dobroszka 22.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Jako czarowniczka , Kruelcia ma pewnie swoje sposoby...różdżką machnie i trawertyn sam sie skuje i na jej włości poleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A nie mogłaby machnąć różdżką , żeby się zdjątka spowrotem do dziennikka wkleiły ? Kurde - 2 h a ja jestem przy okanch.. Z drugiej strony - fajnie powspominać jak to było :) Tyle emocji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 02:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Przynajmniej masz co wspominać - ja nie mogę zasnąć i po raz kolejny bujam się z naszą garderobą. Niby ją już wykroilam z sypialni , ale nie wiem , czy jest to sensowny układ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 02:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A ja mam kaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 02:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A ja mam kaca. to też masz co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 02:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A ja mam kaca. to też masz co wspominać Myslisz, ze wszystko pamietam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Pewnie nie , ale może znajdą się ochotnicy , którzą uzupelnią Ci luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 02:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Pewnie nie , ale może znajdą się ochotnicy , którzą uzupelnią Ci luki Eeee, jak nie pamietam to znaczy, ze niewazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 02:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 taki optymizm o tej porze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nic wiecej mi nie zostalo. Bo bez głowy na miasto iść wolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgoś, głowy nie trać, kaca przepij... i tak do soboty... Dobroś, walczysz jeszcze z garderobą? To wklej efekty swoich nocnych zmagań do popodziwiania... Nefeś, fajna ta kabina chłopaków! Super, że bez "ramki" i rabacik teś Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witam !!! wszystkie skacowane, rozzłoszczone na pogodę, wszystkie złe że poniedziałek i wszystkie szczęśliwe z jakiegokolwiek powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nefer - trawertyn na żywca cudo Zdecydowanie chcę taki sam na kominek Dzięki za sobotnie, przemiłe spotkanie i za podwózkę :D Z tym gazem rozweselającym na tylnej kanapie to coś jest Normalnie szczęka mnie dawno tak nie bolała od śmiechu Zuzanko - miło było Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nefer - trawertyn na żywca cudo Zdecydowanie chcę taki sam na kominek Dzięki za sobotnie, przemiłe spotkanie i za podwózkę :D Z tym gazem rozweselającym na tylnej kanapie to coś jest Normalnie szczęka mnie dawno tak nie bolała od śmiechu Zuzanko - miło było Cię poznać Maluszku - cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Heja Rasia , no nie zeskanuję Ci papieru milimetrowego w warunkach domowych Wszystko rozbija mi się o to , czy Ikea ma wyposażenie szaf płytsze niż 60 cm, czy tylko 60...Miejsa mam mało i wychodzi mi wszystko na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jako czarowniczka , Kruelcia ma pewnie swoje sposoby...różdżką machnie i trawertyn sam sie skuje i na jej włości poleci... Witanko dopiero nadrabiam zaległości, ale w temacie jakby Kruelka taka różdżkę miała to już by się dawno w domku urządziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.03.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień dobry jak to wszystko tak w komplecie łącznie z podogówką to mnie by się też opłaciło przyjechac kuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Heja Rasia , no nie zeskanuję Ci papieru milimetrowego w warunkach domowych Wszystko rozbija mi się o to , czy Ikea ma wyposażenie szaf płytsze niż 60 cm, czy tylko 60...Miejsa mam mało i wychodzi mi wszystko na styk Dobrosiiu korpus szafy ikeowej jest chyba na 57 głeboki. Jak chcesz to daj mi wymiary garderoby to powciskam ci w programie szafy, bo ty chyba na swoim kompie nie mozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzień dobry jak to wszystko tak w komplecie łącznie z podogówką to mnie by się też opłaciło przyjechac kuć nie wiem czy zdążysz bo Kruelcia się szykuje z magiczna różdżką - podobno teraz ma tajemna moc i zakosi wszystko a dla nas nic juz nie zostanie a mu możemy potem Kruelci podwędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Heja Rasia , no nie zeskanuję Ci papieru milimetrowego w warunkach domowych Wszystko rozbija mi się o to , czy Ikea ma wyposażenie szaf płytsze niż 60 cm, czy tylko 60...Miejsa mam mało i wychodzi mi wszystko na styk Dobrosiiu korpus szafy ikeowej jest chyba na 57 głeboki. Jak chcesz to daj mi wymiary garderoby to powciskam ci w programie szafy, bo ty chyba na swoim kompie nie mozesz? eeeee Mycha.... a mnie tyż tak zrobisz ? bo ja się z garderoba nastawiam właśnie na Ikeę... ale mam mały kłopot... z anteną cooooo????? dzień dobry.... już sobie wyobrażam to spotkanko i macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts