wu 24.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia ten śnieg u mnie to już z 15 razy tego dnia padał ale czekam na fotki czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nefcia normalnie jakoś mi nie do żartów sypie jakby się wściekło Aaaaaaa bo nie słyszałaś, że w weeknd ma być + 14 U mnie dziś była zamieć rano - śnieg walił aż miło. A teraz - wiosna Spoko O, idealna pogoda na wyjazd do krakuffka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.03.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzieńdoberek Szafki do łazienki bardzo łądne Roca Hall wiadomo że zajefane. Co do stołka prysznicowego to mamy teraz taki w łazience tylko plastikowy i przydaje się przy goleniu nóg No może gdybyśmy brodzik mieli większy to może miałby i więcej zastosowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 foreścik, foreścik .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jest zajebiście piękny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No dwaj fotki , nie badz taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale szalejesz Grona lazienka bedzie jak u gwiazdy filmowej - glamour. Na razie widze to wszystko razem. Swiatelko z krzysztalek bedzie pieknie rozpryskiwac sie po juz i tak zarabiscie wzorzastym trawertynie. Bedziesz czuc sie tam jak na innej planecie. Ale miesci sie w dobrym (zwiariowanym owszem ) guscie. Ale juz zadnych ozdobnych swiec i muszelek i innych pierdul nie rob, bo przedobrzysz, slowo daje. Nawet reczniki musza byc jednokolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.03.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Jest zajebiście piękny wiedziałam my z małżem też na foreścika sie gapiliśmy jak sroka w gnat wczoraj ze 20 minut se sprzedawca musiał pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale szalejesz Grona lazienka bedzie jak u gwiazdy filmowej - glamour. Na razie widze to wszystko razem. Swiatelko z krzysztalek bedzie pieknie rozpryskiwac sie po juz i tak zarabiscie wzorzastym trawertynie. Bedziesz czuc sie tam jak na innej planecie. Ale miesci sie w dobrym (zwiariowanym owszem ) guscie. Ale juz zadnych ozdobnych swiec i muszelek i innych pierdul nie rob, bo przedobrzysz, slowo daje. Nawet reczniki musza byc jednokolorowe. Dobrze gadasz. Jedyną dodatkową ozdobą będą buteleczki perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No.......fiu......fiu................szafeczki bardzo fajne Ale ten kwadratowy wc-cik hm................... zastanów się Jednak doopki to mamy raczej okrągłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Obawiam sie, że żadne zdjęcia tego nie oddadzą. Ale dobra - wyciągnę jeszcze kilka płytek.. Powiem tak: trawertyn jest piekny, ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Bobowa siedzi sie na hallu calkiem normalnie mimo, ze podpada pod lekko kwadratowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Gadasz jak moj maz.., z tym "ale" znaczy sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Bobowa siedzi sie na hallu calkiem normalnie mimo, ze podpada pod lekko kwadratowy Ale się uśmiałam, bo czytam o tym hallu i wyobraziłam sobie jak się siedzi na wc-ciku na korytarzu - hallu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No.......fiu......fiu................szafeczki bardzo fajne Ale ten kwadratowy wc-cik hm................... zastanów się Jednak doopki to mamy raczej okrągłe Jak kto Moja Droga, jak kto Ja już mam kwadratową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Neferka Ty nam tu anie aluj tylko foty wrzucaj...Bez foty nie uwierzę , że dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No.......fiu......fiu................szafeczki bardzo fajne Ale ten kwadratowy wc-cik hm................... zastanów się Jednak doopki to mamy raczej okrągłe Jak kto Moja Droga, jak kto Ja już mam kwadratową Nie wierzę................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.03.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Sorry, wgrywam jedno zdjęcie od 20 minut po blue connect. Jadę do domu i puszczę przez ISDN.. nie jadła dzisiaj jeszcze więc jade na śniadanie. Mam nadzieję, że wytrzymacie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.03.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 W sumie to nie mamy wyjścia Poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts