Nefer 22.03.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zakupiłam kabinę do dzieci - 90 tka: http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/kabiny/niven/FKPF80/FKPF80_380x380.jpg Cena obniżona z 4.100 do 2.750 A do Teściów będzie taka - z rozsuwanymi drzwiami 80tka : http://partner.sanitec.artcom24.com/storage/images/produkty/kabiny/akcentplus/LKPG80/LKPG80_380x380.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 22.03.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 kabina kolo niven,u mnie będzie kwadratowa [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Relacja jest taka : O 16.15 pojawiły się Dobroszka i Zuz@anka. Potem przywieziona została Maluszek .Potem przytuptała Kruelcia. Ja przywiozłam Kasię (zgarnęłam z hotelu o 16.00) Dziewczynki obejrzały trawertynek. I wszystko inne . I znowu machałam łapami w łazience opowiadając gdzie Forest a gdzie rudy trawertyn. A potem posiedziały i pogadały. A potem wsadziły pupę w samochód (żegnając Dobrosię i Zuz@nkę) i poleciały do Rrmi. A u Rrmi było zapiekanka ziemniaczna i inne dobre rzeczy. I w domu byłam przed 24.00. Tyle relacji Zaraz chyba sobie pójdę na budowę popalić w kominku Dziekuje. Bardzo sympatyczne spotkanie, ale któżby miał powątpiewać, ze takowe bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 To teraz i moja relacja ze spotkań Neferkowe kamienie cuuuudne, pięęękne. Trzeba je zobaczyć, bo ani słowa, ani zdjęcia nie oddają ich piękna Zajebiste k... zajebiste Spotkanie u rrmi minęło mogusiem. Było wspaniałe jedzenie ... ech Wspaniałe towarzystwo, w którym czas biegnie jak szalony PS. A Nefka w swoim samochodzie na tylne siedzenia puszcza gaz rozweselający ... super śmieszna kanapa Dziewczynki dziękuję za wspaniałą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 kabina kolo niven,u mnie będzie kwadratowa [/b] A u mnie jakoś taka wyszła Przez przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.03.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Cze laski Padam na pysk, ale jestem baaardzo zadowolona. Dziś jeden tekst mnie rozwalił: ujemne IQ Fajnie było Was poznać. Nefcia opowiedziałam mojemu o trawertynie i już chce rwać płytki z lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Nefcia opowiedziałam mojemu o trawertynie i już chce rwać płytki z lazience Następnym razem jak go zabierzesz, to już powinna być zrobiona druga łazienka W drodze powrotnej zafundujesz mu kilofek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Nefcia - Dzięki za wczorajsze sptkanko i macanko Łazieneczka w trawertynie - cudo !!! Pozazdrościłam i tyz se taka kiedyś pierdyknę !!!! A trwerrtyn na podłogę ładniejszy niz na zdjęciach A sypialnia - hihi aż musiałam dźwieki wydać Domek - prima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Miło spotkać inne forumowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zuz@anka Dzięki za dobre słowo - a pierdyknij sobie gdzie się tylko zmieści :) W razie czego - jakiś namiarów - krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Zuz@anka Dzięki za dobre słowo - a pierdyknij sobie gdzie się tylko zmieści :) W razie czego - jakiś namiarów - krzycz a będę krzyczeć !!!! Nefcia -z góry dzięki za wszelaka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Cze laski Padam na pysk, ale jestem baaardzo zadowolona. Dziś jeden tekst mnie rozwalił: ujemne IQ Fajnie było Was poznać. Nefcia opowiedziałam mojemu o trawertynie i już chce rwać płytki z lazience Kasiu może obie zrobimy napad na trawertyny Neferkowe ? Dogadamy się, która co zakosi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Cze laski Padam na pysk, ale jestem baaardzo zadowolona. Dziś jeden tekst mnie rozwalił: ujemne IQ Fajnie było Was poznać. Nefcia opowiedziałam mojemu o trawertynie i już chce rwać płytki z lazience Kasiu może obie zrobimy napad na trawertyny Neferkowe ? Dogadamy się, która co zakosi ... ja tez chcę - zakradne się do......i też podwędzę tylko trzeba się sprężać zanim ułożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Spieszcie się, spieszcie, bo za tydzień to już z posadzką trza będzie rwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Spieszcie się, spieszcie, bo za tydzień to już z posadzką trza będzie rwac cholerka a ja mam cały tydzień zawalony jak dziewczyny nie pokradna to wpadnę na podziwnianie i macanie efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 łooooo to aż tydzień jeszcze trzeba czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Spieszcie się, spieszcie, bo za tydzień to już z posadzką trza będzie rwac Nefciu z posadzką też dziabniemy ... będzie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.03.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Spieszcie się, spieszcie, bo za tydzień to już z posadzką trza będzie rwac Nefciu z posadzką też dziabniemy ... będzie komplet hihi taki komplecik promocja - bierzesz jedno drugie gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 i podłogówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 22.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 O materdejsu ... podłogówkę tez można dziabnąć ? .. w komplecie ? ... wkradam się jutro z rana .. Nefka dzięki za podpowiedź .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 O materdejsu ... podłogówkę tez można dziabnąć ? .. w komplecie ? ... wkradam się jutro z rana .. Nefka dzięki za podpowiedź .... ALe kujesz sama - na mnie nie licz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts