żółty i trochę brązowy i czekoladowy i melczny.... ehhh klurde - no musisz zobaczyć.

U mnie przyciski są bardziej pomarańczowe niż żółte :o Żółte są mordki :):):)

Tak żółtego będzie więcej.

Liduś- to przyjeżdżaj :)

Mysza - on no kude jest pomarańczowy. A że jest maziasty to i trocvhę żółty i trochę brązowy i czekoladowy i melczny.... ehhh klurde - no musisz zobaczyć.

U mnie przyciski są bardziej pomarańczowe niż żółte :o Żółte są mordki :):):)

Tak żółtego będzie więcej.

no dobra, jest piękny. Kupiłam sobie ostatnio taką wsciekle zóltkowato-pomarańczowiastą koszulke i na niej jest taka laleczka w zielonkawo-brązowawo czyms i to wyglada jak połączenie Twoich drogocennych kamieni w łazience. Obawiam się, ze kupując tą koszulinke zasugerowałam sie wtedy jeszcze tylko inspiracjami do Twojej łazienki, a dzisiaj jest to juz niezaprzeczalny fakt ze odważyłas sie na to wybuchowe i kontrowersyjne połączenie

:):) Muszę mieć taką koszulkę :):) Kiedy wpadniesz obejrzeć i porównać koszulke ?

No dobra jak tylko ją wypiore, bo przez ostatnie dni nie mogłam sie z nią rozstac :) :oops:

NO dobra - to daj znać jak wypierzesz :) A może poczekasz do Foresta ? Wtedy już porównamy wszystko :)

:):) Muszę mieć taką koszulkę :):) Kiedy wpadniesz obejrzeć i porównać koszulke ?

No dobra jak tylko ją wypiore, bo przez ostatnie dni nie mogłam sie z nią rozstac :) :oops:

NO dobra - to daj znać jak wypierzesz :) A może poczekasz do Foresta ? Wtedy już porównamy wszystko :)

moge poczekac Słoneczko. Jakas taka dziwnie cierpliwa jestem ostatnio :o