wu 23.03.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zuza no to trudno będziemy kosić od od Kruelci ale coś Ty u Nefci pewnie jeszcze co ostanie do zakoszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Heja Rasia , no nie zeskanuję Ci papieru milimetrowego w warunkach domowych Wszystko rozbija mi się o to , czy Ikea ma wyposażenie szaf płytsze niż 60 cm, czy tylko 60...Miejsa mam mało i wychodzi mi wszystko na styk Dobrosiiu korpus szafy ikeowej jest chyba na 57 głeboki. Jak chcesz to daj mi wymiary garderoby to powciskam ci w programie szafy, bo ty chyba na swoim kompie nie mozesz? eeeee Mycha.... a mnie tyż tak zrobisz ? bo ja się z garderoba nastawiam właśnie na Ikeę... ale mam mały kłopot... z anteną cooooo????? dzień dobry.... już sobie wyobrażam to spotkanko i macanko Nituska, a dawaj jak potrzebujesz, ale powciskam same korpusy. Tylko powiedz jakie chcesz miec, bo są róznej szerokości. Generalnie albo jest podział na 50, 100cm, albo chyba 40, 60, 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 eeeee Mycha.... a mnie tyż tak zrobisz ? bo ja się z garderoba nastawiam właśnie na Ikeę... ale mam mały kłopot... z anteną nituś - z jaką antenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 eeeee Mycha.... a mnie tyż tak zrobisz ? bo ja się z garderoba nastawiam właśnie na Ikeę... ale mam mały kłopot... z anteną nituś - z jaką antenką chodzi zapewne o antenkę od stroju kosmity http://www.tipy.pl/art/923_5657_big.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 eeeee Mycha.... a mnie tyż tak zrobisz ? bo ja się z garderoba nastawiam właśnie na Ikeę... ale mam mały kłopot... z anteną nituś - z jaką antenką chodzi zapewne o antenkę od stroju kosmity http://www.tipy.pl/art/923_5657_big.gif no pikna ta antenk ale co ona ma wspólnego z garderobą Nituśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 eeeee Mycha.... a mnie tyż tak zrobisz ? bo ja się z garderoba nastawiam właśnie na Ikeę... ale mam mały kłopot... z anteną nituś - z jaką antenką chodzi zapewne o antenkę od stroju kosmity http://www.tipy.pl/art/923_5657_big.gif no pikna ta antenk ale co ona ma wspólnego z garderobą Nituśki pewnie tam w tajemnicy przed innymi programy z kosmosu chce odbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mycha dzięki - mam Maca , ale mam też starą Toshibę z Windowsem - jak pociągnie to sama powciskam te korpusy.Ale jeszcze miesiąc temu widziałam opcę 39 cm głębokości , a teraz już jej nie ma.Jest tylko jeden element gotowy takiej głębokości - piszą ,że specjalnie do małych pomieszczeń.Chyba będę musiała podpytać w samej Ikei , jak podjadę. Reasumując - jak mi drugi laptop się zbiesi , to przylezę po prośbie o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Zuza no to trudno będziemy kosić od od Kruelci ale coś Ty u Nefci pewnie jeszcze co ostanie do zakoszenia Nefcia jescze będzie mieć łazienkę w kamieniu - tam się ochwacimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U doświadczonej budowniczowej zostawiam pytanko w temacie elektryki - gdzie planujecie pstryczki elektryczki na jakiej wysokości, bo teraz moda nastała aby były na wysokości dłoni - tyle, że każdy ma inną tę wysokość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mycha dzięki - mam Maca , ale mam też starą Toshibę z Windowsem - jak pociągnie to sama powciskam te korpusy.Ale jeszcze miesiąc temu widziałam opcę 39 cm głębokości , a teraz już jej nie ma.Jest tylko jeden element gotowy takiej głębokości - piszą ,że specjalnie do małych pomieszczeń.Chyba będę musiała podpytać w samej Ikei , jak podjadę. Reasumując - jak mi drugi laptop się zbiesi , to przylezę po prośbie o pomoc na stronach ikea mają gł 35 i 58 pax- http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50014028 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mycha dzięki - mam Maca Dobroszko - Ty Macówko jedna Ja też jestem z tych sadowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ooooooooo dziękiiiiiiii Myszko 35 cm byłoby idealne !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mycha dzięki - mam Maca Dobroszko - Ty Macówko jedna Ja też jestem z tych sadowników a wgrałas sobie windowsa , żeby nie tracić możliwości korzystania z niektórych programów? ja chyba sobie zapodam , bo ta toshiba i tak nam niedługo zejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje Ja nie chce zadnych sznureczków, łączniki beda na 110cm. A są tez takie które mozna montowac na podłodze. Mozna sie o nie pokusic przy spiżarce albo pralni, gdzie jak sie wchodzi to wiadomo ze ręce są raczej zajęte. Ja osobiscie chcialabym w takich miejscach światlo na czujniki obecności, ale nie wiem czy mnie to nie przerośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.03.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Mycha dzięki - mam Maca Dobroszko - Ty Macówko jedna Ja też jestem z tych sadowników a wgrałas sobie windowsa , żeby nie tracić możliwości korzystania z niektórych programów? ja chyba sobie zapodam , bo ta toshiba i tak nam niedługo zejdzie nie ja to makówa totalna jestem i na maku jest tylko os windowsa mam na laptoku dellowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje Ja nie chce zadnych sznureczków, łączniki beda na 110cm. A są tez takie które mozna montowac na podłodze. Mozna sie o nie pokusic przy spiżarce albo pralni, gdzie jak sie wchodzi to wiadomo ze ręce są raczej zajęte. Ja osobiscie chcialabym w takich miejscach światlo na czujniki obecności, ale nie wiem czy mnie to nie przerośnie. moj małż jest miłosnikiem takich czujników ruchu, więc zamontuje mi pewnie tam gdzie się da i gdzie się nie da też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.03.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 jak juz dziabnę cokolwiek Nefci to będe dobrze pilnować ... witam sie ... ło matko piszecie o czymś o czym już powinnam myśleć a mnie w głowie zielono jest i o pstryczkach mi nie w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 jak juz dziabnę cokolwiek Nefci to będe dobrze pilnować ... witam sie ... ło matko piszecie o czymś o czym już powinnam myśleć a mnie w głowie zielono jest i o pstryczkach mi nie w głowie bo masz odpocząć troche od budowy, ale wiemy że sie nie da ucz się bo wszystko przed toba a czas szybko płynie ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts