Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, głowy nie trać, kaca przepij... i tak do soboty... :wink: 8) :lol: :lol:

Dobroś, walczysz jeszcze z garderobą? :roll: To wklej efekty swoich nocnych zmagań do popodziwiania... 8) :D :D

Nefeś, fajna ta kabina chłopaków! Super, że bez "ramki" :D :D i rabacik teś Super! 8) :D :D :D

Nefer - trawertyn na żywca cudo :D Zdecydowanie chcę taki sam na kominek :D

Dzięki za sobotnie, przemiłe spotkanie :D i za podwózkę :D :D :D

Z tym gazem rozweselającym na tylnej kanapie to coś jest :D Normalnie szczęka mnie dawno tak nie bolała od śmiechu :lol:

Zuzanko - miło było Cię poznać :D

Nefer - trawertyn na żywca cudo :D Zdecydowanie chcę taki sam na kominek :D

Dzięki za sobotnie, przemiłe spotkanie :D i za podwózkę :D :D :D

Z tym gazem rozweselającym na tylnej kanapie to coś jest :D Normalnie szczęka mnie dawno tak nie bolała od śmiechu :lol:

Zuzanko - miło było Cię poznać :D

Maluszku - cała przyjemność po mojej stronie :D :D :lol: :lol:

Heja

Rasia , no nie zeskanuję Ci papieru milimetrowego w warunkach domowych :wink: Wszystko rozbija mi się o to , czy Ikea ma wyposażenie szaf płytsze niż 60 cm, czy tylko 60...Miejsa mam mało i wychodzi mi wszystko na styk :-?

Dobrosiiu

korpus szafy ikeowej jest chyba na 57 głeboki. Jak chcesz to daj mi wymiary garderoby to powciskam ci w programie szafy, bo ty chyba na swoim kompie nie mozesz? :D

dzień dobry

jak to wszystko tak w komplecie łącznie z podogówką to mnie by się też opłaciło przyjechac kuć :lol:

nie wiem czy zdążysz bo Kruelcia się szykuje z magiczna różdżką - podobno teraz ma tajemna moc :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

i zakosi wszystko a dla nas nic juz nie zostanie :wink: :lol: :lol:

a mu możemy potem Kruelci podwędzić :wink: :lol: :lol:

Heja

Rasia , no nie zeskanuję Ci papieru milimetrowego w warunkach domowych :wink: Wszystko rozbija mi się o to , czy Ikea ma wyposażenie szaf płytsze niż 60 cm, czy tylko 60...Miejsa mam mało i wychodzi mi wszystko na styk :-?

Dobrosiiu

korpus szafy ikeowej jest chyba na 57 głeboki. Jak chcesz to daj mi wymiary garderoby to powciskam ci w programie szafy, bo ty chyba na swoim kompie nie mozesz? :D

eeeee Mycha.... a mnie tyż tak zrobisz ? bo ja się z garderoba nastawiam właśnie na Ikeę... ale mam mały kłopot... z anteną :o

cooooo?????

dzień dobry.... już sobie wyobrażam to spotkanko i macanko :)