Żelka 20.03.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Niestety Kochaniutka nie mam pojęcia, ja byłam tylko raz u niego i to dawno, w Technikum na ul. Kasprzaka O to faktycznie bardzo dawno, pamietam bo tez tam chodzilam do Niego. Teraz przyjmuje kolo Nefci bloku tylko nie wiem kiedy bedzie, bo z powodu choroby stracilam pare wizyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Phi , wagina zamiast ust , pffffffff , Ty sie lepiej moim ząbkom przyjrzyj- widac,żem pod fachowa opieką dentystyczną. Ja nie protestowałam tak strasznie jak pogoniłaś sztangistkę i zaczęłaś do ludzi z łuku mierzyć Mam nadzieje, ze nie przezylas tak mocno mojej zmiany chomiczka jak ja Twojej. Wiesz - nie pasowalismy z chomikiem do siebie tak do konca , co innego Ty i Jaśnie Panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.03.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroszko - jakże Ty pięknie wyglądasz Bujny włos Uśmiech perełka Co się stało z Twoim poprzednim avatarkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Bardzo mi się podoba avatar dobroszki. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dobroszko - jakże Ty pięknie wyglądasz Bujny włos Uśmiech perełka Co się stało z Twoim poprzednim avatarkiem? Odpicowałam sie na jutrzejszy meeting Poprzedni avatarek chwilkę odpoczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 "z waginą zamiast ust" :) Znaczy się - muzyczne usta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.03.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Prosze bardzo , mogę wyglądac jak niunia , tym wększe zaskoczenie jak wyciągnę giwerę spod spódnicy Że kamuflaż ? W dniu, gdy na działkę wjechała moja ekipa (wieki temu) zmieniłam avatar na taki - dokładnie odzwierciedlał moje samopoczucie wówczas : http://static2.flaker.pl/static/images/flaker/user_submitted/f_263_1213432588_0_600.jpeg Krótko to trwało O mało nie zostałam zbanowana :) Nefka to ja młoda forumowo jestem bo nie pamiętam Cię rozłożonej na ... grzbiecie ... śliczna byłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Znaczy się wiosna i trzeba imidż zmienić? .. lecę taką raza czegoś seksi szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nefka to ja młoda forumowo jestem bo nie pamiętam Cię rozłożonej na ... grzbiecie ... śliczna byłaś Taki awatar pojawił się 04. lutego 2008 Tak się czułam w dniu, gdy zaczęłam budowanie nie serio Byłam małym, biednym, przerażonym chomiczkiem Przed tydzień nie jadłam i niewiele spałam. Wiem, to idiotyczne.. Nadal uważam, że chomiczek jest piękny - ale rzeczywiście to nie ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ech Kruelcia , tylko uważaj na co zmienisz ten imidż ....rude jak widac sie nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nefka to ja młoda forumowo jestem bo nie pamiętam Cię rozłożonej na ... grzbiecie ... śliczna byłaś Taki awatar pojawił się 04. lutego 2008 Tak się czułam w dniu, gdy zaczęłam budowanie nie serio Byłam małym, biednym, przerażonym chomiczkiem Przed tydzień nie jadłam i niewiele spałam. Wiem, to idiotyczne.. Nadal uważam, że chomiczek jest piękny - ale rzeczywiście to nie ja :) Pamiętam jak cię molestowałyśmy, żebyś go zmieniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.03.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ech Kruelcia , tylko uważaj na co zmienisz ten imidż ....rude jak widac sie nie podobają Dobrosiu będę szukac rudej przeciez do Sister muszę się upodobnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 wiecie co, moze to nic odkrywczego, ale w koncu i ja to powiem: faktycznie te nasze avatarki sa takie a nie inne nie bez powodu. Zrobiłam szczegółową ocene samopoczucia, witalności i takich róznych stanów i faktycznie by sie zgadzało. Dobrosia nie kpij z naszego mniemania o Tobie, prosze ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Pamiętam jak cię molestowałyśmy, żebyś go zmieniła Tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 20.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nefka to ja młoda forumowo jestem bo nie pamiętam Cię rozłożonej na ... grzbiecie ... śliczna byłaś Taki awatar pojawił się 04. lutego 2008 Tak się czułam w dniu, gdy zaczęłam budowanie nie serio Byłam małym, biednym, przerażonym chomiczkiem Przed tydzień nie jadłam i niewiele spałam. Wiem, to idiotyczne.. Nadal uważam, że chomiczek jest piękny - ale rzeczywiście to nie ja :) Pamiętam jak cię molestowałyśmy, żebyś go zmieniła Nefer ale Ty tak głęboko w sobie jesteś chomiczkiem ... bo TY baaardzo dobra kobieta jesteś .... i miętka w głębi duszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ech Kruelcia , tylko uważaj na co zmienisz ten imidż ....rude jak widac sie nie podobają Dobrosiu będę szukac rudej przeciez do Sister muszę się upodobnić na przykład: rudowłosa czarownica http://img10.imageshack.us/img10/4034/1109b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ech Kruelcia , tylko uważaj na co zmienisz ten imidż ....rude jak widac sie nie podobają Dobrosiu będę szukac rudej przeciez do Sister muszę się upodobnić na przykład: rudowłosa czarownica http://img10.imageshack.us/img10/4034/1109b.jpg Szczerze, to troche pasuje do Eli, choc za mało pazura Taka troche hollywoodzka ta jędza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.03.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 ja znalazłam jeszcze taką: ale wyglada troche jakby miała przezycia:http://marucha.files.wordpress.com/2009/03/czarownica.jpg?w=263&h=249http://www.image.wici.info/imprezy/czarownica.jpgczarownica w kąpieli:http://jasmin62.blox.pl/resource/czarownica_1.gifhttp://img174.imageshack.us/img174/8527/madamwitchbyaerythesnk7.jpghttp://www.witchyswikkedgraphix.com/categories/Wiccan/wiccan%20(1589).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.03.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nefer ale Ty tak głęboko w sobie jesteś chomiczkiem ... bo TY baaardzo dobra kobieta jesteś .... i miętka w głębi duszy ...Taaaa jak k...mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.03.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Nefer ale Ty tak głęboko w sobie jesteś chomiczkiem ... bo TY baaardzo dobra kobieta jesteś .... i miętka w głębi duszy ...Taaaa jak k...mać Ależ nie zaprzeczaj!! Ty myślisz, że do złej kobity by taki tłum do komentów przyłaził!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts