wu 23.03.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Nefcia znaczy się czekamy obie mnie się najbardziej ten pierwszy podoba taki delikatny ale piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Dobrosiu, znalazłam obszar, ktorego nie zwiedziłam. Jeszcze nie wiem czy mi się podobają kryształy. Kiedyś nie znosiłam. Teraz - z wiekiem - chyba zaczynają mi się podobać :) Potrzebuję dwóch kinkietów w kamiennej łazience .... http://krysztalylux.eu/images/fullfoto/spiderkinkietchrom.jpg http://krysztalylux.eu/images/fullfoto/saturnkinkiet.jpg http://krysztalylux.eu/images/fullfoto/grape1kinkiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.03.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Do trawertynu krysztalowe pieknie pasuja na moj rozum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Do trawertynu krysztalowe pieknie pasuja na moj rozum . Prawda ? na mój chyba też, ale jak nie spróbuję to się nie dowiem na dole będzie minimalisycznie. na górze będzie glamour. Bossshhhheeee to pasuje do mnie jak pięść do nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.03.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ależ zwiedzaj te obszary , zwiedzaj , poznawaj nowe , kryształowe lądy.To , że mnie się nie podoba , to nie znaczy,że masz się tym przejmowac przecież Ja wiem,że są połączenia , w których one są uzasadnione , pasujące et cetera , et cetera - z tym nie dyskutuję. Po prostu zupełnie do mnie nie pasują i ne lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.03.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Bossshhhheeee to pasuje do mnie jak pięść do nosa E tam , jestes na dobrej drodze i nie zawracaj , nie po to nad Toba tak ciezko pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A mi sie podobają baterie do łazienki na góre (uwielbiam kanciaki - tą baterie roca sobie zapamiętam), kibelki do tej baterii cudnie dobrane, krysztalowe lampiszony tez juz wyczaiłam na aliegro, ale jakos nie widze krysztalowych kinkietow w zestawieniu z kamieniami w wulkanicznej łazience na górze. Jak dla mnie to tam bedzie pasowało tylko jednobarwne szkło o baaaardzo łagodnej, symetrycznej, lekko obłej i skromnej formie A tak btw to ciagle mi chodzi po głowie ten żółty kamolek do Twojej łazienki. Dzisiaj mam z nim takie skojarzenie: http://www.pmlighting.pl/foto_duze/FD1_4564.jpg Podobał by mi sie kształt tej lampy do Twojej łazienki, no koniec zwierzen[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Bardzo fajny - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.03.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jeszcze nie wiem czy mi się podobają kryształy. Kiedyś nie znosiłam. Teraz - z wiekiem - chyba zaczynają mi się podobać :) Ciotka się z Ciebie robi Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jeszcze nie wiem czy mi się podobają kryształy. Kiedyś nie znosiłam. Teraz - z wiekiem - chyba zaczynają mi się podobać :) Ciotka się z Ciebie robi Witanko NOoooooooo w tym roku 40-tka - żarty sie skończyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.03.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Jeszcze nie wiem czy mi się podobają kryształy. Kiedyś nie znosiłam. Teraz - z wiekiem - chyba zaczynają mi się podobać :) Ciotka się z Ciebie robi Witanko NOoooooooo w tym roku 40-tka - żarty sie skończyły Moja minęła a we łbie...jak u selimma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 to nie wróży dobrze ... Kamaufluj się kryształami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Krysztaly gites, ale tu bym poszla w takie maksymalnie ukryte plafoniery i ewentualnie jakies prosciutenkie kinkiety, bo oszalejesz w tej lazience, a przeciez masz tam spac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Aaaa widzisz - to jest właśnie proste rozwiązanie, które chcę uniknąć Już i tak pojechałam po bandzie - nie mam odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Wyciągajcie sanki i spotykamy się na górce Szczęliwickiej Dzień dobry wszystkim - miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.03.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 dla mnie kryształy to powrót do dzieciństwa - taki jeden powieszony w oknie na żyłce w słoneczny dzień daje tyle tęczowych zajączków, aż się rozmarzyłam Psy nie bardzo reagują ale koty to i owszem A tak w ogóle witanko, gdzie to słońce? te śniegi za oknem to zemsta Marzanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.03.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 http://www.swiatlo-led.pl/temp/produkty/laluna/lbd8176m-66-6l.jpg Ten to ja bym sobie w garażu powiesiła bo cuś tak ciemnawo teraz jest Nefcia - dodaję opinię nr .... cholibka nie wiem który - wuceciki strasznie mi się podobają, szafki zresztą też Kiedy przyjedzie reszta kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Doberek opinia nr1. szafki pikne opinia nr2. dla teściowej tyle szafek noooo fullll wypas opinia nr3. kryształy ten pierwszy jest chyba najmniej kryształowy więc na razie mi się najbardziej podoba, a do reszty muszę się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.03.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Szafeczki super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do kryształów to mnie sie wszystkie podobają - więc zdania konkretnego nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 http://krysztalylux.eu/images/fullfoto/spiderkinkietchrom.jpg mnie sie ten kinkiecik najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts