Kruela 20.03.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 o do jasnej ciasnej , zaniedbałam gazetkę....lecę odkurzać... ... sprawdzimy, sprawdzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Wtorek koło południa - przyjeżdża Rain Foreścik tirem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Wtorek koło południa - przyjeżdża Rain Foreścik tirem To ile tego zakupilas pol gory? dobroszka jakas Ty piekna, weselszy ten awatarek. pasie czy moze wiesz gdzie i kiedy bedzie przyjmowal Harris? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki Zeljko , w końcu ktoś docenił moje wysiłki upiększające.Bo mnie reszta bab zjechała z letka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobrosia a bo ten uśmiech to jakiś mało entuzjastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki Zeljko , w końcu ktoś docenił moje wysiłki upiększające.Bo mnie reszta bab zjechała z letka NIe dramatyzuj Poprzedno byłaś sobą ... a teraz to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Wtorek koło południa - przyjeżdża Rain Foreścik tirem To ile tego zakupilas pol gory? Nieeee pół góry kupiłam trawertynu (800 kg) a teraz przyjeżdża tylko 400 kg Ostatnio sie zastanawiałam czy strop to wytrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobrosia a bo ten uśmiech to jakiś mało entuzjastyczny jak sie bardziej usmiechnę , to sobie za uszy zaczepię NIe dramatyzuj Poprzedno byłaś sobą ... a teraz to wiesz no nie wiem , nie wiem , oświeć mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 NIe dramatyzuj Poprzedno byłaś sobą ... a teraz to wiesz no nie wiem , nie wiem , oświeć mnie Teraz jesteś NIUNIĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nefercia strop wytrzyma gorzej z naszymi biednymi serduszkami Dobrosia no toż o to chodzi dzisiaj to Ty powinnaś w koło głowy mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.03.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki Zeljko , w końcu ktoś docenił moje wysiłki upiększające.Bo mnie reszta bab zjechała z letka No ten jest jajcarny, tamten byl troche smutny. Nefcia jany jujek, to tyle tego!!!!!!! A co Twoja projektantka na to? No chyba licza sie z tym, ze inwestor moze miec w sobie odrobine szalenstwa. Nie kazdy maluje lazienke farba olejna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 NIe dramatyzuj Poprzedno byłaś sobą ... a teraz to wiesz no nie wiem , nie wiem , oświeć mnie Teraz jesteś NIUNIĄ Prosze bardzo , mogę wyglądac jak niunia , tym wększe zaskoczenie jak wyciągnę giwerę spod spódnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dzięki Zeljko , w końcu ktoś docenił moje wysiłki upiększające.Bo mnie reszta bab zjechała z letka No ten jest jajcarny, tamten byl troche smutny. Nefcia jany jujek, to tyle tego!!!!!!! A co Twoja projektantka na to? No chyba licza sie z tym, ze inwestor moze miec w sobie odrobine szalenstwa. Nie kazdy maluje lazienke farba olejna... Jolcia jest totalnie ZA. I smieje się ze mnie : "a nie trzeba było robić tej trawertynowej łazienka, nie trzeba było :)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Prosze bardzo , mogę wyglądac jak niunia , tym wększe zaskoczenie jak wyciągnę giwerę spod spódnicy Że kamuflaż ? W dniu, gdy na działkę wjechała moja ekipa (wieki temu) zmieniłam avatar na taki - dokładnie odzwierciedlał moje samopoczucie wówczas : http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_263_1213432588_0_600.jpeg Krótko to trwało O mało nie zostałam zbanowana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Prosze bardzo , mogę wyglądac jak niunia , tym wększe zaskoczenie jak wyciągnę giwerę spod spódnicy Że kamuflaż ? W dniu, gdy na działkę wjechała moja ekipa (wieki temu) zmieniłam avatar na taki - dokładnie odzwierciedlał moje samopoczucie wówczas : http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_263_1213432588_0_600.jpeg Krótko to trwało O mało nie zostałam zbanowana :) No sie nie dziwię - mój jest lajtowy a ten chomik dyspozycyjny to hardcore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.03.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Piękna jesteś Dobroszko i jaka dostojna, i budowę zaczynasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Piękna jesteś Dobroszko i jaka dostojna, i budowę zaczynasz no nie wpadłabym na to,że dostojna też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Prosze bardzo , mogę wyglądac jak niunia , tym wększe zaskoczenie jak wyciągnę giwerę spod spódnicy Że kamuflaż ? W dniu, gdy na działkę wjechała moja ekipa (wieki temu) zmieniłam avatar na taki - dokładnie odzwierciedlał moje samopoczucie wówczas : http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_263_1213432588_0_600.jpeg Krótko to trwało O mało nie zostałam zbanowana :) hmmmmm, masz jakąś specjalną słabość do chomiczków? Mój tez poszedł juz do kryminału, tfu do futerału, nie, wróc,nie wiem gdzie jest chyba sie zgubił Dobrosiu wracaj do panienki Vittorii. Wez to plastelinowe amorficzne odczep od siebie. Jesli chodzi o giwere to bardziej sie spodziewam po tej babie z wagina zamiast ust niz po słodkiej paniece Vittorii- takze wracaj do siebie jak tylko wrócisz od lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nefer napisał: Wtorek koło południa - przyjeżdża Rain Foreścik tirem To ile tego zakupilas pol gory? dobroszka jakas Ty piekna, weselszy ten awatarek. pasie czy moze wiesz gdzie i kiedy bedzie przyjmowal Harris? Niestety Kochaniutka nie mam pojęcia, ja byłam tylko raz u niego i to dawno, w Technikum na ul. Kasprzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Phi , wagina zamiast ust , pffffffff , Ty sie lepiej moim ząbkom przyjrzyj- widac,żem pod fachowa opieką dentystyczną. Ja nie protestowałam tak strasznie jak pogoniłaś sztangistkę i zaczęłaś do ludzi z łuku mierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts