Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Nefer

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Nefer

9730

• wu

2385

• malgos2

1873

• ghost34

1109

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale szalejesz :D

Grona lazienka bedzie jak u gwiazdy filmowej - glamour. Na razie widze to wszystko razem. Swiatelko z krzysztalek bedzie pieknie rozpryskiwac sie po juz i tak zarabiscie wzorzastym trawertynie. Bedziesz czuc sie tam jak na innej planecie. Ale miesci sie w dobrym (zwiariowanym owszem :wink: ) guscie. Ale juz zadnych ozdobnych swiec i muszelek i innych pierdul nie rob, bo przedobrzysz, slowo daje. :D Nawet reczniki musza byc jednokolorowe. :p :wink:

Ale szalejesz :D

Grona lazienka bedzie jak u gwiazdy filmowej - glamour. Na razie widze to wszystko razem. Swiatelko z krzysztalek bedzie pieknie rozpryskiwac sie po juz i tak zarabiscie wzorzastym trawertynie. Bedziesz czuc sie tam jak na innej planecie. Ale miesci sie w dobrym (zwiariowanym owszem :wink: ) guscie. Ale juz zadnych ozdobnych swiec i muszelek i innych pierdul nie rob, bo przedobrzysz, slowo daje. :D Nawet reczniki musza byc jednokolorowe. :p :wink:

Dobrze gadasz.

Jedyną dodatkową ozdobą będą buteleczki perfum :)

No.......fiu......fiu................szafeczki bardzo fajne :lol:

Ale ten kwadratowy wc-cik :roll: hm................... :roll: zastanów się :roll: :roll: :roll: :roll:

Jednak doopki to mamy raczej okrągłe :oops:

Jak kto Moja Droga, jak kto :) Ja już mam kwadratową :)