Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wtorek koło południa - przyjeżdża Rain Foreścik tirem :)

To ile tego zakupilas pol gory? :D :wink:

Nieeee pół góry kupiłam trawertynu (800 kg) a teraz przyjeżdża tylko 400 kg :)

Ostatnio sie zastanawiałam czy strop to wytrzyma...

Dzięki Zeljko , w końcu ktoś docenił moje wysiłki upiększające.Bo mnie reszta bab zjechała z letka :wink: :lol:

No ten jest jajcarny, tamten byl troche smutny. :roll:

Nefcia jany jujek, to tyle tego!!!!!!! :o

A co Twoja projektantka na to? No chyba licza sie z tym, ze inwestor moze miec w sobie odrobine szalenstwa. :D :wink: Nie kazdy maluje lazienke farba olejna... :lol:

Dzięki Zeljko , w końcu ktoś docenił moje wysiłki upiększające.Bo mnie reszta bab zjechała z letka :wink: :lol:

No ten jest jajcarny, tamten byl troche smutny. :roll:

Nefcia jany jujek, to tyle tego!!!!!!! :o

A co Twoja projektantka na to? No chyba licza sie z tym, ze inwestor moze miec w sobie odrobine szalenstwa. :D :wink: Nie kazdy maluje lazienke farba olejna... :lol:

Jolcia jest totalnie ZA. I smieje się ze mnie : "a nie trzeba było robić tej trawertynowej łazienka, nie trzeba było :):)"

Prosze bardzo , mogę wyglądac jak niunia , tym wększe zaskoczenie jak wyciągnę giwerę spod spódnicy :wink: :lol:

Że kamuflaż ?

W dniu, gdy na działkę wjechała moja ekipa (wieki temu) zmieniłam avatar na taki - dokładnie odzwierciedlał moje samopoczucie wówczas :

http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_263_1213432588_0_600.jpeg

Krótko to trwało :)

O mało nie zostałam zbanowana :):)

Prosze bardzo , mogę wyglądac jak niunia , tym wększe zaskoczenie jak wyciągnę giwerę spod spódnicy :wink: :lol:

Że kamuflaż ?

W dniu, gdy na działkę wjechała moja ekipa (wieki temu) zmieniłam avatar na taki - dokładnie odzwierciedlał moje samopoczucie wówczas :

http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_263_1213432588_0_600.jpeg

No sie nie dziwię - mój jest lajtowy a ten chomik dyspozycyjny to hardcore :lol:

Że kamuflaż ?

hmmmmm, masz jakąś specjalną słabość do chomiczków?

Mój tez poszedł juz do kryminału, tfu do futerału, nie, wróc,nie wiem gdzie jest chyba sie zgubił :p :roll:

Dobrosiu wracaj do panienki Vittorii. Wez to plastelinowe amorficzne odczep od siebie. Jesli chodzi o giwere to bardziej sie spodziewam po tej babie z wagina zamiast ust niz po słodkiej paniece Vittorii- takze wracaj do siebie jak tylko wrócisz od lekarza

Nefer napisał:

Wtorek koło południa - przyjeżdża Rain Foreścik tirem

To ile tego zakupilas pol gory?

dobroszka jakas Ty piekna, weselszy ten awatarek.

pasie czy moze wiesz gdzie i kiedy bedzie przyjmowal Harris?

Niestety Kochaniutka nie mam pojęcia, ja byłam tylko raz u niego i to dawno, w Technikum na ul. Kasprzaka :roll: