markoto 23.03.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 My mamy na wysokosci lokcia, zeby moc wlaczyc jak sie ma zajete rece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.03.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nafcia, super kabiny prysznicowe Ja chcę dość nisko włączniki światła, aby nie trzeba było podnosić rąk z ciężkimi siatami. No i oczywiście czujnik światła do wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.03.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 doberek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 My mamy na wysokosci lokcia, zeby moc wlaczyc jak sie ma zajete rece Niezly patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 czujniki to dobre som, ale jak w domu psi biegają po nocy zamiast spać, to ciągle będzie światłość Ale ogólnie to mi leżą A czołem to zapalam i gaszę pstryczek w mieszkaniu a mam go na wys 140 cm, ale za duża to ja nie jestem A jak ręce wolne mam to rencami mi sie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 czujniki to dobre som, ale jak w domu psi biegają po nocy zamiast spać, to ciągle będzie światłość A przy kocie to juz w ogole szalenstwo... Zdaje sie, ze takie dobre czujniki maja jakies ograniczenie wagi, na ktora reaguja, tak jak czujki alarmu. Wlasnie po to, zeby na male zwierzeta nie reagowaly. Z tym, ze duzy pies moze wazyc wiecej od wlasciciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nefer nie dam rady przekopac całego Twojego dziennika, a ciekawośc chętnie bym zaspokoiła- Ty ciągniesz 2 budowy? Swoją i teściów? Jeśli tak, to chyba naprawdę musisz wygladać co najmniej jak na obrazku pod swoim nickiem. Ja ledwo dyszę przy 1 budowie- kurcze, może Ty byłaś dziecko z ADHD? Mój mąż jest adhd-owiec i mówi, że tylko dzięki takim ludziom świat posuwa się do przodu. Właśnie zabrał kompa i pojechał na budowę- ma taki pomysł ,że będzie tam robił pracę dla firmy , a drugą reką murował coś w kibelku pod schodami. NIe z ADHD ale w podzielnością uwagi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 no nie wiem Nefciu... nie wiem.... czy jutro bydzie foresttttttt tititi Kochana, ma byc Się okaże, bo on wiesz z daleka - ale SMSa Ci wyślę Czuję się jak królik doświadczalny z tymi kamieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nafcia, super kabiny prysznicowe Ja chcę dość nisko włączniki światła, aby nie trzeba było podnosić rąk z ciężkimi siatami. No i oczywiście czujnik światła do wiatrołapu Dzięki Liduś Ja po przemyśleniach zrezygnowałam ze właczników na wysokości kolana. Za stara już jestem na to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 doberek.. piąteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nafcia, super kabiny prysznicowe Ja chcę dość nisko włączniki światła, aby nie trzeba było podnosić rąk z ciężkimi siatami. No i oczywiście czujnik światła do wiatrołapu Dzięki Liduś Ja po przemyśleniach zrezygnowałam ze właczników na wysokości kolana. Za stara już jestem na to... Nefcia, Ty za stara? Na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Na takie wygibasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja to bym w ogole nawet nie pomyslala nad czyms takim jak wysokosc pstryczkow. Tak to jest, jak sie cale zycie w bloku mieszka. Wiem tylko, ze jak u tesciowej przy kiblu jest bardzo nisko, to ulubiona zabawa siostrzenca malza jest gaszenie swiatla, jak ktos jest w srodku. To znaczy byla, dopoki go wujek z lekka nie opierdzielil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja sobie wyobrażam co by było jakby mój kot to wyczaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje Ja nie chce zadnych sznureczków, łączniki beda na 110cm. A są tez takie które mozna montowac na podłodze. Mozna sie o nie pokusic przy spiżarce albo pralni, gdzie jak sie wchodzi to wiadomo ze ręce są raczej zajęte. Ja osobiscie chcialabym w takich miejscach światlo na czujniki obecności, ale nie wiem czy mnie to nie przerośnie. moj małż jest miłosnikiem takich czujników ruchu, więc zamontuje mi pewnie tam gdzie się da i gdzie się nie da też Skoro Twój najmilszy jest specem od czujek to wypytaj, czy muszą to być tylko takie paskudne reflektorki, co to przed domem jeszcze ujdą ale w środku to już zupełnie nie ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje Ja nie chce zadnych sznureczków, łączniki beda na 110cm. A są tez takie które mozna montowac na podłodze. Mozna sie o nie pokusic przy spiżarce albo pralni, gdzie jak sie wchodzi to wiadomo ze ręce są raczej zajęte. Ja osobiscie chcialabym w takich miejscach światlo na czujniki obecności, ale nie wiem czy mnie to nie przerośnie. moj małż jest miłosnikiem takich czujników ruchu, więc zamontuje mi pewnie tam gdzie się da i gdzie się nie da też Skoro Twój najmilszy jest specem od czujek to wypytaj, czy muszą to być tylko takie paskudne reflektorki, co to przed domem jeszcze ujdą ale w środku to już zupełnie nie ten tego Małgosiu do czujek nie musisz miec w srodku domu takich reflektorków przemysłowych, zresztą na zewnątrz tez nie. Tu chodzi tylko o posiadanie samej czujki, która to w zaleznosci od tego czy jest czujką ruchu czy czujką obecności zamyka obwód elektryczny i pozwala prądowi na przepływ do zarówki/świetlówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ja planuje tak zeby dziecko samo sobie zapalało swiatlo na to jest sposób - do czasu gdy dziecko nie dorośnie zakłada się sznureczki takie jak w lampkach I dalej zbieram informacje Ja nie chce zadnych sznureczków, łączniki beda na 110cm. A są tez takie które mozna montowac na podłodze. Mozna sie o nie pokusic przy spiżarce albo pralni, gdzie jak sie wchodzi to wiadomo ze ręce są raczej zajęte. Ja osobiscie chcialabym w takich miejscach światlo na czujniki obecności, ale nie wiem czy mnie to nie przerośnie. moj małż jest miłosnikiem takich czujników ruchu, więc zamontuje mi pewnie tam gdzie się da i gdzie się nie da też Te wszystkie systemy świetlne moze są i droższe od zwyklej instalacji, ale w praktyce bardzo energooszczedne. A prąd drogi jest Mysia nie wiem czy to drogie bo małż mój to złota rączka jest i sam robi (nawet znajomym) i nie mówił że to drogie To dobrze ze robi tez znajomym, moze i mi pokaze które czujki są fajne na rynku, bo jeszcze jakbym miala sie zastanawiac czy szmiksa czy filiksa to bym juz calkiem oszalała. Ja chce czuje w wiatrołapie, pralni, garderobie, spiżarce, na klatce schodowej i w garazu. Czesc z nich bedzie prosta bo mają sie po prostu zapalac, a czesc- tam gdzie jest jakies okno w dzien- bedzie musiala byc z zegarem. Chcialabym tez czujki zmierzchu w dwóch, trzech miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 moje drogie panie... ależ sa przeciez śliczne lampy dmowe z czujnikami ruchu... Tam w tym sklepie były.. firma nazywa się steinel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 moje drogie panie... ależ sa przeciez śliczne lampy dmowe z czujnikami ruchu... Tam w tym sklepie były.. firma nazywa się steinel a moze jakaś stronka z tym? hmmm? znajdzie sie cos z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 moje drogie panie... ależ sa przeciez śliczne lampy dmowe z czujnikami ruchu... Tam w tym sklepie były.. firma nazywa się steinel a moze jakaś stronka z tym? hmmm? znajdzie sie cos z cenami? ha... i z tym jest widzę ciężko ja mam tylko małą ulotkę... w której niestety nie ma wszystkiego... no choćby tych lamo które widziałam w sklepie... ale by pokazać o co lata... to tu mam przykład http://www.safe-video.ru/admin/pictures/15138b.jpg http://www.safe-video.ru/admin/pictures/15139b.jpg OOOOOOOOO mam przez przypadek znalazłam http://www.langelukaszuk.pl/oferta/c7faa705-6869-4734-918d-66ef9213c11c/232.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts