78mysz 23.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje Ja nie chce zadnych sznureczków, łączniki beda na 110cm. A są tez takie które mozna montowac na podłodze. Mozna sie o nie pokusic przy spiżarce albo pralni, gdzie jak sie wchodzi to wiadomo ze ręce są raczej zajęte. Ja osobiscie chcialabym w takich miejscach światlo na czujniki obecności, ale nie wiem czy mnie to nie przerośnie. moj małż jest miłosnikiem takich czujników ruchu, więc zamontuje mi pewnie tam gdzie się da i gdzie się nie da też Te wszystkie systemy świetlne moze są i droższe od zwyklej instalacji, ale w praktyce bardzo energooszczedne. A prąd drogi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.03.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje Ja nie chce zadnych sznureczków, łączniki beda na 110cm. A są tez takie które mozna montowac na podłodze. Mozna sie o nie pokusic przy spiżarce albo pralni, gdzie jak sie wchodzi to wiadomo ze ręce są raczej zajęte. Ja osobiscie chcialabym w takich miejscach światlo na czujniki obecności, ale nie wiem czy mnie to nie przerośnie. moj małż jest miłosnikiem takich czujników ruchu, więc zamontuje mi pewnie tam gdzie się da i gdzie się nie da też Te wszystkie systemy świetlne moze są i droższe od zwyklej instalacji, ale w praktyce bardzo energooszczedne. A prąd drogi jest Mysia nie wiem czy to drogie bo małż mój to złota rączka jest i sam robi (nawet znajomym) i nie mówił że to drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U doświadczonej budowniczowej zostawiam pytanko w temacie elektryki - gdzie planujecie pstryczki elektryczki na jakiej wysokości, bo teraz moda nastała aby były na wysokości dłoni - tyle, że każdy ma inną tę wysokość Ja mam jak Pan Bóg przykazał. Tylko w sypialni na wyciągnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.03.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje Ja nie chce zadnych sznureczków, łączniki beda na 110cm. A są tez takie które mozna montowac na podłodze. Mozna sie o nie pokusic przy spiżarce albo pralni, gdzie jak sie wchodzi to wiadomo ze ręce są raczej zajęte. Ja osobiscie chcialabym w takich miejscach światlo na czujniki obecności, ale nie wiem czy mnie to nie przerośnie. moj małż jest miłosnikiem takich czujników ruchu, więc zamontuje mi pewnie tam gdzie się da i gdzie się nie da też My też planujemy czujniki - w wiatrołapie i na korytarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 23.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nefer nie dam rady przekopac całego Twojego dziennika, a ciekawośc chętnie bym zaspokoiła- Ty ciągniesz 2 budowy? Swoją i teściów? Jeśli tak, to chyba naprawdę musisz wygladać co najmniej jak na obrazku pod swoim nickiem. Ja ledwo dyszę przy 1 budowie- kurcze, może Ty byłaś dziecko z ADHD? Mój mąż jest adhd-owiec i mówi, że tylko dzięki takim ludziom świat posuwa się do przodu. Właśnie zabrał kompa i pojechał na budowę- ma taki pomysł ,że będzie tam robił pracę dla firmy , a drugą reką murował coś w kibelku pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja mam jak Pan Bóg przykazał. Tylko w sypialni na wyciągnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 eeeee Mycha.... a mnie tyż tak zrobisz ? bo ja się z garderoba nastawiam właśnie na Ikeę... ale mam mały kłopot... z anteną nituś - z jaką antenką chodzi zapewne o antenkę od stroju kosmity http://www.tipy.pl/art/923_5657_big.gif no pikna ta antenk ale co ona ma wspólnego z garderobą Nituśki pewnie tam w tajemnicy przed innymi programy z kosmosu chce odbierać o jesoooo mnie tu nie było a tu taki temat antenkowy się rozwinął, no..... ech.... Rasia kołuje spotkanie na 04.04... co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 23.03.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dzień doberek![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Magnolia Neferka ciągnie budowe jednego domu - ale za to dwurodzinnego cześć Slim Stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja mam jak Pan Bóg przykazał. Tylko w sypialni na wyciągnięcie ręki no nie wiem Nefciu... nie wiem.... czy jutro bydzie foresttttttt tititi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 a z oświetleniem na czujki ruchu... to dobry pomysł jest... ja już widziałam śliczną lampę.. ino nie znam nazwy w tym sklepie co to mnie tam Rasia porwała i suuuuper jest... i takie będę miała na pewno w wiatriołapie... i chyba na klatce schowodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje A ja mam na wysokości czoła...dorosłego faceta... na kolanach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Magnolia Neferka ciągnie budowe jednego domu - ale za to dwurodzinnego cześć Slim Stone mam nadzieję, że nie Shadow Stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje A ja mam na wysokości czoła...dorosłego faceta... na kolanach... Rasiaaaaaaaaaa.... a co on tam na tych kolanach robił będzie.... bo mi niecne rzeczy do głowy przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje A ja mam na wysokości czoła...dorosłego faceta... na kolanach... Rasiaaaaaaaaaa.... a co on tam na tych kolanach robił będzie.... bo mi niecne rzeczy do głowy przychodzą NO jak to co , jak z imprezki forumowej będzie wracał , to na czworaczkach przeleci , zaoszczędzi czasu na łapaniu pionu i czółkiem stuknie ,żeby światło odpalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 uffff... uspokoiłam się.... że to o pijaństwo chodzi... bo mnie się co inszego wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 tylko bujna wyobraźnia pozwoliła mi sobie wyobrazić , co Ci tam Nitka po głowie chodziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje A ja mam na wysokości czoła...dorosłego faceta... na kolanach... Rasiaaaaaaaaaa.... a co on tam na tych kolanach robił będzie.... bo mi niecne rzeczy do głowy przychodzą NO jak to co , jak z imprezki forumowej będzie wracał , to na czworaczkach przeleci , zaoszczędzi czasu na łapaniu pionu i czółkiem stuknie ,żeby światło odpalić O! to,to! Nitusia, co Ci po głowie za myśli biegają...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 że co? że mi? nie nie takie tam moje..... zmieńmy ten tego temat... u mnie wieje, a u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 23.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja osobiscie chcialabym w takich miejscach światlo na czujniki obecności, ale nie wiem czy mnie to nie przerośnie. Taki czujnik nie jest drogi... ok 30 - 40 zł za sztukę, ale za to jaka wygoda Nie mam, ale mieć zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts